Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Hogyan nyaraljak, ha irtózom a tömegtől?

Sok ember küzd azzal a problémával, hogy nyaralását egy csendes és nyugodt helyen töltené el, ahol a pihenésnek szentelhetne minden áldásos percet, de valamiért ez mindig meghiúsul. Mégpedig a többi nyaraló ember miatt, akik csak bosszúságot és feszültséget okoznak. Gyakran, egyszerűen a puszta jelenlétük is zavaró. Minél többen vannak, annál inkább érzi rosszul magát az illető, ami szédelgésbe és szorongásba, fokozódó idegeskedésbe is átmehet. Ez bizony az agorafóbia, ami a nyaralás legnagyobb ellensége tud lenni, de szerencsére könnyen megszüntethető.

 

Ez lenne a tömegiszony?

Maga az agorafóbia szó szerinti fordításban a tértől való félelmet jelenti. Valójában a térben jelenlévő tömeget, illetve az ismeretlen, idegen emberektől való félelmet kell érteni a meghatározás alatt. Kialakulása és megjelenése azonban sokkal inkább belülről fakad, mintsem egy megtelt tér ismeretlen látogatóitól.

 

A pszichológia azt az álláspontot tartja helyesnek, hogy az agorafóbiában szenvedő emberek pusztán egy negatív családi minta hatására élik meg a diagnózis okozta kellemetlenségeket. Elsősorban az édesanyáról való leválás képtelenségének, valamint a valós és vélt félelmek közötti különbségek lehetetlen szétválasztásának eredményei ez a szorongásokkal járó betegség. Pontosan emiatt tör felszínre a biztonságba vonulásnak az érzése, amit egy bezárkózottsággal eszközölnek általában saját lakásukban, de amit elhagyják a helyszínt, minden romba dől és félelmeik pánik szintre képesek emelkedni.

 

A megoldás első lépése: döntés

Az agorafóbiát megélő személyek első és legfontosabb lépése a gyógyulás érdekében, hogy feloldják magukban a család hordozta negatív mintákat, a rossz emlékeket és az anyával kapcsolatos történéseket. Már ez az első lépés is egy olyan döntés, ami segít elfogadni önmagamat és képes megszüntetni a félelmekkel megtűzdelt megmérgezett életet. A legjobb, ha valamilyen kreatív tevékenységgel támogatjuk az így megélt mindennapokat, mint például festés, rajzolás, vagy írás. Ez azért is fontos, mert a kreatív tevékenységek sokkal hatékonyabb erővel bírnak, mintha egy terapeutának beszélnénk egy adott gondunkról óránként tízezerért.

 

A gyógyulás nem csak az érintett diagnózis esetében, hanem minden mentális betegség esetében belülről kell, hogy fakadjon! Szembe kell nézni saját magunkkal, saját magunk félelmeivel, hogy azokat felismerve orvosolhassuk problémáinkat. Nem csak az említett kreatív tevékenységekkel érhető el jelentős változás, hanem az aktív és kiegyensúlyozott szexuális élettel is, ami segít megszabadulni az érzelmi fixációktól. Az agorafóbiában szenvedők nagy része a statisztikai adatok alapján egyébként egyedülálló nők, akik pontosan a párkapcsolat, az érintés, a gyengédség és a szexualitás hiánya miatt kerülnek bele ebbe a szenvedésbe.

 

A felépülést támogathatják a kis üvegben lévő cseppek

A Moksáról sokan elmondták saját tapasztalatukat és rengeteg hiteles történetről beszámoltak már. Azonban fontos tudni, hogy a Moksa nem gyógyszer és nem csodaszer. Hanem egy olyan készítmény, ami 86 virág homeopátiás információit tartalmazza. Éppen azért változtathatta meg pozitív irányba számtalan ember életét, mert a benne található virágok információi ott fejtik ki hatásukat, ahol valóban szükség van rá.

 

Egy szorongásos, félelmekkel teli mentális betegség gyógyszeres kezelése nem várt, kellemetlen következményekhez vezethet. A gyógyszer mellékhatások, a függőségek, egy életre tönkretehetik használójukat. A Moksa csepp esetében nem tudunk ilyen és hasonló dolgokról. Talán egy mellékhatás jöhet számításba csupán, azt pedig rendszeres fogyasztását követően nyaraláskor lehet észrevenni: Ahogy derűt csempész a mindennapjainkba, egészségesebb lehet a szervezetünk, élvezetesebb a szexuális életünk és gondtalan pihenésünk. A nyararalásunkat pedig tömegiszony-mentesen, boldogságban és a várt módon felül élvezhetjük.

 

RENDELJE MEG ÖN IS A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: