Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Mitől lesz jobb ez az év?

Az ember ilyenkor újévkor különböző fogadalmakat tesz. Többnyire olyan dolgokat fogadunk meg, amelyek biztosan jobbá tudnák tenni ezt az évet, de akár az egész életünkre pozitív hatással lehetnének. Egészségesebben fogok élni, többet mozogni, lefogyni, takarékoskodni, odafigyelni a szeretteimre, stb. Azonban ezek a fogadkozások általában nem igazán hozzák az eredményeket.

 

Miért?

Véleményem szerint, a szokásaink miatt van így. A szokásaink rabjai vagyunk. Mi emberek, az életünk nagy részében, automatikusan, a megszokott rutin szerint végezzük a tevékenységeinket. Ahogy megszoktuk, ahogy a szüleinktől átvettük, vagy ahogy a többi embertől láttuk. Nem tudatosan ugyan, de minták szerint gondolkodunk, cselekszünk és élünk. Ezekből a tudattalan szokásokból és hiedelmekből épül fel az egész életünk.

Hogyan?

Legtöbbször azt, és úgy étkezünk, ahogy a szüleinktől láttuk. Úgy gondolkodunk az egészségről és pénzről, ahogy ők tanítottak minket. Kiabálunk a gyerekkel, ahogy a szüleink kiabáltak velünk. Este pedig teleesszük magunkat és ülünk a tévé előtt a sorozatokat bámulva, ahogy eddig is. Pedig az eszünk is tudja, és a szívünkkel is hisszük, hogy megérné változtatni.

De akkor, miért nem tesszük?

Miért nem tesszük, amikor magunk is tudjuk, hogy az érdekeink ezt kívánnák? Hiszen a fizikai állapotunk egyre romlik, elhízás, és krónikus betegségek keserítik meg a mindennapjainkat. A lelki állapotunk hasonlóan alakul: szorongások, depresszió gyötörnek egyre több embert. A kapcsolataink pedig ugyanúgy pusztulnak, ahogy az egészségünk. Egyre jobban eltávolodunk a barátainktól és a szeretteinktől. De akkor miért nem teszünk azért, hogy megállítsuk ezeket a negatív a folyamatokat?

Mert a változtatás nagyon fárasztó dolog.

Ahhoz, hogy meg tudjuk változtatni a szokásainkat, hosszabb ideig, folyamatosan, erőfeszítéseket kell tennünk. Ez pedig fárasztó dolog. Már az is fárasztó, hogy éljünk. A mindennapi rohanás, a munka, a megélhetésért való küzdelem lassan minden energiánkat felemészti. Így a rengeteg napi tennivaló közé nem nagyon fér bele az, hogy odafigyeljünk magunkra, hogy egészségesebben éljünk, esetleg sportoljunk, és tudatosan ápoljuk az emberi kapcsolatainkat. Erre,hogy hosszú távon tudatosan éljen, valóban csak néhány ember képes.

Hogyan tudjuk mégis megváltoztatni az életünket? Íme 3 + 1 tanács ami segít a változtatásban:

  • A változás belülről jön. Mindig csak magunkon tudunk változtatni, a körülöttünk levő világ csak utána kezd el változni.
  • Apró lépéseket tegyünk. Nem kell egyszerre megváltani a világot! De sok apró lépéssel minden nagyobb feladat elvégezhető.
  • Dícsérjük, vagy jutalmazzuk meg magunkat minden kis lépésért, amit megtettünk!

Ha pedig úgy érzi, hogy szüksége van némi támogatásra, fogyasszon minden nap Moksa cseppet! Ez a csodálatos készítmény nem csak energiát ad a feladatainkhoz, hanem derűt és harmóniát is hoz a mindennapjainkba. Segítségével harmóniába hozhatjuk a lelkünket és a testünket, amely így könnyebben küzd meg a betegséggekkel is.

Mi is ezt tesszük minden nap.

 

Kattintson ide, és rendelje meg most!

Moksa csepp megrendelés

 

Ha szeretne többet tudni a Moksha cseppről, kattintson a linkre:

Moksa csepp

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: