Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Szívbetegségek, kertészkedés, és a mások véleménye

Édesanyám régóta bajlódik a szívével. Szerintem nála a szívbetegségek kialakulásához az is biztosan hozzájárult, hogy rettenetesen nehéz életút áll mögötte.

A háborúban elvesztette édesapját, nagy nélkülözések közt kellett felnőnie. A nehéz gyermekkort küzdelmes felnőttkor követte, majd a békés nyugdíjas évek megérkezése előtt csődbe ment a cég, ahol évtizedek óta dolgozott. Évekig tartott, mire végre egy kis nyugdíjat kapott, és a férje nélkül nyomorba került volna.

 

A nyugdíjjal azonban megérkeztek a betegségek is

 

Eleinte csak az ízületi fájdalmak, később a cukorbetegség, majd pedig a szíve kezdett rosszalkodni. Mintha elfogyott volna az ereje, egyre többször kellett megállnia pihenni, és egy idő után már a séta is kifárasztotta.
Tavaly februárban meghalt a második férje is. Mivel aggódtunk, hogy a gyász még jobban megterheli az amúgy is gyenge szívét rávettük, hogy kezdje el fogyasztani a Moksa cseppet. Egy kicsit ellenkezett, hogy egy ilyen drága holmit ő nem fog bevenni, de aztán elkezdte naponta inni a cseppeket.

 

Látványos hatás

 

Alig hittünk a szemünknek, mert néhány hónap alatt hihetetlen változásnak lettünk tanúi:
Mint amikor feltöltik egy kis villanyautó akkumulátorát, édesanyám, aki előtte alig vonszolta magát, hamarosan ugyanolyan fürgén cikázott ide-oda, mint néhány évvel ezelőtt. Visszanyerte a jó kedélyét is, és hamarosan együtt nevetett velünk. A fizikai ereje pedig egészen lenyűgözött. Az apró, alig több mint 150 cm-es asszony, szeptemberre egyedül felásta az 1500 m2-es kertjét, és jóízűen nevetett rajtunk, a fiain, amikor segíteni jöttünk.

 

Az elmúlt hónapokban azonban történt valami…

Ismét lelassul, fáradt és nyűgös lett. Egyre borúsabb lett a hangulata, és gyakran elsírta magát. Újra megjelentek nála a szívbetegségek tünetei. Többször elgyengült, kapkodta a levegőt, néhány hete pedig ismét a mellkasát szorító érzésre panaszkodott.
Hirtelen eszembe jutott valami:
– Anyu, te szeded a Moksa cseppet?
– Hát, egy ideje már nem.
– Miért?
– Mert az Ica barátnőm egészen felháborodott, amikor meghallotta, hogy ilyet szedek. Azt kérdezte, hogyan merészelek én cukorbetegként ilyen vacakot bevenni? Teljesen lehordott… Így aztán abbahagytam.

 

 

Hirtelen nem tudtam mit mondjak. Eszembe jutott, hogy egy könyvben is olvastam:
“Jobban adunk a mások véleményére, mint a saját tapasztalatainkra. Ha pedig eltér a kettő, inkább a saját tapasztalatainkról mondunk le…”

 

A történet mégis happyenddel zárul: Édesanyám ma már újból szedi a Móksha cseppeket. Az ereje még nem a régi, de tegnap már a kertjében dolgoztunk, és fáradhatatlanul irányított engem, hogy mit csináljak. (Ha nem szedném a Moksa cseppet, egy életre elment volna a kedvem a permetezéstől 🙂

 

Lelki terheket cipelünk

Azt hiszem, hogy az életünk során megélt nehézségeket, lelki terhekként hordozzuk magunkkal. Ez olyan, mintha mázsás koloncokat cipelnénk egész nap.  Így nem csoda, hogy elveszik az energiánk, és fáradtan vonszoljuk magunkat. De nem muszáj beletörődnünk… Tehetünk azért, hogy jobban érezzük magunkat. A Moksa csepp egy egyszerű lehetőség, amellyel naponta, egy percben hozzájárulhatunk az energiánkért, a harmóniánkért, és az egészségünkért. Ezért neveztem el úgy: Moksa csepp – Vitamin a léleknek, életerő a testnek

 

RENDELJE MEG A MOKSA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: