Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Nagypapám és a köszvény -Egy fiatal hölgy megindító levele

Manapság sok ember szenved ízületi betegségekben. Többfélét ismerünk, például a csúz, kisebb gyulladások, a Bechterew-kór és még sorolhatnám. Ezek közül mégis a legelterjedtebb a köszvény. Magyarországon is nagyon sokan küzdenek ezzel a betegséggel. Ízületi fájdalmak, mozgáskorlátozottság keserítik meg a betegek mindennapjait. A napokban egy fiatal hölgytől kaptunk levelet, amelyben ezt írta: Nagytatám történetét szeretném megosztani, hogyan szabadult meg a köszvény fájdalmaitól.

 

A betegség első jelei

 

Nagypapámat nagyon bölcs, határozott, közvetlen és barátságos embernek tartom. Amikor kislány voltam, sokszor elkísért a lakásunk előtti játszótérre, ahol mindíg fogócskázott velem. Ugrált, futott és támogatott minden kis játékomban. Egyik nap, amikor megkérdeztem tőle, hogy jön e velem  játszani, nemet mondott , mert azt mondta, hogy fáj a lába. Elszomorodtam,  bár nem sokat tudtam felfogni a történtekből, kicsi voltam még. Végül orvoshoz fordult és megállapították nála a köszvény betegséget.

 

A köszvény első tünetei

 

Ma már tudom, hogy ebben a kórban szenvedő emberek többféle, rendkívül erős fájdalmat  tapasztalhatnak. Általában a lábon jelentkezik, de előfordulhat más testrészen is. Ízületi fájdalmak és torzulás. Nagytatám is olyan erős fájdalmat érzett, hogy még a cipőjét sem tudta felvenni. Ez egy olyan ember számára, aki kalandvágyó és nem tud otthoni ülni ez rendkívül korlátozó.

 

A köszvény kellemetlen következményei

 

A fájdalmai miatt tatám egy idő után nem tudta elvégezni a szokásos hétköznapi feladatait. Nem tudott cipőt felhúzni a megdagadt lábujjai miatt. Próbált diétázni, de csak az életkedve fogyott el, a fájdalom maradt. Pedig még alkoholt sem fogyasztott. Az állandó fájdalom felőrli az ember lelki erejét, elveszi az energiáját. Néhány hónap alatt ez történt nagyapámmal is.

 

Ismerkedés a Moksa cseppel

 

Eltelt jó pár év. Én idősebb lettem. Az egyik barátnőmmel, Edittel találkoztam éppen tavalyelőtt, egy nyári délután. Szóba került tatám betegsége. Ő javasolt egy megoldást, amely a családjukban rendkívül jól bevált, csak rá kell szánni az időt. Az  ajánlata egy étrend-kiegészítő csepp volt, a Moksa csepp. Elkezdtem utána olvasgatni az interneten és sok pozitív tapasztalatot találtam.  Ez egy olyan C-vitamin tartalmú készítmény, amely segít visszaállítani szervezetünk egészséges állapotát. Nem gyógyszer, mégis képes  hatni a betegség ellen? Felkeltette az érdeklődésünket, így tatámnak rendeltem egy üveget.

 

Búcsú a köszvénytől

 

A nagypapám elkezdte alkalmazni, az előírt napi 10 cseppet fogyasztotta. Egy ideig folyamatosan figyelte, hogy érez e bármilyen javulást. Mondtam neki, hogy ne görcsöljön rá, mert attól csak ideges lesz. Hagyja, hogy tegye a dolgát, bízzon benne!

 

Teltek a napok, hetek, hónapok. A  nagytatám félve várta a következő rohamot, de ez nem érkezett meg. Nem jött elő neki az a fájdalom és lábdagadás, amellyel mindaddig szenvedett sok éven át. Bár a torzult ízület megmaradt, de a fájdalom nem jelentkezett azóta sem. Egy idő után már eszébe sem jutott, hogy valaha milyen tünetei voltak. Időbe telt, de visszakapta a mozgékonyságát!

AJÁNLOTT CIKK: Hová tűnt a köszvényem?

 

Itt tartunk most:

 

2 év telt el a Moksa csepp megismerése óta. Ma nagytatám 76 éves. Sétál, biciklizik, motorozik, autót vezet, kertészkedik és nyáron  sokat jár horgászni. Imád rejtvényeket fejteni és úszni is. Nagyon sok hobbija van, amiket azóta is tart. Most már nem ideges, hogy mikor fog újra felbukkanni az a sok fájdalom, melyeket valaha átélt. Egyszerűen boldogan éli az életét diéták, mozgáskorlátozások és fájdalmak nélkül. Nekem minden nap örömet okoz, amikor ránézek.

 

RENDELJE MEG ÖN IS MOST AKCIÓS ÁRON! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Moksa csepp

 

 


Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: