Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Nem szégyen a psoriasis…

A gitáros és a psoriasisKollégám juttatott el hozzám egy levelet, amelyben egy gitárművész a psoriasis, vagy más néven pikkelysömör nevű bőrbetegségével kapcsolatban írt. A megindítóan őszinte sorok egy egészen más következményét mutatják meg ennek a rettenetesen kellemetlen bőrbetegségnek. A szégyent, ami óhatatlanul kínozza e betegség hordozóját.

 

A levelet szó szerint közöljük:

 

Tiszteletem!

42 éves vagyok és kb. 20 éve küzdöm pszoriázissal.
Először a fejbőrömön jelentkeztek a tünetek,majd kiterjedt szinte az összes hajlatra,később a bőr egész felületét elárasztották a sebek.
Sajnos úgy 7 évvel ezelőtt megjelent a körmömön is,amit először tévesen gombának diagnosztizáltak,s csak a későbbi részletes klinikai vizsgálatok állapították meg,hogy köröm pszoriázissal van dolgom.
Nem részletezem ennek tüneteit,elég borzasztóak és fájdalmasak, gyakorlatilag lehetetlenné teszik a normális életvitelt, ráadásul folyamatos pszichés teher alatt tartják az embert.
Gitárművészként pedig a poklot jelentette,hisz elég nehéz elrejteni a közönség elől a kezeim.
Rengeteg gyógymódot próbáltam az idők folyamán. Szteroidok nagy mennyiségben,külföldről hozott drága csodaszerek, homeopátiás kezelések, stb. Persze egyik sem segített.
Aztán Édesanyám egy reggel hozott nekem egy üveg Móksha cseppet. Mint általában az eddig használt kezelésekkel,ezzel is bizalmatlan voltam,gondolván,hogy ez is egy a sok kamu termék közül.
10 cseppet ittam reggelente,kb egy hónapig tartott az üveg szer,közben Édesanyám rendelt egy másikat is,így egy kb.60 napos kúrát vittem végig.
Nem akarom szaporítani a szót,a lényeg,hogy gyakorlatilag meggyógyultak a körmeim!!!
Újra tudok körmöt vágni,nem rejtegetem ökölbe zárt kézzel az emberek elől a kezeim,visszakaptam egy jó adag szabadságot.
Szóval nagyon szépen Köszönöm!

K. I.

(A levelet szó szerint közöltük.)

 

Két gondolat merült fel bennem, ahogy a levelet olvastam:

  1. Ha arra gondolunk, hogy valakit a psoriasis nevű bőrbetegség támad meg, azonnal a kellemetlen, csípő, viszkető érzésre gondolunk. Pedig a fenti sorok szerint az igazi kínt nem is ezek a kellemetlenségek okozzák.
  2. Ha ezentúl találkozunk ilyen beteggel, talán kicsit több együttérzés ébred bennünk iránta. Hiszen most már tudjuk, hogy mit érezhet, amikor végignézünk rajta.

 

Megvallom őszintén, örültem amikor ezeket a sorokat olvastam. Bár tudom, hogy a Moksha csepp nem gyógyszer. Azt is tudom, hogy ha a legtöbb esetben nem várható ilyen gyors és látványos eredmény. De azt éreztem, hogy megint jelentkezett valaki, akinek tudtunk segíteni. Pontosabban olyan valaki, akinek a Moksha csepp segített. Már pedig ez adja a munkánknak az értelmét.

 

Köszönjük.

 

Ha szeretne Moksha cseppet rendelni, kattintson a linkre:

Megrendelés

 

Ha szeretne többet tudni a Moksha cseppről, akkor kattintson az alábbi linkre:

Moksha csepp

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: