Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Sokizületi gyulladás kezelése – nem várt mellékhatással

Sokizületi gyulladásNemrégiben felhívott egy hódmezővásárhelyi hölgy és rendkívül érdekes dolgot mesélt el nekem:

 

Nagyjából fél éve kezdték el a férjével fogyasztani a Móksha cseppet. Ő elsősorban sokizületi gyulladás fájdalmainak enyhítésére, no meg azért, hogy egy kicsit javuljon a közérzetük és a hangulatuk. Most már elégedetten számolt be arról, hogy a fájdalmai töredékére csökkentek, és mindketten lényegesen jobban érzik magukat. Energikusabbak, jobb az erőnlétük, jobb a hangulatuk, és a mozgás sokkal könnyebb.

 

De történt valami, amire nem számított:

 

Elmondta, hogy a férje már sok éve asztmás, és éjszakánként is nehezen lélegzik, és rettenetesen horkol. Az elmúlt időszakban gyakorlatilag teljesen eltűnt ez az éjszakai nehéz légzés, és megszűnt a horkolása is.

 

Hogyan lehetséges ez? Ez a Móksha csepp “mellékhatása”?

 

Az ízületi gyulladásokkal kapcsolatban már sok pozitív visszajelzést kaptunk, de most eszembe jutott egy másik történet: Egy hölgy a telefonban elmesélte, hogy a cseppek fogyasztása során néhány hét alatt nagyrészt visszanyerte a szaglását. Pedig akkor már több mint 20 éve már nem érzett szagokat, és ízeket is alig.  De ő a depressziójára kezdte el fogyasztani a Móksha cseppet, és elégedett is volt az eredménnyel. Azt, hogy visszakapta a szaglását, szintén szerencsés mellékhatásnak tartotta.

 

A magyarázatot végül Dr. Tihanyi Katalintól kaptuk meg aki maga is fogyasztja a Móksha cseppet és többször is elismerően nyilatkozott róla az Echo Tv-ben.

 

A Móksha csepp nem gyógyszer. Nem arra találták fel, hogy a gyógyszereket kiváltsa, hanem arra, hogy tudatosabb, harmonikusabb és jobb legyen az életünk. Az már egy plusz ajándék, hogy beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai, és olykor hihetetlennek tűnő állapotjavulásokat is tapasztalhatunk.

 

Ha szeretne többet tudni a Móksha cseppről, kattintson ide:

Móksha csepp

Ha Móksha cseppet szeretne rendelni, kattintson ide:

Móksha csepp megrendelés

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: