Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Ön mindig eléri, amit akar? Egy csepp segítség, ha úgy érzi elnyomják

faceGyermekkorunk óta arra próbál nevelni minket a társadalom, és a vallások, hogy mások érdeke fontosabb, mint a miénk. Ne legyünk erőszakosak, engedjünk magunk elé másokat. Csakhogy néha ez annyira “jól” sikerül, hogy sokunknak problémát okoz, hogy kiálljunk a saját érdekeink érvényesítése mellett. Ha Ön is szenved attól, hogy nem meri felvállalni a véleményét, ha hosszú ideje képtelen érvényt szerezni az akaratának és elege van abból, hogy semmibe veszik, akkor ez az üzenet most Önnek szól!

Létezik egy egyszerű megoldás ezekre a problémákra, mellyel mindez a múlté lehet.

Van egy rossz hírem, amit a szíve mélyén Ön is biztosan érez: Ha most nem erősíti meg magát és nem áll a sarkára, akkor az életében számos negatív következménnyel számolhat.

A legtöbben ilyenkor megpróbálnak nem tudomást venni erről a problémáról és tovább élik így az életüket. Mindeközben a környezetük kihasználja őket, így hiába minden igyekezet, ez a lelki elnyomás, az elismerés hiánya még mélyebb pontra taszítja az önértékelést.

Biztosan sokaknak ismerős: A munkahelyen nem foglalkoznak az Ön véleményével, mivel megszokták, hogy úgysem szól semmiért. Otthon pedig továbbra is a mások akarata szerint kell élnie, hiszen a sajátját kimondani sem meri.

Lenézik, mellőzik, kihasználják. Ez persze tovább fokozza a jelentéktelenség-érzést. Ez az  ördögi kör, melyben talán már mozdulni sem mer, annyira fél a kudarctól, pánikbetegséghez, depresszióhoz vezet.

Az elfoljtások súlyos testi betegségek okozói is. Ha magunkban tartjuk a véleményünket, érzelmeinket, akkor eleinte ízületi, emésztőrendszeri  fájdalmak jelentkeznek, de tipikus elfojtásos betegség a rák is! Ez elég rosszul hangzik, igaz?

 

Mi lehet a megoldás? Hogyan segíthetünk magunkon?

Sokan, amikor úgy érzik, hogy mégis szeretnének erősebbek, határozottabbak lenni, pszichológushoz fordulnak. Mi történik ilyenkor? Az orvos felír 2-3 féle feszültségoldót, nyugtatót, csupa szintetikus szert, amivel Ön csak a szervezetét mérgezi. Sőt, ezen gyógyszerek szedése hosszú távon függőség kialakulásához vezet, tehát csöbörből vödörbe kerül a végén.

Egyik megoldás sem hoz valódi eredményt, hiszen ha homokba dugja a fejét, vagy ha mérgezi a szervezetét, mind csak ront a helyzeten. Előbbi komoly betegségek forrása is lehet, utóbbi pedig egy halom pénzbe kerül, nem is beszélve az időráfordításról!

 

Végiggondolta már, hogy mi a probléma valódi oka?

Ha megtalálja a gyökereit, akkor sokkal hatékonyabban tudja majd megváltoztatni ezt a helyzetet!

Az ember nem egyik napról a másikra jut el arra a szintre, hogy feladja önmagát. A család, a társadalom, a vallás évek óta arra kondicionál bennünket, hogy mások érdeke fontosabb, mint a sajátunk. Nem csoda, hogy nem tudjuk megfelelően képviselni a saját érdekeinket.

Érezte már, hogy bármit csinál, az soha nem elég jó? Ha otthon, vagy a munkahelyen vitára kerül a sor, Ön hátrál meg elsőként, vagy akár meg sem mer szólalni? Önnek sem éri meg egy átveszekedett nap, ezért inkább hallgat? Ezzel hozzászoktatja a másik felet is, hogy neki mindent lehet, hiszen nincs ellenvélemény. Ennek egyenes következménye a tisztelet megszűnése Ön iránt.

Mindez egy hosszas “átdolgozás” eredménye, ami akár a gyermekkor idejére is visszavezethető. A dícséret hiánya, az, hogy nem lehetett saját véleménye kicsiként, mind kiöli az emberből még a vágyat is, hogy elmondja, mit szeretne. Hiszen ha csak elutasítás, vagy letorkollás a válasz, kinek lenne kedve a saját akaratát keresztülvinni?

Ha nem fordítja vissza ezt a folyamatot, akkor hónapok, évek múltán más emberek akaratától irányítva fogja élni az életét azzal a tudattal, hogy semmit nem ért el az életben, amire valaha legbelül vágyott!

 

Hadd osszak meg Önnel egy rövid történetet, hogy lássa, tényleg van működő megoldás az Ön gondjára!

Egy kedves hölgy ismerősöm súlyos önbizalomhiánnyal küzdött. Nem volt megelégedve a külsejével, ezért szinte mindenhol a háttérben akart maradni. A munkahelyén nem bántak vele szépen, nem volt beleszólása semmibe, csak szenvedett a körülmények miatt.

Nem tudott határozott döntéseket hozni, mindig félt a következményektől. A lelkiereje a nullához közelített, már depressziós tünetek gyötörték.

Amikor rátalált az általunk kínált megoldásra, rögtön alkalmazni kezdte és néhány hét után megosztotta velünk a tapasztalatait:

Egy idő után azt tapasztaltam, hogy mintha jobban aludnék, kevésbé szorongok, és optimistán kezdtem látni az életet, képes voltam egy nagy lépést tenni, munkahelyet váltani, éj eletmódot kezdeni. Több az önbizalmam, kiegyensúlyozattabbá váltam, alapvetően jobban érzem magam a bőrömben. Főként a változasok lelki oldala tűnt fel, erre is volt szükségem. Képes lettem végre dönteni, váltani. Újra bízok magamban és energikusabbnak érzem magam. ”(Csenki Jolán, Epöl)

Többszáz hasonló levelet kapunk, ami biztosít minket és Önt is arról, hogy valóban IGAZI megoldást nyújtunk! Ez a megoldás pedig a Móksha csepp.

 

Most Önön a sor, hogy kipróbálja a Móksha cseppet, hogy megváltoztassa az életét!

Napi egy perc, amíg beveszi azt a 10 cseppet, ami segít

  • oldani a lelki gátakat, félelmeket.  
  • megerősödni, igy képes lesz rá, hogy változtasson.
  • helyreállítani a helyes önértékelését.
  • hogy könnyebben hozzon döntéseket, keresztülvigye az akaratát.

Csak annyit kell tennie, hogy ide kattint és megrendeli a Móksha cseppet!

Megrendelés

Ha szeretne többet megtudni a Móksha cseppről, kattintson ide!

Moksha csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: