Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

A Moksa csepp adagolása – Ön biztos, hogy jól tudja?

A Moksa csepp adagolásaBár a weboldalunkon a GYIK, azaz a gyakori kérdések menüpontban (https://mokshacseppek.info/gyik/) is leírtuk, mégis sok kérdés érkezik hozzánk a Moksa csepp adagolásával kapcsolatban. Ezért megpróbálom egy kicsit részletesebben is kifejteni ezt a témakört. Érdemes elolvasni, mert sok félreértést és kellemetlenséget lehet így elkerülni.

Lássuk először is az alapszabályt:

 

A Moksa csepp adagolása felnőtteknek:

 

A szokásos adagolásban, a cseppekből naponta egyszer tíz csepp elfogyasztása ajánlott, 1 dl vízben, gyümölcslében, teában feloldva. Ha lehetséges, reggel, étkezés előtt vegyük be acseppeket.

Azonban meg kell jegyeznem, hogy az “étkezés előtt”, nem köbe vésett szabály. Ha elfelejti étkezés előtt bevenni, nyugodtan vegye be étkezés után, amikor eszébe jut. Ugyanígy nem kötelező mindenképp reggel bevenni. Vannak, akik inkább este veszik be a cseppeket, mert így jobban alszanak.

 

A Moksa csepp adagolása gyermekeknek

 

Tíz éves kor felett a felnőtteknél szokásos 10 cseppet javasoljuk. Tíz éves kor alatt napi 5 csepp javasolt. Öt éves kor alatt én az életkorral megegyező számú cseppet javasolnék. Tehát 4 évesnek 4 cseppet adnék, 3 évesnél 3 cseppet naponta, és így tovább. Csecsemőknél is használják a moksa cseppet, (erről is érkeztek hozzánk tapasztalatok) de én maximum 1-2 cseppet ajánlanék naponta. Ezt a mennyiséget tegyük olyan folyadékba, amit a baba már fogyaszthat, és több részre elosztva adjuk a nap folyamán.

 

Fontos figyelmeztetés!

 

Különbözőek vagyunk, ezért a szervezetünk is különbözőképpen reagálhat a Moksa csepp fogyasztására. Vannak emberek, akik semmit sem éreznek, de előfordulnak olyanok is, akiknek a szervezete élénkebben reagál a Moksa csepp szedése során. Ha a cseppek szedése közben úgy érzi, hogy bizonyos kellemetlen tünetei felerősödnek, a napi adagot érdemes felére csökkentenie, amíg a szervezete hozzászokik. Ha még így is túl intenzíven reagál a szervezete, akkor a napi adagot érdemes tovább csökkenteni egészen addig, amíg a kellemetlen tünetek megszűnnek. Ezután fokozatosan lehet növelni a napi csepp mennyiséget.

 

Kinek érdemes a szokásosnál kisebb adaggal kezdenie a cseppek fogyasztását?

 

Olyan embereknek, akik a szokásosnál érzékenyebben reagálnak a változásokra. Például, a szokásosnál jóval kisebb adagot (kezdetben napi 1-2 csepp) javasolunk a pánikbetegeknek, mert a cseppek fogyasztása során felerősödhet a szívdobogás, vagy a félelemérzet.

 

Kinek érdemes a szokásosnál nagyobb adagban fogyasztani a Moksa cseppet?

 

Vannak olyan betegségek, vagy szerek, amelyek csökkentik a szervezet információ felvevő képességét. Ilyen például, ha szteroid tartalmú gyógyszereket szed valaki, vagy kemoterápián esett át. Nekik akár a napi 3 X 10 csepp bevételét javasoljuk.

 

Ha Önnél bármelyik eset fennáll, akkor a szedés során figyelje a teste jelzéseit és ennek megfelelően fokozatosan csökkentse, vagy növelje az adagot. Kárt nem okozhat egyikkel sem, csak javíthatja a közérzetét.

 

Sokfélék vagyunk, így a reakcióink is eltérőek.

 

Rendszeresen elmondjuk, hogy a Moksa csep nem gyógyszer. Tehát nem úgy működik, mint egy fájdalomcsillapító, amit beveszünk és rövid időn belül jobban érezzük magunkat. A hatása sokkal inkább hasonlít arra, amikor a vitaminhiányos állapotból egy hosszabb vitaminkúrával helyreállítjuk a szervezet egyensúlyát. Tehát nem érdemes türelmetlenül várni a hatást, hiszen az nem fog egyik napról a másikra bekövetkezni. A Moksa csepp lépésről lépésre viszi majd végig a javulás útján, fokozatosan oldva fel a lelki gátakat.

 

Fontos az is, hogy mióta áll fenn a probléma. Hiszen ami évek alatt romlott el, attól nem várhatjuk, hogy néhány hét alatt jöjjön rendbe.

 

Adjon időt a Moksa cseppnek, adjon időt önmagának! Az eredmény nem marad el.

 

Ha Önnek is segítségre van szüksége, hogy elérje a testi-lelki egyensúlyt, akkor

  1. kattintson a linkre
  2. válassza ki az Önnek tetsző Moksa csepp csomagunkat,
  3. és nyerjen hozzá egy dekoratív ajándékot!

 

Lássuk a megrendelést!

 

Ha szeretne többet tudni a Moksa cseppről, akkor kattintson ide:

Moksa csepp

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: