Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
  • info@mokshacseppek.info

A TITOK, amely emberek ezreinek változtatta meg az életét...

Kattintson a videóra és nézze végig!
Ha belefáradt már a betegség okozta szenvedésbe...
Ha nem használ sem gyógyszer, sem kezelés...
Ha fáradt, gyenge, vagy hamar kimerül...
Ha szorong, vagy depressziósnak érzi magát...
Ha figyelmetlen, vagy nem tud koncentrálni...
Ha nem tud elszakadni a múlttól, vagy csak szeretné végre jól érezni magát a bőrében...

Szabaduljon meg a betegségek lelki okaitól, és éljen újra teljes életet!

Előfordult már, hogy hiábavalónak érezte a nehezen végigszenvedett kezelést? Amikor hiába küzdött hetek és hónapok óta, de valamiért a várva várt javulás nem érkezett meg. Nem lehet, hogy van valami a háttérben, ami elkerülte a figyelmüket?

Ma már bizonyított tény, hogy a lelki traumák hatással vannak a fizikai állapotunkra és az egészségünkre. Egy 2013-as tanulmány szerint az orvosok 88%-a egyetért azzal, hogy a krónikus betegségnek lelki okai is vannak, de ezek kezelésében többnyire tehetetlenek.

Ha érdekli egy briliáns találmány, amellyel megszabadulhat a mindennapjait megkeserítő szenvedésektől úgy, hogy nemcsak a fizikai tüneteket, hanem a tudatalattira hatva a lelki problémákat is kezeli, akkor figyelmesen olvassa végig ezt az oldalt!

Miben segíthet a Móksha Csepp?

Szeretne egészségesen és energikusan élni, de most csak szenved és alig vonszolja magát? Szeretne harmóniában élni, de most csak szorongás és depresszió kínozza? A Móksha Csepp segíthet megszabadulni a lelki terheinktől, és segíthet helyreállítani a szervezet természetes egyensúlyát, amely így sikerrel veheti fel a harcot a betegséggel szemben.

A mai napon már több ezer ember fogyasztja rendszeresen a Móksha cseppet. Közülük 1520 ember általunk jutott hozzá, akik gyakran felhívnak és elmondják tapasztalataikat. Újra és újra megdöbbentenek, meghatnak és fellelkesítenek azok a tapasztalatok, amikről mesélnek.

Jelentős állapot javulásról számoltak be többek között:

fejfájás, izületi gyulladások, fáradtság, bőrproblémák, ekcéma, allergia,
asztma, depresszió, alvászavar, szorongás, hiperaktivitás, tanulási nehézségek,

esetén is.

Sőt, a cseppeket sikeresen alkalmazták állatokon és növényeken is. Eszerint még hinni sem szükséges benne, hiszen az állatgyógyászatban is gyönyörű sikerek születnek a szer használata során.

K. R.

“Három hónapi szedés után rémálmaim eltűntek, jól alszom, nincs nehézlégzésem. Nem fájnak az ízületeim és jól érzem magam. Tele vagyok energiával, szép az élet és ÚGY VAGYOK AHOGY KÖLL! Köszönöm és mindenkinek szívből ajánlom!”

P. Á.

“Lányom allergiás, asztmás fulladása 1 hónap után teljesen megszűnt, tanulmányi eredményei javultak, fáradékonysága elmúlt, kiegyensúlyozott és vidám.”

N. Cs.

“50 éves vállalkozó vagyok. Súlyosbodó jobb oldali csípőízületi fájdalmaim nehezítették az életemet. A végén éjszaka aludni sem tudtam a fájdalomtól, műtétet is kilátásba helyeztek. Hat hónapja szedem a Móksha Cseppet, minden fájdalmam megszűnt és ráadásul az óta a világot is jobbnak látom.”

Ezek az emberek kivétel nélkül azt mondják, hogy egyértelműen a Móksha csepp hozta meg nekik az áttörést. Gondolja, hogy ez véletlen?

De mint mond minderről egy orvos?

A szer, ami a tudatalattira hat és beindítja a szervezet öngyógyító képességét?

Dr. Domján László (belgyógyász, reumatológus, az orvostudományok kandidátusa, agykontroll oktató, aki maga is ajánlja a Móksha cseppet) szerint is legtöbbször a rosszul kezelt vagy elfojtott lelki gondok borítják fel a lelki-testi egyensúlyt, s járulnak hozzá különböző krónikus betegségek kifejlődéséhez. Ezek az elfojtott érzelmek ugyanis állandó, levezetetlen stresszben tartanak minket. A krónikus stressz az orvostudomány mai állása szerint egészségünk legnagyobb ellensége. Ezért kulcsfontosságú annak megtalálása és érzelmi „kifésülése”.

A Móksha Csepp a tudatalattira hatva feloldja ezeket a lelki blokkokat, így életünk teljesebbé, egészségesebbé, harmonikusabbá és gazdagabbá válhat.

Segítségével könnyebben tudjuk feldolgozni a minket érő negatív hatásokat, traumákat.

Szedése kedvezően hathat az immunrendszer működésére, támogathatja a szervezet ellenálló képességét, így az könnyebben küzd meg a betegséggel.

Meggyőződésem, hogy a Móksha Csepp nagyon sok embernek segíthet, ezért elsősorban azoknak ajánlom…

A pozitív tapasztalatok a szakemberek kétkedését is elmossák, így ma már több mint 50 orvos ajánlja rendszeresen azoknak…

azoknak ajánljuk, akik…

hajlandók mindent megtenni a gyógyulásuk érdekében. Akik hajlandók arra, hogy változtassanak az életükön és megszabaduljanak a lelki problémáiktól is. Olyan embereknek, akik betartják az orvos utasításait, ugyanakkor hajlandók nyitottan, előítéletek nélkül megvizsgálni az egyéb lehetőségeket is.

Szeretném leszögezni, hogy a Móksha Cseppet nem a hagyományos orvoslás helyett ajánljuk, hanem annak kiegészítéseként, az elérhető orvosi gyógymódok mellé kínáljuk.

Azoknak is javasoljuk a Móksha csepp szedését, akik szeretnék kitakarítani lelkükből a káros hatásokat, és megvédeni magukat a mindennapi stressz romboló hatásától.

Valójában mindenkinek jót tesz, hiszen kinek ne lenne kisebb-nagyobb, feldolgozatlan lelki gondja? Ha úgy érzi, hogy Ön fáradt, gyenge, kimerült, úgy érzi, élete egy “taposómalom”, vagy pesszimista, bátortalan, esetleg figyelmetlen, szétszórt, koncentrációs problémái vannak szintén érdemes kipróbálnia a Móksha Cseppet. Akkor is, ha nem tud elszakadni a múlttól, legyen az szép emlék, vagy fájó érzés, gyász, vagy netán a fizikai tüneteire eddig nem sikerült magyarázatot találnia.

P. L.

“A lelki változások voltak először a legszembetűnőbbek. Egy családi tragédia miatt a félelmeim, a gyermekeim miatt való aggódásaim nagyon felerősödtek, ezeket a tüneteket és a vállalkozói élet miatti stresszt, csak kedélyállapot javító gyógyszerrel tudtam kordában tartani. A Csepp fogyasztása után 1 héttel már nem volt szükségem Xanaxra. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, beindultak a dolgaim, működik az életem… Már látom a pozitív oldalát is a dolgoknak. Már nem az a cél, hogy mindig, mindenkinek megfeleljek. Éjszakai rémálmaim megszűntek, nyugodtan alszom, jókedvűen, pihenten ébredek, akár 6 óra alvás után is. Elmúlt az állandó fáradtság érzet, sokkal terhelhetőbb vagyok, és a napi 3-4 kávémat lecsökkentettem 1-re, mert nem is kívánok többet. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy megismertem a Móksha Cseppet.”

Hogyan használjuk?

Naponta egyszer tíz csepp elfogyasztása ajánlott 1 dl vízben, gyümölcslében, teában feloldva, étkezés előtt. 5 éves kor alatt napi 5 csepp javasolt. 1 üveg Móksha Csepp kb. 1 hónapra elegendő mennyiség.

Az Csepp C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő csepp kizárólag természetes összetevőkből áll, minden adalékanyagtól, technológiai segédanyagtól mentes. Szedése kedvezően hat az immunrendszer működésére. Életünk teljesebbé, egészségesebbé, harmonikusabbá és gazdagabbá válhat. A Móksha Csepp hozzájárul a fizikai és szellemi erőnlét fejlesztéséhez. Támogatja a szervezet ellenálló képességét. Elősegíti a jó közérzet helyreállítását és nincsenek ismert, káros mellékhatásai.

Ami FONTOS, hogy a termék esetében, nem egy “fájdalomcsillapítóról” van szó, vagyis nem gyorsan hatva elfedi a problémás tüneteket, hanem hosszú távú programként megkeresi és megpróbálja helyrehozni a betegséget/tüneteket kiváltó okokat. Ez a folyamat egyénenként változóan zajlik le, pár héttől, akár hónapokon keresztül is. Általában ajánlásként úgy fogalmazzák meg, hogy annyi hónapig érdemes szedni a szert, ahány évig a probléma fennállt.

Mennyibe kerül?

Mennyit érne Önnek egyetlen nap, amit újra szenvedés nélkül, egészségesen élhetne? Menyit jelentene, ha nem kellene annyit gyógyszerekre, vagy különböző kezelésekre költenie?

Érdemes ezeket átgondolnia, mikor az árat mérlegeli…

Egy üveg Móksha Csepp nagyjából 330 cseppet tartalmaz, ami egy felnőtt embernek egy havi adagja. Egy üveg árát a gyártó cég 23 Euroban határozta meg. Ez jelenleg 7130 Ft, vagyis nagyjából napi 230Ft-ba, azaz kb. egy kávé árába kerül egy napi adag.

Hogyan juthat hozzá a Móksha Csepphez?

Néhány egyszerű lépés, és már kezdheti is használni.

  1. Töltse ki az itt található megrendelési űrlapot!
  2. Kattintson a megrendelés gombra!
  3. Utalja át a termék árát, vagy igazolja vissza az utánvétes megrendelést!
  4. 2-3 napon belül a futár házhoz szállítja az Cseppet.
  5. 2db rendelésnél már ingyenes házhozszállítás!

Rendelje meg most kedvezményesen!

A kedvezményes ajánlat csak -ig érvényes.

Miért hallgatna rám?

Mert egy cipőben járunk... Néhány hónappal ezelőtt még én is ugyanolyan bizalmatlan és kételkedő, voltam mint Ön. Nem hittem már sem az orvosokban, sem a természetgyógyászokban. Már rengeteg pénzt kifizettünk különböző kezelésekre, gyógyszerekre és vitaminokra, de érdemi eredményt egyik sem hozott. Azonban néhány hónappal ezelőtt olyasmi történt, ami megváltoztatta az életünket, és arra indított, hogy másokkal is megismertessem a történetünket. Dr. Domján Lászlótól hallottam először a Móksha Cseppről. Úgy gondoltam, hogy ő, aki az orvostudományok kandidátusa, országszerte ismert agykontroll oktató, biztosan nem fog olyat ajánlani senkinek, aminek a hasznosságáról ne lenne meggyőződve. Az Ő ajánlása révén ismertünk egy olyan szert, amellyel nem csak a betegségtől szabadulhatunk meg, hanem az azt kiváltó okokat is megszünteti.

Egy utolsó megjegyzés…

Tudom, hogy vannak kételyei. Nekem is voltak. Első hallásra nagyon szokatlanul hangzik ez az egész…

De nálunk, a családunkban, szükségünk volt valamilyen segítségre. Ezért úgy döntöttünk, hogy hajlandók vagyunk kipróbálni a Móksha Cseppet. Bár nem ígértek gyors javulást, így nem is vártunk ilyesmit. De az eredmények önmagukért beszéltek. A lányunk tanulási problémái már a negyedik napon lényegesen enyhültek, először oldotta meg egyedül, hibátlanul a matekleckéjét. Ráadásul egyre életvidámabb is lett. A feleségem krónikus fáradtsága és depressziója 3 nap után megszűnt. Bár akkor ő még nem vett észlelt különösebb változást, nekem már feltűnt, hogy újra énekel főzés közben…

Én magam úgy érzem, hogy jobban bírom a stresszt, a nehéz helyzeteket. Esténként pedig újra és újra meglepődök azon, hogy ismét van türelmem egy nehéz nap után együtt tanulni a lányommal.

Ezért merem Önnek ajánlani a Móksha Cseppet.

Zárszó

Ha szeretne többet tudni a Móksha Cseppről, az alábbi linkre kattintva további információkat talál weboldalunkon, a MokshaCseppek.info-n.

Előtte érdemes elmentenie ezt az oldalt a könyvjelzők közé!