Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Nem csalás! – Változott a Moksa csepp

Akik nem “nálunk szerzik be”, vagyis nem a weboldalunkról rendelik meg a Móksha cseppet, utólag gyakran hívnak fel minket, hogy kiderítsék, vajon az eredeti cseppet vásárolták-e meg. (Hogy Önnel ez ne forduljon elő, mentse el a 0620/432 0222 számot a telefonjába, és így akár telefonon is le tudja adni a megrendelését.) Az elmúlt napokban ismét egyre többször csörgött ez az ügyfélszolgálati telefonunk. Többen jelezték, hogy mást olvastak a cseppek dobozán, mint eddig. Nos, a hír igaz.

 

Megváltozott a Móksha csepp!

A gyártó cég és Bencze Ilona a cseppek feltalálója, folyamatosan azon dolgozik, hogy a Móksha csepp egyre jobb és jobb legyen, és minél több emberen segítsen. Ezért folyamatosan fejlesztik a cseppet, nemcsak az összetételét, hanem a felhasználással kapcsolatos tényezőket is (pl. csomagolás, kupak stb). Amikor pedig elérünk egy szakaszhoz, akkor ezeket egyszerre megvalósítva változtatnak a Móksha cseppen. Most ismét ez történt.

 

Mi változott a cseppekben?

1. A név: Moksa csepp

Mivel sokaknak problémát okozott a cseppek nevét megjegyezni, ill. helyesen leírni, az új név, Moksa csepp lett. Bár eddig az eredeti szanszkrit szót használtuk, amely felébredést jelent, írásmódja a magyar nyelvtől idegen volt, így sokaknak problémát jelentett a kiejtése és a leírása is. Most kivettük a hosszú “ó”-t és a “h” betűt, így mostantól így használjuk: Moksa csepp.

 

2. Az összetételéből kikerült a cickafark virág és helyette bekerült a magnézium-szulfát, más néven keserűsó.
Bár a cickafark virágot rendkívül kis mennyiségben tartalmazta a Moksa csepp, több férfi féltette a férfiasságát miatta. (Bár, elmondhatom,hogy az enyém jól van, a több évi Moksa fogyasztás ellenére, vagy éppen miatta 🙂
Mindenesetre kikerült a cickafarkvirág és helyette anyagi szinten a keserűsó került bele, információs szinten pedig a galagonya virág információja. Ezek mindketten az árvaság információját hordozzák. A feltaláló ezzel próbálja korunk egyik legnagyobb problémáját az elmagányosodást kezelni.

 

3. Megváltozott a termék száma. Az új OETI notifikációs szám: 17739/2016
Az új névhez új bejelentés is kell, ezért van új szám a termék dobozán.

 

Ami pedig nem változott:

Ha itt, nálunk rendeli meg a Moksa cseppet, a valódi, hamisítatlan terméket fogja megkapni, a legjobb feltételekkel. Hiszen továbbra is élnek a kedvezményei:

  • a VIP-01 kuponkóddal -5% kedvezménnyel vásárolhat, (így 1 üveg 6830 Ft)
  • kettő üveg megrendelésénél már átvállaljuk a szállítási költséget, (-1490 Ft)
  • ha négy darabot rendel, +1 üveg Moksa cseppet adunk ajándékba ((így 1 üveg 5752 Ft)
  • és a 10. üveg megvásárláskor is +1 üveg Moksa cseppet adunk ajándékba (újabb 7000 Ft értékben)

Ezeket a kedvezményeket csak nálunk, a https://mokshacseppek.info oldalon tudja igénybe venni. Tartson velünk idén is, és értékelje azzal a munkánkat, hogy tőlünk rendeli meg a Moksa cseppet!

Tudom, hogy a legtöbben Magyarországon csak akkor fordulnak orvoshoz, ha már komoly problémájuk van. Amit aztán egyre több gyógyszer szedésével próbálnak megoldani.
Vannak azonban olyanok is, akik felelősségteljesen figyelmet fordítanak a megelőzésre, a testi-lelki harmóniára, és az életük minőségére is.

Nekik ajánljuk a Moksa cseppet

Kattintson ide a megrendeléshez!

Megrendelés

Ha szeretne többet tudni a Moksa cseppről, kattintson ide:

Moksa csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: