Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Mit üzen a nátha és az influenza?

Sokan állítják, hogy nem csak a komoly krónikus, de a triviális, gyakran előforduló betegségeknek is lelki okuk van: a test ilyenkor üzenni kíván valamit. A betegségek tehát voltaképpen a barátaink: segítenek abban, hogy felismerjük felsőbb énünk üzenetét az iránnyal kapcsolatban, amely felé haladunk. Nincs ez másképp a hideg, nyirkos időben igen gyakran előforduló náthával, influenzával sem. 

 

Az influenza egy vírusos megbetegedés, amelyet főként hűvös időben kapunk el. Ahogyan azonban kistestvérének, a náthának, úgy az influenzának sem csak a meghűléshez van köze: a tudósok szerint egyszerűen arról van szó, hogy hidegben az ember immunrendszere egyszerűen kihagy: „megfeledkezik” önnön védelmi funkciójáról, szabad utat engedve a vírus terjedésének. De vajon mi lehet emögött a lelki ok, az üzenet, amelyet észre kell vennünk? Ennek megértése elengedhetetlenül fontos akkor, ha szeretnénk is reagálni lelkünk üzenetére, vagyis elindulnánk a pozitív változás útján.

 

Vessünk csak egy pillantást a náthával, influenzával küzdő emberre. Torka sok esetben fáj (vajon mit nem képes bevallani, kimondani önmaga és a világ felé?), orra duzzadt, vörös, folyik, igen gyakran pedig prüszköl, köhög, tüsszög, ezzel is tágabb határt kijelölve aurájának – igazán taszító látvány már első ránézésre. Talán nem véletlenül: a nátha épp a határok tartását, a távolságot jelöli: „hagyj most (nagyjából egy hétig) békén, engedd, hogy visszahúzódjak önmagamba, töltődésre van szükségem”.

 

Ennél egy hajszállal erősebb üzenet az influenza: „ne is gyere közelebb, maradj távol, takarodj a közelemből”. Az influenza esetében nem ritka a hőemelkedés, a láz, szövődményei között szerepelnek a különféle gyulladások. A láz mindig egyfajta rossz helyen megélt, akár káros szenvedélyt (magas hőfokon történő égést) sejtet, a gyulladás pedig az ehhez kapcsolódó pánik félelmet: „be vagyok gyulladva a helyzettől, menekülni szeretnék”.

 

Nem véletlenül mondja a köznyelv, hogy az influenza lefolyása gyógyszerrel két hét, gyógyszer nélkül pedig tizennégy nap, hiszen ilyenkor teljesen felesleges a pirulákat kapkodni, azok legfeljebb a tüneteket mérséklik: egyébként egyetlen dolog segít, ez pedig a visszahúzódás, a pihenés, azaz a szaturnuszi magány. A beteg gyógyulásának kulcsa maga a kulcs: a társaság híján kényszerű befelé tekintés, belső elmélyülés, mint egyetlen alternatíva az elvonultságban.

 

Mit tehetünk, hogy elkerüljük, hogy ágynak essünk, és a tünetek elhatalmasodjanak rajtunk? Fontos, hogy a szervezetünket a megfelelő vitaminokkal is erősítsük meg, hiszen amint bent, úgy kint is. A Moksha-cseppek viszont abban segítenek, hogy testünk-lelkünk azon az ideális frekvencián rezegjen, amely segít elkerülni a hideg, nyirkos időben gyakori megbetegedéseket… hogy testünk ne kényszerüljön fenyegető üzenetet küldeni, hogy vonuljunk félre és tekintsünk mélyen magunkba, hanem képesek legyünk a harmonikus, kiegyensúlyozott önismeret és az egész-ség útján járni.

 

RENDELJE MEG A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: