Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Tudta? A Moksa csepp nem gyógyszer…

Moksha nem gyógyszer35 év feletti magyar lakosság több, mint fele  krónikus, azaz hosszú ideje fennálló betegségekkel küzd? A szív- és érrendszeri, emésztőrendszeri betegségek a leggyakoribbak, de a légzőszervi és egyéb problémák is nagy számban vannak jelen. Allergia, hajhullás, ekcéma, álmatlanság, pánikbetegség… Ugye Önnek is ismerősek? Ezekkel a betegségekkel a legtöbben  orvostól orvosig járnak, más és más gyógymódokkal kísérleteznek, legtöbbször mégsem hoz javulást semmi.

Bizonyára hallotta már arról is, hogy a krónikus betegségeknek lelki okai vannak. Az elme megelégeli a sok terhet, feszültséget, a szeretethiányt és a testtel üzen: valami nincs rendben!

Az orvosok mégsem a lelket, hanem a testet kezelik elsősorban. A tünetek pedig visszatérnek, bizonytalanságba és reménytelenségbe taszítva a beteget.

Kinek higgyen? Hová forduljon az ember? Sokan utolsó szalmaszálként kapaszkodnak az alternatív gyógymódokba.

Szerencsére egyre többen felismerik, hogy a lelki egyensúly helyreállításával a testi panaszok is rendeződnek, és így elmúlhatnak a krónikus betegségek fizikai jelei is. Ezért egyre többen vannak olyanok is, akik rendszeresen szedik a Moksa cseppet.

Van azonban egy probléma:

Mivel nagyon sokan pozitív változásokról számolnak be, ezért azonnali hatást várnak a Moksa csepptől az új felhasználók is. De tudni kell, hogy a Moksa csepp nem gyógyszer. Nem úgy működik, hogy este bevesszük és másnapra minden rendben lesz. Ön sem fog órákon, napokon belül látványos változást érzékelni!

A Moksa csepp évek, évtizedek hibás berögződéseit, görcsös feszültségét oldja, így időre van szükség, hogy a szervezet egyensúlya helyre álljon. A fizikai tüneteket nem fedi el, tehát nem szűnik meg az ekcéma, vagy az álmatlanság holnapra, ezt senki ne várja! A legtöbbször hosszú évek lerakódásait kell feloldani, és ha ez megtörténik, hosszú távon hatékony és a gyógyulás végleges.

Természetes, hogy amikor lelki problémáink vannak és végre rávesszük magunkat, hogy változtassunk, akkor a legtöbben azonnali eredményre vágyunk.

Szögezzük le, hogy nincsenek csodaszerek. Csak Ön van és az akaratereje, aminek sokszor támogatásra van szüksége. Ezt nem mindig kapjuk meg a barátoktól, családtól, hiszen nem látják ők sem a problémáink gyökerét. Sokszor még mi magunk sem vagyunk tisztában azzal, honnan erednek a félelmeink, érzelmi gátjaink.

De sajnos nem oldódik meg magától semmi, csak rakódnak a problémák egymásra, ami idővel teljes lelki összeomláshoz vezet. A helytelenül kezelt érzelmek, az elfojtások komoly tüneteket is produkálnak és álmatlanság, depresszió, bőrbetegségek jelzik a testi-lelki egyensúly komoly zavarát.

Ezt a folyamatot időben le kell állítani!

“Változtatni szeretnék. Mi a megoldás?”

Vannak szintetikus, orvos által felírt gyógyszerek, amik egy ideig tűrhető közérzetet biztosítanak, de csak elfedik a problémák valódi okát. Ezek hosszú távon többet árthatnak, mint használnak. A szervezet hozzászokik, pár hónap után ugyanabba a mocsárba süppedünk vissza, ahonnan elindultunk.

Léteznek gyógyhatású készítmények, amik hasznosak lehetnek, ám ha csupán testi tüneteket kezelnek, esetleg nyugtatnak, akkor önmagában ezektől nem fog az életünk 180 fokos fordulatot venni.

És van a Moksa csepp, ami napról napra emeli a rezgésünket, feloldja a lelki blokkjainkat, és energiát ad a mindennapok rohanó életmódjához. A Moksa csepp visszaállítja a test rezgéseit az egészséges szintre, beindítva a szervezet öngyógyító képességét.

Ezért fordulhat elő, hogy sokan elkezdik szedni a Moksa cseppet egy adott problémára és meglepve tapasztalják, hogy egy teljesen más jellegű gondjuk is megszűnt!

“Az alap betegségem az autoimmun 11 éve, ennek szövődményei a súlygyarapodás 3,5 éve, magasvérnyomás 2 éve, csontritkulás 10 éve. Migrén legalább 25 éve, régen ritkábban havi 2-3 alkalom, utóbbi 3 éve hetente voltak migrénes rohamaim. A Moksa csepp 3 hét után kezdett segíteni, konkrétan a migrén esetében. Ez volt a legmeglepőbb és a legcsodálatosabb egyelőre. Magasvérnyomásom és az autoimmun agresszív tüneteinek javulását kb. 1 hónap után kezdtem megtapasztalni, de a gyógyszereket még változatlanul szedem.”

(Bodnár Lászlóné, Tiszavasvári )

 

A legtöbben Magyarországon csak akkor fordulnak orvoshoz, ha már komoly problémájuk van. Amit aztán egyre több gyógyszer szedésével próbálnak megoldani.
Vannak azonban olyanok is, akik felelősségteljesen figyelmet fordítanak a megelőzésre, a testi-lelki harmóniára, és az életük minőségére is.

Nekik ajánljuk a Moksa cseppet

 

Most Ön is megtapasztalhatja a Moksa csepp jótékony hatásait sőt, akciónk keretében ajándékot is kaphat!

RENDELJE MEG A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

 

 

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: