Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Munkahelyi stressz – Minden napra egy kis méreg

Bevallom őszintén, hogy ifjúkoromban, a munkahelyemen gyakran előfordult, hogy irigykedtem a főnökömre. Irigyeltem a pozícióját, a fizetését, de még a munkáját is. Rettenetesen igazságtalannak éreztem, hogy nálam sokkal kevesebbet dolgozik, sokkal több fizetésért. Aztán, később, ahogy többet láttam a világból, kezdtem rájönni, hogy ez sem teljesen úgy van, ahogy elsőre látszik. Amikor pedig magam is középvezető lettem, megtapasztaltam annak az összes hátrányát is. Az egyik ilyen negatív hozadéka ennek a beosztásnak, az állandó munkahelyi stressz. Épp erről hallottam egy érdekes tapasztalatot a minap.

 

Egy dorogi hölgy vásárlónkkal kellemesen elbeszélgettem, amikor telefonon leadta a Moksa csepp rendelését.

Elmesélte, hogy már jó néhány éve középvezetőként dolgozik, 80-90 emberrel a keze alatt. Ennyi munkatársat irányítani nem kis dolog, még annak sem, aki szereti az embereket. Hiszen, egyszerre kell megfelelnie, a keze alatt dolgozóknak, és a eredményeket felmutatni a feletteseinek. Így aztán – ahogy ő fogalmazott – hol felülről, hol alulról kapja az ívet. Nem csoda hát, ha egy idő után következményei lettek az állandó feszültségnek.

Eleinte egyre fáradtabb lettem – mesélte Ágnes. Majd azt vettem észre, hogy egyre gyakrabban nincs kedvem menni sehova, nincs kedvem senkivel beszélni. Egy idő után nem akartam látni embereket. Ezt a fásult állapotot pedig hamarosan követték a fizikai tünetek is. Ízületi fájdalmak, keringési problémák, majd egyre komolyabb depresszió is jelentkezett. Az orvosok egyre több gyógyszert javasoltak, de én úgy éreztem nem akarok gyógyszereken élni. Így aztán egy barátnőm javaslatára elkezdtem a Moksa cseppet szedni.

Először a hangulatomon vettem észre a változást. A nap végén is valahogy derűsebben éreztem magam. Azután egyszer csak elmúltak a fájdalmaim és helyreállt a vérnyomásom is. Most pedig már fizikailag és lekileg is sokkal jobban vagyok.

Először a két darabos csomagot rendeltem meg, mert így nem kellett szállítási költséget fizetnem. Most azonban már a 4+1-es csomagot veszem, mert a családomban is többen rákaptak a Moksára. De sokkal jobb így, mintha gyógyszerre költenénk.

Jó volt ezt hallani, és a hölgy is nagyon szimpatikusnak tűnt. De egy dolog szöget ütött a fejembe.

A legtöbben nem válogathatunk a munkalehetőségek közül. Hiszen legtöbbször az ember már annak is örülhet, ha van munkája, ami biztosítja a megélhetését. Így aztán az is természetes, hogy legtöbbször anyagi szempontok alapján választunk munkahelyet. Azzal viszonylag keveset foglalkozunk, hogy milyen lelki megterhelést jelent az adott munkahely, vagy pozíció. Ha pedig beleválasztunk, akkor komoly munkahelyi stressz érhet bennünket nap mint nap.

Márpedig a munkahelyi stressz – a mindennapi méreg adag

A legtöbb ember nem szereti a munkáját, és nehezen kezeli a konfliktusokat. Bármilyen okból növekszik a stressz terhelés a munkahelyén, a legtöbben biztosan nem tudják kezelni a probléma okait. De a létbiztonság miatt nem változtatunk. Így aztán ott maradunk egy rossz munkahelyen, egy rossz főnökkel, a galád munkatársakkal, vagy a pocsék munkakörülmények között. Ennek eredményeképp az egyre nagyobb feszültség kikezdi az egészségünket.

Mit tehetünk a munkahelyi stressz ellen?

Sajnos a munkatársainkat és a főnökeinket nem tudjuk megváltoztatni. Gyakran ez a helyzet azokkal a munkakörülményekkel is, amelyek közt dolgozunk. Így a negatív körülményeken, legtöbbször csak úgy tudunk változtatni, ha eljövünk arról a munkahelyről, ami folyamatosan stresszel minket.

A másik megoldás pedig az, hogy megpróbáljuk csökkenteni a minket érő stressz káros hatását. Erre pedig tökéletes megoldás a Moksa csepp, amely feloldja a feszültséget és segíthet helyreállítani a szervezet egyensúlyát.

Kattintson a linkre, és rendelje meg a Moksa cseppet itt:

Megrendelés

Információk, amik megmenthetik az életét? Ha szeretne többet tudni a Moksa cseppről, kattintson ide:

Moksa csepp

 

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: