Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Önzetlen adakozás? Kezdje saját magával!

4321Már csak alig néhányat kell aludni és itt a karácsony: az önzetlen adakozás, a szeretet és a jótétemények ideje. Bizonyára Önnek is jól esik adni és kapni is egyaránt. Dobja el a muszáj-kell-akarom terhét Ön is és zárja ezt az évet felszabadultan és derűsen! Ehhez most egy kis plusz segítséget is adunk.

 

Ön jóban van magával?

Szeresd önmagadat, hogy másokat is szerethess: tanítják már évszázadok óta a bölcsek. Nehéz megfogadni, de az biztos, hogy aki békében van saját magával, könnyebben nyitja ki a szívét mások felé! És ha már kinyitjuk a szívünket, miért ne adnánk az életszeretetünket és a derűnket ajándékba másoknak?

 

Jóleső érzéssel tölti el, ha valakin segíthet, vagy örömet szerez pár kedves szóval?

A karácsonyi ünnepek alkalmával folyton azon jár az eszünk, mivel tehetnénk boldoggá másokat, ám a tárgyi ajándékok sora véges és a legértékesebb még mindig az időnk, az érzéseink, amit egymásnak adhatunk.

De hogyan adhat szeretetet, törődést az, aki maga esetleg türelmetlen, lobbanékony és megfáradt a mindennapok terhe alatt?

Ezeket a tulajdonságainkat, rossz beidegződéseket könnyedén legyőzhetjük! Persze egy kis segítség mindig jól jön, ezért is szedik sokan a Moksa cseppet. Most, a következő napokban egy kis plusz ajándékkal próbáljuk oldani a karácsonyi készülődés feszültségét.

 

Megéri borúról derűre váltani!

Milyen jó, amikor úgy érezzük, hogy végre minden úgy alakul, ahogyan szeretnénk! Ehhez a legrövidebb út az, ha megtanul bízni abban, hogy Önnel jó dolgok történhetnek! Ha derűsen látja az életet, az átragad másokra is, akik az Ön környezetében élnek.

Kell ennél nagyobb ajándék a családunknak, barátainknak? Mutassa meg nekik, hogy a pozitív életszemlélet a teljes, boldog élet alapja!

 

Tudta, hogy a derűs embereket ritkábban lesznek betegek? Hallotta már, hogy a görcsös, szorongó embert könnyebben ledönti a lábáról valamilyen kór?

Ez a felfedezés egyértelművé teszi, hogy ha a fejünkben és a szívünkben, lelkünkben rend van, akkor a testünk is ennek megfelelően erős, bevehetetlen vár lesz a betegségek seregei előtt.

 

Boldognak lenni jó!

Ha derűs tud maradni, ha nem ingatják meg az optimizmusát a negatív események, akkor hihetetlen energiák szabadulnak fel a lelkében! Ezt a pozitív hozzáállást az élet minden területén kamatoztathatja. Sokkal gördülékenyebb lesz még a bürokratikus ügyek intézése is, az orvosnál való várakozás is elviselhetőbb. A Moksa cseppben rejlő erő az, ami elvezeti Önt ehhez a jóleső érzéshez.

 

Derűs napot kívánunk!

Egy visszatérő – mondhatjuk, hogy állandó – vásárlónk nyilatkozott a Moksa cseppről:

“Én olyan 2010 körül találkoztam vele először!!!  Ha valaki az életében igazán JÓÓÓÓL szeretné érezni magát!!!!!! Ezt nem lehet szavakkal elmondani ezt érzi az ember!!!! Minden barátomnak ezzel a jelzővel illetem: A BOLDOGSÁG CSEPP!!!”  (Horváth Mónika, Nagyatád)

Kell ennél több? Aki ezt az érzést megtapasztalja, el sem tudja képzelni, hogy másképp élje az életét. Csak boldogan, pozitívan – ez visz előre. És ami egy embert ilyen mértékben megmozgat, felpezsdít, vajon mit tehetne az emberiséggel?

 

Legyen derűs elsőként Ön és meglátja:követni fogják!

Most Ön is megtapasztalhatja a Moksa csepp jótékony hatásait. Sőt, mindenkinek, akinek Moksa cseppet ajándékoz, esélyt is ad egy derűsebb, harmonikusabb, boldogabb élethez.

 

Kattintson ide, és rendelje meg Most:

 Megrendelés

Szeretne a cseppekről még többet megtudni? Kattintson ide:

Moksa csepp

 

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: