Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Nehéz az élet? – Tehet azért, hogy könnyebb legyen

Az élet nem habostorta – Szokták mondani a szüleink, ha valami miatt panaszkodtunk nekik. Valóban, senki sem ígérte, hogy könnyű lesz, és a legtöbbünknek nem is lett az. De azért egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire lett nehéz. Hiszen az mindannyiunknak természetes, hogy néha kapunk egy-egy pofont az élettől. De sajnos előfordulhatnak olyan időszakok is, amikor úgy érezzük magunkat, mint a bokszoló, akit megsoroz az ellenfele. Ilyenkor pedig nem könnyű talpraállni.

 

Az élet folyamatos küzdelem

 

Hiszen nem elég végigküzdeni a gyermekkort és a diákéveket. Az igazi nehézségek a felnőttkorral köszöntenek ránk. A munkahelykeresés, a családalapítás, mind mind számtalan nehézséget rejt. Ha pedig megérkeznek a gyerekek, a számtalan öröm mellé rengeteg feladat, stressz és frusztráció is érkezik. Ez is természetes, hiszen ahogy mondani szokták, “ahol fény van, ott árnyék is”. A gondot az jelenti, hogy ez a sok-sok negatív érzés nem múlik el nyomtalanul. Lerakódik bennünk, és előbb utóbb valamilyen probléma formájában jelentkezik.

 

A lelki problémákból fizikai problémák lesznek

 

Olyanról hallottunk már, hogy egy hirtelen fellépő trauma hatására valaki elvesztette a szaglását. (Erről itt olvashat: A trauma következménye) Ilyenkor úgy tűnik, mintha egy hirtelen óriási érzelmi terhelés “rövidzárlatot okozott volna a szervezetben”. Azonban nem csak ezek a hatalmas sokkhatások pusztító hatásuak. A minket egymás után érő kisebb, de folyamatos negatív érzések úgy szívják el az életerőnket, mint a homok a vizet. Nem csoda hát, hogy néha úgy elvesztjük a lendületünket. Ilyenkor mindenhez sokkal nagyobb erőfeszítés kell, mintha vízben próbálnánk futni. Erre pedig egy idő után már az egészségünk látja kárát.

 

AJÁNLOTT CIKK: Miért betegszünk meg? 8 ok, amire nem is gondolna

 

Mit mondanak a szakemberek?

 

Dr. Domján László (belgyógyász, reumatológus, az orvostudományok kandidátusa, agykontroll oktató) szerint is a krónikus betegségek hátterében szinte mindig meghúzódik valami feldolgozatlan, „megemésztetlen” lelki trauma is. Legtöbbször a rosszul kezelt vagy elfojtott lelki gondok borítják fel a lelki-testi egyensúlyt, s járulnak hozzá ilyen-olyan krónikus betegségek kifejlődéséhez. Ezek az elfojtott érzelmek ugyanis állandó, levezetetlen stresszben tartanak minket. A krónikus stressz az orvostudomány mai állása szerint egészségünk legnagyobb ellensége. Ezért kulcsfontosságú annak megtalálása és érzelmi „kifésülése”

 

Mi a megoldás?

 

Hogyan szabaduljunk meg a minket ért számtalan negatív hatás következményeitől? Sokféle módszer létezik már arra, hogy a rossz dolgokat eltávolítsuk magunkból. Használhatunk agykontrollt, kineziológiát, reikit, és sok minden egyéb módszert is. Fordulhatunk pszichológushoz, vagy más szakemberhez is…
De én csak egy dolgot ismerek, amely az időben visszafele haladva fokozatosan feloldja a tudatalattinkban keletkezett blokkokat. Ráadásul úgy, hogy közben egyre jobban is érzem magam tőle.

Én ezért használom a Móksha cseppet.

 

Mit mondanak a tapasztalatok?

 

Ez a kis levél az elmúlt napokban érkezett:

“Életunt voltam. Állandón feszültséget, folyamatos hangulat változást vettem észre magamon. Felismerve a problémám, (gyógyszert nem akartam szedni,napi 12db mellé) több közeli ismerősöm látványos változása után érdeklödtem önöknél, hogy a Mokshacsepp használható e gyógyszerek mellett. Mivel teljeskörű, mindenre kiterjedő választ kaptam, augusztusban megrendeltem a Mokshacseppet. Kb. 10 napi szedés után vettem észre, de nem csak én hanem a családom is a pozitív változást. Most már nincs feszültség ,nyugodtabb vagyok és meglátom az élet napos oldalát is! A további munkájukhoz, életükhöz Minden Jót kívánok Anna
Ui:ma jött meg a csomagom amiben már kettő ismerősöm havi adagja is bent van :-)”

 

 

 

Nekem nagyon tetszik a levélírónak a hozzáállása. Mert azt nem tudjuk megválasztani, hogy mi történhet velünk, de azt igen, hogy miképp reagálunk a problémákra. Ő pedig nem hagyta magát, hanem megkereste a neki való megoldást. Utána érdeklődött, és döntött.

Tudom, hogy a legtöbben Magyarországon csak akkor fordulnak orvoshoz, ha már komoly problémájuk van. Amit aztán egyre több gyógyszer szedésével próbálnak megoldani. Vannak azonban olyanok is, akik felelősségteljesen figyelmet fordítanak a megelőzésre, a testi-lelki harmóniára, és az életük minőségére is.

Nekik ajánljuk a Moksa cseppet

 

RENDELJE MEG ÖN IS MOST AKCIÓS ÁRON! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Moksa csepp

 

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: