Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Újra tudok előzni! – Egy nem mindennapi sztori…

Nemrégiben részt vettem a havi Moksa találkozón Budapesten a Benczúr hotelben. Szeretek ide járni, mert jó a társaság, és mindig tanulok új dolgokat. Ilyenkor hasonló érdeklődésű emberek jönnek össze, és rendkívül érdekes történeteket lehet hallani. Így történt ezen a szombaton is. Az egyik hölgy olyan sztorit mesélt, amit azóta sem tudok kiverni a fejemből.

 

Így kezdődött

 

Az egyik előadó megkérte a jelenlevőket, hogy meséljenek arról, hogy milyen változásokat tapasztaltak az életükben a Moksa csepp fogyasztása során. Ekkor érdekes dolog történt: Néhányan elmesélték, hogy sikerült valamilyen betegségtől megszabadulniuk, de igazából szinte mellékesen említették meg ezt a tényt. Lényegként valami egészen mást emeltek ki. Azt, ahogy az életük minősége változott meg. Sokan meséltek arról, hogy mennyivel harmonikusabb lett az életük. Ahogy a cseppeket fogyasztották, és belül helyreállt a harmóniájuk, úgy kívül is rendeződtek az emberi kapcsolataik. Volt, aki elmondta, hogy most már képes lett arra, hogy saját magát is értékelje. Így aztán most már sokkal több figyelmet fordít a saját igényeire is. Aztán egyszer csak felállt egy hölgy és azt mondta, hogy “újra tudok előzni”.

 

Egy gátlás lett a trauma következménye

 

Először senki nem értette, hogy mit is jelent ez. De a hölgy elmagyarázta, hogy néhány évvel korábban átélt egy autós ütközést. Mivel viszonylag kis sebességgel történt, könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. Rövid idő múlva már újra vezetett autót. Azonban egy kis idővel utána azt vette észre, hogy képtelen előzni. Egyszerűen nem tudta megtenni. Ha véletlenül egy traktor, vagy lassú jármű mögé került az úton, akkor egyszerűen képtelen volt kikerülni azt. Így aztán egészen addig döcögött a lassabb jármű után, amíg az le nem fordult az útról.

 

AJÁNLOTT CIKK: A trauma következménye: a szaglás elvesztése

 

Hogyan változtassunk

 

Talán elsőre viccesnek tűnik a dolog. De a hölgy elmesélte, hogy mekkora szenvedés volt a számára, amikor sietett valahová és ilyen helyzetbe került. Vagy ha ült mellette valaki, aki nem értette, hogy mi történik. Hiába volt az unszolás, noszogatás, bármennyire is szégyellte, ő egyszerűen nem tudta megelőzni az előtte haladó járművet. Így aztán inkább egyre kevesebbszer vezetett.

 

Észrevétlen változás

 

Ahogy a Moksa cseppet elkezdte fogyasztani, először nem vett észre semmilyen drasztikus változást. Nem volt beteg, ezért nem is várt látványos a változást. Talán egy kicsit derűsebb lett, és határozottabb. Azután egy napon az édesanyját kellett vidékre fuvaroznia. Ahogy az úton haladtak, egyszercsak utolértek egy traktort. Ő pedig gondolkodás nélkül kitette az irányjelzőt és kikerülte. Az édesanyja felkiáltott: Te jó Isten! Megelőzted!

 

 

Más élet-minőség

 

Azóta nincs problémája az előzéssel. Visszafogottan, de határozottan vezet. Ugyanúgy, ahogy az életét is hasonlóképpen próbálja irányítani. Már nem hagyja, hogy mások döntsenek helyette, és határozottan kiáll az érdekeiért. Ez persze néha konfliktusokat is hoz magával, de összességében jobban érzi magát, mint előtte bármikor. Azt mondja, ezt azt új életét a Moksa cseppnek köszöni. Még akkor is, ha nem mindenkinek tetszik ez az új, határozottabb személyisége. Nekem azonban rendkívül szimpatikusnak tűnt a hölgy személye. A története pedig mélyen elgondolkoztatott.

 

Mindannyian hordozunk magunkban gátlásokat

 

Én azt hiszem, hogy a minket érő lelki sérülések, nem múlnak el nyomtalanul. Szerintem, minden bántás, negatív érzés létrehoz bennünk egy apró sérülést. Ezek pedig csak halmozódnak bennünk, és az idők folyamán összeadódnak, mint a karcolódások az üvegen. Egyre több szorongásunk, gátlásunk alakul ki. Ezek pedig egyre jobban akadályoznak bennünket abban, hogy az életünk kiteljesedjen és boldogan éljünk. Ön is így gondolja? Mert akkor felvetődik a kérdés:

 

Hogyan tudunk megszabadulni az életünket gúzsbakötő érzésektől?

 

Tudom, hogy számtalan módszer létezik már arra, hogy a rossz dolgokat eltávolítsuk magunkból. Használhatunk agykontrollt, kineziológiát, reikit, és sok minden egyéb módszert is. Fordulhatunk pszichológushoz, vagy más szakemberhez is… De én csak egy dolgot ismerek, amely az időben visszafele haladva fokozatosan feloldja a tudatalattinkban keletkezett blokkokat. Úgy, hogy közben egyre jobban is érzem magam tőle. Ráadásul mindössze napi egy percet kell rászánnom.

 

Én ezért használom a Moksa cseppet.

 

RENDELJE MEG ÖN IS MOST AKCIÓS ÁRON! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Moksa csepp

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: