Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Tavaszi megújulás – Hogyan aktiváljuk öngyógyító energiánkat?

A hosszú tél megviseli a szervezetünket. A vitamin raktáraink kiürülnek, a ködös, szürke idő a lelkünket sanyargatja. Ám ahogy a természet is évről évre megújul, mi is képesek vagyunk rá. Erőt meríthetünk abból a rengeteg csodából, ami szinte észrevétlenül történik körülöttünk.

 

Évezredek óta tudunk a szervezet öngyógyító mechanizmusáról és bár időről időre próbálják cáfolni az öngyógyítás tényét, mégis sorra bukkannak fel a bizonyítékok, hogy a folyamat valóban működik. Csupán a lelki gátakat kell áttörni, az érzelmi blokkokat feloldani és máris beindul a gépezet ott legbelül.

 

Aki nem munkálkodik ezen tudatosan, kénytelen szintetikus szerekkel próbálkozni, hogy újra visszaállítsa a testi-lelki egyensúlyát. Ugye ismerősek ezek az “általánosan elfogadott” vélekedések?

 

Szomorúság és lehangoltság gyötör?- Szedj kedélyállapot-javítókat!

Céltalannak véled az életedet és haszontalannak önmagadat? – Szedj antidepresszánst!

 

Pedig, valójában a legtöbben a lelkünk mélyén tudjuk, hogy ezek csak fél-megoldások. Mert a problémákat elfedjük vele, de a mélyben romboló folyamatokat hagyjuk elhatalmasodni.

 

Kell ez nekünk?

 

Ha tudnánk biztosan, hogy lehetne másképp, inkább a másik megoldást választanánk.

Van választásunk: Dönthetünk, hogy a gyógyszerekkel élünk-e, vagy más megoldást keresünk.

 

Egy esély az életerővel való feltöltekezésre és az aggodalmak levetésére a Móksha csepp. Számtalan bizonyíték van, ami igazolja, hogy a természet adta kincsekkel újra hangolhatjuk a szervezetünket. Egy vásárlónk visszajelzése is egy igazolás lehet mindenki számára:

 

“Szeretném megosztani önökkel a tapasztalatom a Móksha cseppről. Májustól szedem és nagyon jó hatással van az egészségemre. Már ott tartottam hogy naponta 4 db Frontint kellet szednem, de még így sem éreztem magam jól. Már agyilag is kezdtem érezni hogy semmit nem használ csak nagyon tompa voltam tőle. Ekkor a keresztlányom megvette a cseppet és onnantól kezdve kezdtem magam minden nap jobban érezni.Tudtam jobban aludni és a napjaimat is végre nyugodtabban tudtam eltölteni. Azóta is szedem sőt, még a családomnak is vettem! Nagyon szépen köszönöm, hogy végre jól érzem magamat és nem is akarok róla lemondani.”

(Gál Miklósné-Sárospatak)

 

Neki sikerült és nem ő volt az egyetlen, aki lassanként el tudta hagyni a gyógyszereit, sőt, másnak is erőt adott a példájával. Mert megújult és hitt benne, hogy sikerülhet elérni azt az állapotot, amikor nem szorong egy stresszes helyzetben, amikor nem forgolódik aggodalmakkal telve álmatlanul, hanem élvezi az életet azokkal körülvéve, akiket szeret.

 

Minden ember a természet része. Ahogy a hóvirág kibújik a fagyos földből, úgy kell tavasszal nekünk is a napfénybe fordítanunk az arcunkat és érezni, ahogy árad a meleg és az erő!

 

Mert nem adhatjuk fel! A csoda bennünk van.

 

Ha belevágna a megújulásba, rendeljen Moksa cseppet itt:

Megrendelés

 

Ha szeretne a csoda részese lenni, olvasson még a Moksa csepp jótékony hatásairól itt:

Moksa csepp

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: