Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Ördög a családban – Ki nehezíti meg az életünket?

A legfontosabb életünkbenAz Ön környezetében is van olyan ember, aki negatív beállítottságú? Aki folyton morog, panaszkodik és beleköt mindenbe? Akinek soha semmi nem elég jó és folyton zsörtölődik? Ez a viselkedés komolyan próbára teszi a kapcsolatokat. Így nem csoda, hogy kevesen maradnak az ilyen személyek közelében.

 

Tudományos kutatások igazolják, hogy a párkapcsolatok szabályos időközönként változáson mennek keresztül. Az első hónapokban mindent rózsaszínben látunk, 2-3 év után lecsendesednek az érzelmek, 7 év után pedig minden kapcsolat elérkezik egy kritikus ponthoz. Ha ezt sikerül átvészelni, akkor az összetartozás szinte örökéletű lehet.

 

Vannak azonban zökkenők még a leghosszabb ideje fennálló, kívülről jónak tűnő kapcsolatokban, házasságokban is, amik komoly lépésre kényszerítik az embert.

 

Ha elmérgesedik egy kapcsolat

 

Azt mindenki tudja, hogy az évek múlásával nem csak fizikai mivoltunk változik, hanem a gondolkodásunk is. A gondolkodásunk után pedig apránként megváltozik a viselkedésünk is. Van, amikor ez a változás negatív irányba indul és ilyen emberrel bizony nem könnyű együtt élni. Sajnos az is bizonyított tény, hogy életünkben a legtöbb nehézséget és lelki terhet a környezetünkben élők okozzák. Vagyis százszor rosszabb, ha közeli hozzátartozónk, családtagunk a kötekedő fél.

 

Eleinte csak legyintünk, ha a másik megbánt valamivel: Á, csak rossz napja van!”

De ha ez nemhogy mindennapossá, de folyamatossá válik, akkor aggodalommal vegyes félelem lesz úrrá az emberen: “Mi lesz így velünk?”

 

A nagy kérdés: Válás, vagy változás?

 

Ágota részletesen beszámolt a mindennapjaikról. A férje korábban is nehéz természetű volt, de ahogy a gyerekek kirepültek és ők egyedül maradtak, kezdett elviselhetetlen lenni a helyzet.

Ha már másik csészében adta a kávét a férjének, az volt a baj, ha nem nyitotta ki rögtön a kaput, ahogy a férje hazaért az autóval, akkor azon ment a veszekedés.

 

Ágota világ életében nagyon békés természetű volt, most sem vitázott. De úgy érezte, mintha a férjébe az ördög bújt volna: folyton piszkálódott, rosszindulatú megjegyzéseitől a szomszédokat sem kímélte. Ágota már a válást fontolgatta. Hiszen ki akarná ilyen lelki terrorban leélni az életét?

 

Rejtett sérelmek=betegség

A feleség csak hallgatott, nyelt és próbálta elrejteni a fájdalmát. Ezek az elfojtások aztán egymásra rakódtak. Eleinte csak fej- és hátfájás volt ennek a következménye, de később már Ágota gyomra is kikészült. Rossz volt a közérzete, alig állt a lábán.

 

A fájdalmakra kapott gyógyszerek csak elfedték a bajokat, ahogy elmúlt a hatásuk, minden ugyanúgy visszatért. Ekkor a pszichológusa tanácsára Ágota elkezdte szedni a Moksa cseppet. Néhány hét múlva már sokat javult az állapota. Elmúltak az izomfájdalmak, sokkal nyugodtabb volt napközben, éjjel pedig jól aludt. Már nem rágta magában napokig a férje megjegyzéseit. Erősebbnek is érezte magát, így bátran kinyilvánította nemtetszését.

 

Az igazi ördögűzés

 

Ágota esetében olyan nagy változást hozott a Moksa csepp, hogy úgy gondolta, még egy lépés tenne a boldogság felé. Talán, ha kipróbálná a cseppeket, a férje is kiegyensúlyozottabb lehetne. Persze említeni sem merte neki, hogy szedje ő is a cseppeket, csak titokban a férfi kávéjába adagolta reggelenként.

Annak ellenére, hogy nem javasoljuk kávéval bevenni a cseppeket, így is hatásosnak bizonyultak. 2-3 hét után csodálatos módon elkezdett megváltozni a helyzet! Ágota úgy fogalmazott a beszámolójában: “Mintha kiment volna a férjemből az ördög!”

 

Boldogan éltek…

Lehetne ez a történet vége, de még alakulnak a dolgaik és továbbra is szedik a Moksa cseppet.

Ágotáék kapcsolata rendeződni látszik, mindketten nyugodtabbak, egyre többet beszélgetnek. Szurkálódások, csípős megjegyzések helyett ésszerű keretek között megbeszélik a dolgaikat. A kapcsolatuk kiegyensúlyozottabb lett és a barátaik is újra eljárnak hozzájuk hétvégi kártyapartikra, vagy csak úgy nevetgélni egy jót.

 

Ahogy ebből is látszik, hogy nem változnak meg csak úgy maguktól a dolgok az ember életében. Mindig tenni kell érte és akarni is kell a változást. Fejlődünk, változunk folyamatosan – a legtöbb, amit önmagunkért és a környezetünkért tehetünk, hogy megpróbáljuk ebből kihozni a legjobbat!

 

Moksa cseppel mindez könnyen megy! 

Kattintson a linkre, rendelje meg Ön is a Moksa cseppet most:

Megrendelem

 

Szeretné a változást, de nem tudja, hol kezdje?

Ha szeretne többet tudni a Moksa cseppről, kattintson erre a linkre:

Moksa csepp

További cikkek a témában: