Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Tény, vagy vélemény? – Mi a Moksa csepp hatása?

Képzelje el, hogy Ön megkérdez valakit egy kezelésről, vagy természetes gyógymódról! Ő pedig válaszol a kérdéseire. Képzeljük el, hogy csupa jó dolgot mond, vagy csupa rosszat. Ezek után Ön eldönti, hogy kipróbálja az említett gyógymódot, vagy terápiát, vagy inkább nem.  Mi történik, ha ezek után kiderül, hogy az illető sosem próbálta az adott terápiát, és amit mondott, csak a véleménye az adott dologgal kapcsolatban? Számít Önnek, hogy tényekre, vagy véleményekre alapozott, amikor döntött?

 

Miért fontos, hogy tény, vagy vélemény, amit állítunk?

 

Egyre többször tűnik fel nekem (főleg az internetes kommentekben), hogy sokan nem gondolják végig, amit kimondanak, vagy leírnak. Úgy állítanak valamit, hogy közben nem győződtek meg annak a valóságtartalmáról. Nem gondolják végig, hogy az amit kimondanak, vagy leírnak egy adott témában, az csak a saját véleményüket tükrözi, vagy olyan tény, ami bizonyítást nyert. Márpedig ez alapvetően más megvilágításba helyezi az adott megnyilvánulást. Így van ez a Moksa csepp közösségi oldalán hozzászólóknál is.

 

A Moksa csepp hatása – tény, vagy vélemény?

 

Tegnap egy hölggyel beszéltem telefonon, aki elmesélte nekem, amit a Moksa csepp fogyasztása során tapasztalt. Elmondta, hogy ő nagyon hamar megtapasztalta a Moksa csepp pozitív hatását. Mivel már állandó fájdalmak közt élt, könnyen észrevette, amikor változás állt be az állapotában. Elmondása szerint ugyanis, már régóta fájt a lába. Eleinte köszvényre gyanakodott, de a fájdalom később megjelent a combjában is. Később a bordáiban is egyre erősebb fájdalmat érzett, míg végül a lélegzetvétel is egyre nehezebbé vált. Ekkor rendelte meg a Moksa cseppet, és ahogy megérkezett, azonnal elkezdte szedni. Elmondta, hogy csak néhány nap telt el, és a fájdalmai már jelentősen csökkentek.  

 

Romló mentális állapot?

 

Erzsike azt is elmondta azt is, hogy az elmúlt években jelentősen romlott a mentális állapota. “Mindent elfelejtettem, nem jutottak eszembe a szavak sem. Már azt hittem, hogy hülye vagyok” – mesélte a telefonban.

Hála Istennek, mostanra ez is rendbe jött. Mióta a cseppeket szedem, azóta élénkebb, energikusabb lettem. Még az agyam is jobban forog. Az pedig csak hab a tortán, hogy azóta egyszer sem volt epekrízisem, pedig régebben gyakran rendetlenkedett az epém.

 

Legfőképp azért osztottam meg ezt a visszajelzést, amit ezután mondott:

 

“Írja meg nyugodtan az oldalukon! Engem felháborít, amikor a Moksa cseppről hülyeségeket írnak a Facebookon. Mert szerintem, akkor mondjon valaki véleményt, ha valóban kipróbálta a cseppeket. Szedje legalább egy fél évig rendesen, és utána mondja el, hogy mit tapasztalt! De addig ne írkáljon butaságokat, ameddig ki sem próbálta a cseppeket.  Mert amit én mondok, azt valóban megtapasztaltam. Amit pedig néhányan írnak, azt csak gondolják, hogy úgy van.”

 

Valóban. Én szívem szerint mindenkinek , amikor hozzászólást írt az interneten, feltenném ezt a kérdést: Amit ön itt közzétett, az tény, vagy vélemény? És eszerint megjelölném a kommenteket, hogy mindenki láthassa ezt.

 

Néhány fontos megjegyzés:

 

Itt is meg kell jegyeznem, hogy a Moksa csepp nem gyógyszer. Nem egy betegség kezelésére fejlesztették ki. De ezek a tapasztalatok valóban megtörténtek. Az pedig, ami ezek az emberekkel történt, azok tények. Mivel ők valóban kipróbálták a Moksa cseppet,  ők valóban mondhatnak véleményt is róla.

 

Elismerem, hogy minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálhatnak a Moksa cseppek szedésére.De ha valamit tenni szeretne azért, hogy fizikailag is és lelkileg is jobban érezze magát, próbálja ki a Moksa cseppet, legalább néhány hónapig!

 

Kattintson a linkre és rendelje meg a Moksa cseppet itt:

 

Megrendelem a cseppeket

 

Ha szeretne többet tudni a cseppekről, kattintson az alábbi linkre!

 

Moksa csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: