Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Szorongás, pánik, szociális fóbiák – Ilyenkor mi segíthet?

szorongásHa valamelyikünknek fáj valamelyik testrésze, akkor gyakran panaszkodunk, róla. Ezekről a problémákról azonban nem szívesen beszélünk. Pedig a szorongás, pánik, vagy a szociális fóbiák, ugyanolyan gyakran fordulnak elő, a lakosság körében, mint bármelyik testi fájdalom. De mit tehetünk ezek ellen? Mit tegyünk, ha nem akarunk gyógyszereken élni? Az előző blogbejegyzésre válaszolva, N. Gábor pécsi Moksa fogyasztó írt nekünk, és megosztotta velünk tapasztalatait.

 

 

“Kedves Csaba!

 

Az adagolással kapcsolatban írnék. Sok igazság van abban amit írt. Ha az én sztorimat meghallgatja, attól meg le fog ülni.

Tavaly nyár vége (augusztus) óta szedem a a Moksa cseppeket és még csak a 3. üvegnél járok!!!!!!!!!!!! Igen kb 6-7 hónap alatt 3 üveg, elég takarékos egy szervezetem van nem?

 

A lényeg amire szedem, pánik, szociális fóbia, stressz, hallucinációk…stb.

 

Ahogy írták is, minden ember más. Az első üveggel elég jól megbirkóztam, de már ott sem működött a napi 10 csepp. Nagyon rosszul voltam tőle, elő jöttek a pánikos nyavalyák. Lementem napi 5 cseppre….ez így ment október-novemberig, de közben ismét csökkenteni kellett, heti 3×5 cseppre…utána volt kb 1.5-2 hónap szünet.

 

Egész jól voltam, kivétel a szorongásokat.

 

Januárban jött a második üveg, ami nem rég fogyott el. Nincs szorongás, de továbbra sem megy a 10 csepp. Napi 1×5, de most megint a heti 3×5 cseppre térek át a harmadik üvegnél, mert fejbe vág, és kicsit zombis vagyok tőle. Néha annyira nyugtatott, neki mentem dolgoknak, és kiesett a kezemből sok minden.

 

Sajna, a ezért is kellett csökkenteni.

 

Viszont a neten kaptam egy tippet, hogy hogy tudom még beszedni. nekem az esti szedés jön be. Lefekvés előtt éhgyomorra, és nem vízbe meg teába, hanem a számba csöppentem, így még hatékonyabb. Reggelre olyan vagyok mintha kicseréltek volna. Arról nem is beszélve mivel alkohol van benne, nem biztos hogy ha rendőr 10 csepp után megállít örül neki majd.

 

Szóval, sajnos összevissza kell szednem, de vannak eredmények is.

 

Nincs tériszony.

Nincs már szorongás.

A pánikroham után visszamaradó remegés, elsősorban balkéz, kezd alakulni. Mivel balkezes vagyok fokozottan nagy igénybevételnek van kitéve, mert az egeret ezzel a kézzel kezelem, és 20 éve vagyok informatikus. Nem tudtam a poharat felemelni, csak jobb kézzel.

 

Különböző helyeken való szorongás is alakul, főleg a nyilvános helyeken, étterem…..stb…Egy dolog volt nagyon gáz, a metrón való utazás. Hát ja, de most már azt is túlélem.

 

Tény és való, hogy sok idő kell az embernek hogy összeszedje magát, mivel a problémák is évtizedek óta gyűltek össze. De megéri küzdeni.

Ja a pánik után magas volt a vérnyomásom. Tegnap mértem, 123/86 volt. 🙂

 

Köszönök mindent infót.

Üdv N. Gábor, Pécs”

 

Kedves Gábor! Nagyon köszönjük a részletes beszámolóját! Ezek az információk rengeteget segíthetnek másoknak, akik hasonló problémákkal küzdenek. Ezért nagyon fontos, hogy megosztotta velünk a tapasztalatait! Bízom benne, hogy mások is követik példáját, és megírják nekünk, hogy mi történt velük.

 

Egy kis kiegészítés a levélhez – A Moksa csepp alkoholtartalma:

A Moksa csepp 22%-ban tartalmaz alkoholt.
Ez 2,2 milliliter alkohol üvegenként, amit 330 csepp tartalmaz.
Ebből 10 cseppben 0,066 milliliter alkohol található.

Ez nagyon kicsi töredéke a dianás cukor, a bonbon, vagy a szájvíz alkoholtartalmának. Sokkal-sokkal kevesebb, mint az alkoholmentes sör alkoholtartalma. Tehát a járművezetésre ez az alkoholtartalom nem jelent veszélyt. Nincs az a szonda, ami képes lenne kimutatni, de még a vérvizsgálat sem. Még 3×10 cseppnél sem.

 

Néhány tanulság a levélből:

  1. Bármennyi problémánk van, mindig lehet találni megoldást
  2. Ha nem úgy jönnek az eredmények, ahogy szeretnénk, próbálkozzunk máshogy!
  3. Adjunk időt a szervezetünknek a regenerálódásra!

Tudom, hogy számtalan módszer van, ami javíthat az állapotunkon. Választhatunk gyógyszereket, pszichológust, reikit, vagy különféle energiakezeléseket. De én csak egy módszert ismerek, ami naponta egy percben képes ekkora változásokat előidézni.

Én ezért fogyasztom a Moksa cseppet.

 

Próbálja ki Ön is! Rendeljen Moksa cseppet itt: Megrendelés

 

Ha szeretne többet tudni a moksa cseppről, kattintson ide:

 

Moksa csepp

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: