Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Moksa csepp mellékhatások – Ön észrevette ezeket?

mellékhatásokMiközben egyre erősödnek a természetes gyógymódokat és a homeopátiát érő támadások, a sajtóban megjelennek a gyógyszerfogyasztással kapcsolatos negatív vélemények is. A napokban megjelent egyik cikk szerint a vényköteles gyógyszerek a harmadik legnagyobb halálokozók a rák és a szívbetegségek után. Ezt pedig a gyógyszer mellékhatások  okozzák. Különösen veszélyes lehet azokra, akik többféle orvosságot is szednek egyszerre. Ilyenkor sokkal nagyobb az esély arra, hogy mellékhatások fognak fellépni. Ezeket  a tüneteket aztán félreértelmezhetik az orvosok, amire újabb pirulákat írhatnak fel. A vége pedig akár halál is lehet.

Vannak azonban pozitív mellékhatások is…

A napokban Budapesten egy Moksa találkozón vettem részt. Némi ismerkedésként az előadó körbeadta a mikrofonját, hogy mutatkozzunk be, és mondjunk néhány szót magunkról. Az ott levők pedig eleinte elfogódottan, majd egyre inkább feloldódva kezdtek el beszélni. Elmesélték, hogy kik ők, honnan jöttek, és elmondták a Moksa cseppel kapcsolatos tapasztalataikat is.

 

A beszámolók egytől egyik lenyűgözőek voltak.

 

Ezek az egyszerű, hétköznapi emberek, szenzációs sztorikat mondtak el. Arról, hogy milyen problémával küszködtek, amikor találkoztak a Moksa cseppel, és mi történt azóta. Beszéltek az egészséggel kapcsolatos gondjaikról. Mert sokuknak volt valamilyen súlyos problémája, amire az orvosok nem találták a megoldást. Beszéltek szenvedésről, reménytelenségről, és az éledő reményről, amikor úgy döntöttek, hogy kipróbálják a cseppeket. A cseppeket, amelyek még csak nem is gyógyszerek.

 

Aztán beszéltek arról, hogy mi változott meg.

 

Meséltek emberekről, akiknek eltűnt a betegségük. Akik megszabadultak a szenvedéseiktől, és újra élhető, emberi életet élnek. Meséltek állatokról, amelyek szintén meggyógyultak, évekkel meghosszabbítva az életüket, hogy sok-sok örömet adjanak vissza a gazdáiknak. (Pedig ők nem hittek a cseppekben sőt, nem is tudták, hogy Moksa cseppet kapnak.)

De a legmegdöbbentőbbek a mellékhatások voltak. Ugyanis a Moksa fogyasztók mindegyike beszámolt arról, hogy milyen “mellékhatásokat” tapasztalt magán. Mégpedig pozitív mellékhatásokat. Persze volt aki megemlítette, hogy a cseppek fogyasztása során előfordultak nála kellemetlen érzések is, azt is elismerte, hogy ezek általában mindössze néhány napig tartottak. (Ilyenkor csak csökkenteni kell a cseppek napi adagját).

 

Ugyanakkor néhány dolog tartósan megváltozott bennük, vagy körülöttük:

Először csak egy ember említette, hogy végre mert változtatni. Mert az életében olyan szakaszhoz ért, amikor már nem azt az életet élte, ami neki való. De nem mert kiállni saját érdekeiért és nem mert változtatni. Azonban ahogy elkezdte a cseppeket fogyasztani, egyszer csak összeszedte a bátorságát, kiállt magáért, és mert változtatni a dolgokon.

 

Mi többiek pedig bólogattunk: Igen, így történt nálunk is…

 

Azután egyre többen mondták el a saját “mellékhatásukat”. Azt, hogy végre felelősséget vállaltak az életükért, és véget vetettek egy rossz munkahelynek, egy rossz kapcsolatnak, vagy elköltöztek egy olyan helyre, ami nekik való.

 

Mi többiek pedig bólogattunk: Igen, így volt velünk is…

 

Beszéltek a harmóniáról. A derűs hétköznapokról, amikor a sok bosszantó apróság sem tudja már kihozni a sodrából. Meséltek azokról a megtalált apró szépségekről, amiket régebben észre sem vettek a mindennapi rohanásukban. Az egyre fokozódó igényről a rend, a szépség és a szeretet iránt.

 

Mi többiek pedig bólogattunk: Igen, ez történt velünk is…

 

Hihetetlen élmény volt. A többiek történetei segítettek abban, hogy felfedezzük azokat az apró, csodálatos változásokat, amiket a cseppek elindítottak a saját életünkben.

 

 

Talán érdemes átgondolnunk:

Mindenkinek vannak problémái az életben. Rengeteg olyan dolog van, amin szeretnénk változtatni. De mit vagyunk hajlandók megtenni azért, hogy megváltozzanak a dolgok?

Mi, akik ott voltunk, hajlandók voltunk arra, hogy naponta tíz cseppet bevegyünk egy pohár vízben azért, hogy az életünk jobbra forduljon. És nálunk ez bevált.

Ön mit lenne hajlandó megtenni azért, hogy az élete megváltozzon?

Mi, Moksa fogyasztók, hajlandók voltunk napi egy percet rászánni, hogy egy deciliter folyadékban bevegyünk tíz cseppet azért, hogy pozitívan változzon az életünk.

 

 

Tegyen Ön is egy lépést egy jobb életért! Rendelje meg a Moksa cseppet akciósan Most!

Moksa csepp megrendelés

 

Ha szeretne többet tdudnia Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Moksa csepp

 

 

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: