Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Mindennapi stressz: nem kötelező!

Ma már általánosan elfogadott, hogy negatív érzéseink, negatív biokémiát okoznak. Orvosilag bizonyított tény: a mindennapi stressz által a szervezetünkben kiválasztott vegyi anyagok úgy marják szét az egészségünket, mint a rozsda a vasat.

 

 

Önnel is megtörtént már?

Minden reggel munkába menet ugyanazt éljük át. A buszon furakodnak az emberek, mindenki fel akar férni a soron következő járatra, átgázolva a többieken.
Az úton is hatalmas a forgalom: akár 8 órára mennek az emberek dolgozni, akár ebédszünetre jönnek ki a munkahelyükről egy órára, szinte életveszélyesen közlekednek! Bevágnak elénk, amint a lámpa zöldre vált, mert nagyon sietnek. A boltban idegesen tolják a bevásálókocsit, feszülten toporognak a pénztárnál a sorban. Már szinte mindenki szemellenzőt hordva csak a saját célja felé rohan, miközben észre sem vesszük az élet apró csodáit. Lehullanak az első aranyló levelek, az utcán ránk mosolyog valaki, vagy egy babakocsiból vidám kezecske integet nekünk.
Jó lenne ezt a sok szépséget újra meglátni és élvezni?

 

Rossz sávot választottunk?

Már maga a munkába való eljutás is gazdag stresszforrás. Az egész napunkat meghatározza, ha az ágyból kikelve rögtön problémákkal kerülünk szembe, embertársaink türelmetlenek, idegesek – természetes, hogy mi is feszültebbé válunk. Ilyen idegállapotban képtelenség jól teljesíteni, gondolatainkat rendszerezni és a mindennapi feladataink megoldására koncentrálni.
Jobb lenne boldogan, tettrekészen kezdeni a napját?

 

A stressz megbetegít

A folyamatos idegi és lelki megpróbáltatások miatt a testünk védekezni kezd. Legtöbbször az adott szituáció elkerülésére kényszerít minket betegséggel, fizikai tünetekkel. Ilyen, mikor elkezd fájni a gyomrunk, vagy a fejünk, amikor indulni kellene reggel. Tudjuk, hogy bajos bejutni a munkahelyre, tudjuk, hogy a sarkunkra tolják majd a boltban a bevásárlókosarat, ráadásul a főnökünk is szúrós szemmel néz, ha a reggeli dugó miatt 5 percet késünk.
Az elménk már tudja, hogy ez nem jó nekünk. Hallgassunk rá! Tegyünk rendet ebben a zűrzavarban!

 

Minden probléma megoldható, ha van megfelelő támogatás!

Magánéleti és munkahelyi problémákkal a legtöbb ember kapcsolatba kerül. Ezeknek a kezelése türelmet és higgadtságot igényel. Hogyan lehet ilyen, feszültségekkel teli, stresszes életben elérni ezt? Hogyan találjunk rá az egyensúlyra? Találjunk olyan megoldást, ami egyszerű és mellékhatások nélkül vezet minket a helyes útra!

 

Az ősz beköszöntött. Egyre kevesebb a fény, egyre több a ködös reggel. Ha a természet éppen nem mosolyog ránk, mi is levertebben vagyunk. Érdemes megvizsgálni a vitaminraktárainkat és feltölteni a szervezetünket az igazi nagy hidegek beköszönte előtt. A megfelelő vitamin- és ásványianyag bevitel segít megerősödni fizikailag. A testi erő azonban akkor teljes, ha lelki egyensúllyal párosul.
A mai világ a maga személytelenségével és ridegségével valósággal lerombolja a lelki védvonalainkat. Egy idő után a szépet már nem is vesszük észre.
Ha azonban a lelki egyensúlyt megtaláljuk, könnyebben vészeljük át a mindennapi megpróbáltatásokat is! Újra áramolhat bennünk az életenergia, amely rendbe tesz végre kívül-belül.
A Móksha csepp megszünteti az életenergia áramlás akadályait a szervezetben.

 

Hogy könnyebb legyen

A stresszes környezet adott, azt nem szüntethetjük meg, a hozzáállásunkat azonban megváltoztathatjuk! Ehhez megfelelő lelki erő szükséges, bátorság és kitartás. A szorongást oldani kell, a félelmeket kezelni. A legtöbb problémának csak a tüneteit, azaz a következményeit látjuk, a lényeg azonban a mélyben keresendő.
A testünk és az elménk minden információt elraktároz egy adott helyzetről: jól éreztük-e magunkat benne, vagy rosszul? Ennek megfelelően reagál a szervezet. Ha hosszú távon egy adott helyzetben rossz élményeket tapasztalunk, akkor a testünk “hárítani” fog. Tegyünk érte, hogy ezek a kellemetlen élmények ne billenthessenek ki minket a lelki egyensúlyunkból!
A Móksha csepp apránként adagolt életenergia. Éljen vele Ön is!

 

Ha szeretne Móksha Cseppet rendelni, kattintson ide:

Megrendelés

Ha szeretne többet tudni a Móksha cseppről, kattintson a linkre:

Móksha csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: