Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Nyugalmas, boldog időskor is volt a Moksa-csomagban

A boldog időskor elérhető

Ha a saját, leendő öregkoromra gondolok, visszatérő kép, ahogy ülünk a párommal a verandán és sztorizgatunk az unokáknak a fiatalságunkról. Ez jutott eszembe, amikor a minap egy idős hölgy keresett meg telefonon. Egy szívmelengető történetet mesélt el. Ugyan a férje makacs köszvényére keresett a Moksa cseppel megoldást, ám a gyógyulást rejtő csomagban más is volt: boldogsággal teli időskor ígérete.

 

 

Az idős hölgy elújságolta, pár hónappal ezelőtt lepte meg 83 éves férjét a cseppekkel, hogy enyhítse a köszvénnyel járó tüneteket. Hosszú évek óta küszködött az idős úr ízületi fájdalommal, s ebben a küszködésben osztozott vele a családja is. A köszvénnyel való állandó harc ugyanis megtépázta az addig igencsak derűs férfit. A betegség megkeményítette, és zsémbes, morgós öregembert faragott belőle, ami a család, de főként a felesége hangulatára is rányomta a bélyegét.

 

A hölgy elmondása szerint pár hét után már jelentős változások jelentkeztek a férjénél. Eleinte csupán azt vették észre, hogy a köszvényes rohamok elmaradtak, olajozottá vált a mozgás. Mint mondta, ezért már önmagában hálásak voltak, de a járulékos pluszt a hölgy talán nagyobb ajándéknak tekintette, mint a köszvény elmúlását. Telefonos beszélgetésünkkor úgy fogalmazott: mintha visszakapta volna azt a férfit, akihez hozzáment. A betegség olyan volt, mintha a férjén állandóan napszemüveg lett volna: mindent borongósan, sötét színben látott. A köszvény elmúlásával ez a “borongó szemüveg” szép lassan lekerült. A morgó, zsémbes ember derűsebb, mosolygósabb lett, ahogy a fájdalmai enyhültek, megszűntek. Sőt, olyannyira új színt vett az élete, hogy ismét örömét leli az ételekben, az utóbbi időben a rég nem látott rokonok nem győznek csipkelődő megjegyzéséket tenni kigömbölyödött arcára.

 

Sokan küszködnek ugyanezzel a problémával, mint az idős úr. Mindannyiunknak vannak olyan rokonai, barátai, akiknek az életét különböző krónikus betegségek keserítik meg. Az élet egyik legnagyobb ajándéka a boldog, szeretetteljes együttélés. Ahogy a fenti történet bizonyítja, ehhez sokszor nem is kellenek nagy dolgok, csupán pár csepp…

 

 

Úgy gondolom, minden embernek olyan idős kor jár, mint nekik, akik végre önfeledten tudják tölteni utolsó közös éveiket. Az pedig jó érzés, hogy egy cseppet mi is tettünk ezért…

 

Segítsen Ön is idős hozzátartozóján!

RENDELJE MEG A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

 

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: