Kérdése van?
Telefonon rendelne?
 • +36 20/432-0222
  (Munkanapokon: 8:00-17:00)
 • info@mokshacseppek.info

“Ne változz! Fogadjanak el olyannak, amilyen vagy!”

Az interneten – főleg a közösségi oldalakon – egyre gyakrabban találkozom ezzel az üzenettel. Nem csoda, ha sokaknak tetszik, mert az ember alapvető tunyaságára épít, és arra biztat, hogy nem kell változtatnunk sem a viselkedésünkön, sem a gondolkodásunkon. Ám az meg sem fordul sokak fejében, hogy ezzel rákényszerítjük a minket körülvevőket is, hogy együtt éljenek a hibáinkkal. Olyan hibákkal, melyek nekünk is szereztek már kellemetlen pillanatokat, és amelyeken akár változtatni is tudnánk.

 

Valóban megéri együtt élni a hibáinkkal? Tényleg ne változzunk?

 

Ha Ön úgy gondolja, hogy ismeri önmagát, akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy vannak hibái: Nincs türelme az emberekhez? Hamar dühbe gurul? Nem tudja féken tartani a száját? Megbánt másokat? Vagy épp ellenkezőleg: Állandóan panaszkodik? Retteg a konfliktustól? Nem áll ki a saját érdekeiért?

FONTOS: Nem kell mindezekért magát hibáztatnia. Legtöbbször a családban tanult mintákat visszük tovább akarva-akaratlanul. Sajnos, a viselkedéssel együtt a következmények is hasonlók lesznek. Néhány példa erre, melyben Ön is felismeri majd ezeket a törvényszerűségeket:

 • Hirtelen haragú és meg sem hallgatja a másikat? Egy idő után a családja letesz róla, hogy véleményt nyilvánítson – egyoldalú lesz a kommunikáció.
 • A szülei gyakran kiabáltak egymással? Ha így történt, bizonyára Ön is könnyebben felemeli a hangját egy vita során, hiszen ez tűnik természetesnek.

Ezek olyan, nem tudatos viselkedések, amelyek lehetetlenné teszik a normális kommunikációt, és az együttélést. Egy bizonyos idő elteltével mindenki hallgat egy ilyen ember társaságában, majd el is hagyják, ha nem változik.

pakapcsolat

 

Sokan mondják: “Ilyen voltam, ilyen is leszek, nem akarok megváltozni!” Tudja, hogy mi történik ezekkel az emberekkel?

 • Elfordulnak tőlük a barátaik – senki nem tolerálja sokáig, ha nyersek és indulatosak vele. Sőt, akkor is ez történik, ha valaki folyton csak panaszkodik.
 • A családjuk eltávolodik – ki töltene együtt időt egy zsörtölődő, bármikor robbanó bomba, vagy egy mártír mellett? Válás, boldogtalan gyermekek, kilátástalan helyzet…
 • A munkájukban sem lehetnek sikeresek – A csapatszellem igazi rombolói. Az ilyen embereket Ön is elkerülné a munkahelyén, nem igaz?

Sokan nem értik, hogy “miért ilyen kegyetlen a világ” velük. Szembe kell  néznünk azzal, hogy minden rossz dologért, ami velünk történik, valamennyire felelősek vagyunk. Mit tehetünk?

 

A világ csak belülről változtatható meg…

Hogy fejlődni tudjunk, mások és önmagunk számára is elfogadható emberré váljunk, érdemes változtatnunk a rossz beidegződéseken. Hogyan?

Nem arról van szó, hogy adjuk fel az alap értékeket, amiket eddig is magunkénak vallottunk.

Léteznek olyan hibáink, melyekről magunk tehetünk és vannak olyanok, melyeket az életünk során belénk vésődött hibás családi példák váltanak ki belőlünk.

 

A normális emberi kommunikáció hiánya okozza a kapcsolatok döntő többségének a széthullását! Mit tehet annak érdekében, hogy ne jusson el eddig a pontig? Soha nem késő változni!

 • Eljárhat önismereti tréningekre, esetleg fizethet egy személyes coach-ot. Ez mind nagyon nagy anyagi áldozatot és sok időt igényel.
 • Vagy választhat olyan megoldást, ami csupán napi 1 percet igényel az idejéből, mégis hatalmas változást hozhat az életében! Ön melyik mellett döntene?

 

A Moksa csepp segít feloldani azokat a beidegződéseket és blokkokat, amelyek megakadályozzák, hogy boldogok legyünk. Érdemes változni azokban a dolgokban, amik a kapcsolatainkat teszik tönkre. Moksa csepp szedésével újra eljöhet a nagy beszélgetések és a kiegyensúlyozott családi- és párkapcsolat ideje. (Az oldalunkon számtalan történetet olvashat olyan esetekről, ahol a cseppek fogyasztása során csodálatos változások történtek egy-egy család életében.)

Nem másoknak akarunk megfelelni a változásunkkal, hanem a saját életünket akarjuk és fogjuk is jobbá tenni azzal, hogy erősítjük a jó tulajdonságainkat és dolgozunk a hibáink kijavításán. Kulcsszó ebben is az akarat. Hogy fontos-e annyira a saját sorsunk, hogy változzunk. Mi, akik a Moksa cseppet évek óta fogyasztjuk, hajlandók voltunk arra, hogy legalább ennyit megtegyünk a velünk együtt élőkért és egy jobb életért. A változás útjára egy ilyen egyszerű lépéssel is ráléphet!

 

RENDELJE MEG A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: