Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Mikor “nem hat” a Moksha csepp?

vannak, akik azt állítják, hogy náluk nem hatott a Moksha csepp. Hogyan lehetséges?Az Interneten néha találkozom olyan hozzászólásokkal, amikor valaki azt állítja, hogy nála nem hatott a Moksha csepp. Lehetséges ez? Tényleg semmi hatást nem tapasztalt? Ha igen, akkor vajon mi okozhatja ezt? Hogy kiderítsük az okokat, a kollégáimmal az elmúlt időszakban több ezer emberrel beszéltünk telefonon, és gyűjtöttünk tőlük információkat. A vásárlásuk után többször, akár több hónappal később is felhívtuk a fogyasztókat, hogy megkérdezzük őket a tapasztalataikról. Így az alábbi eredményre jutottunk:

 

Valóban voltak, akik azt válaszolták, hogy semmi változást nem tapasztaltak. Amikor azonban a részletekre rákérdeztünk kiderült, hogy az alábbi négy eset valamelyike fordult elő náluk.
(Mert arról nem is mondok véleményt, amikor valaki meg sem vásárolta a cseppeket, csak hallomásból vette az információt)

 

1.Nem vették be.

Bármilyen hihetetlennek tűnik, a Moksha cseppet vásárlók egy jelentős része (a felhívottak közel 20%-a) megvásárolta, de egyszer sem veszi be a cseppeket. Akkor sem, ha felhívjuk, és figyelmeztetjük újra és újra. A válasz ugyanaz: „még megvan az előző üveg. Ott a hűtőben, vagy a polcon”. Márpedig még a gyógyszerek sem használnak, ha a polcon porosodnak 🙂

Tehát, csak akkor vásárolja meg a Moksha cseppet, ha valóban be is szedi. Mindegyikünknek jobb így.

 

2. Csak rövid ideig szedte

Rengeteg vásárlónk van, akik megrendelnek egy vagy két üveggel a cseppekből. Általában úgy gondolják, hogy kipróbálják, és ha használ, újra megrendelik. A rossz hír az, hogy ez így nem működik. Miért?
A Moksha csepp nem egy gyógyszer, amit bevesz és viszonylag gyorsan jobban lesz tőle. Ebben sokkal inkább hasonlít a vitaminokhoz, amelyeket hónapokon keresztül kell fogyasztani, mire érezhető változásokat észlelünk. Bár vannak, akik már néhány hét alatt látványos változásokat tapasztalnak, az esetek többségében több hónapnak kell eltelnie, mire tudatosul bennünk, hogy „valami megváltozott”.

De ha végiggondoljuk, valószínűleg ez a természetes. Hiszen aligha várható el, hogy ami évek alatt romlott el, most néhány hét alatt javuljon meg. Különösen akkor nehéz ez, ha a negatív körülmények (stressz, káros hatások stb.) továbbra is fennállnak.

Ha tehát az a terve, hogy egy rövid időre kipróbálja a Moksha cseppet, akkor inkább ne tegye! Nem szeretnénk, hogy Ön is az elégedetlenek táborát szaporítsa!

 

3. Nem veszi észre a változásokat.

A legtöbb esetben ez felelős a „Nem használt semmit” véleményekért. Sajnos ez is természetes jelenség. Ugyanis amikor elkezd fájni valamink, az azonnal feltűnik, de amikor a fájdalom eltűnik, azt nem vesszük észre. Ezért állítják sokan, hogy nem tapasztaltak változást. De amikor rákérdezünk, arra, hogyan változott a kedélyállapota, a vérnyomása, az alvása, vagy az emberi kapcsolatai, egyből kiderül, hogy elindultak a belső változások.

 

4. Valamilyen kellemetlen tünetet észlel és abbahagyja a cseppek fogyasztását.

Néha előfordul a Moksha cseppek fogyasztása során, hogy a szervezetünk érzékenyebben reagál, és valamilyen tünetünk felerősödik. Ez egy természetes jelenség. Ilyenkor nem kell mást tennünk, csak csökkenteni az adagot a felére addig, míg a szervezetünk hozzászokik. Ha így is marad rossz érzésünk, csökkentsük ismét felére a cseppek napi mennyiségét. Szükség esetén akár egy-egy nap szünetet is tarthatunk, de nem érdemes abbahagynunk a cseppek fogyasztását, mert az addig elindult folyamatok abbamaradnak.

Bár ez a fogyasztók egészen kis százalékánál fordul elő, mégis sokakat elriaszt a cseppek szedésétől, megfosztva őket egy óriási lehetőségtől.

Mert sokféle módszer létezik már arra, hogy a rossz dolgokat eltávolítsuk magunkból. Fordulhatunk pszichológushoz, vagy más szakemberhez is… De én csak egy dolgot ismerek, amely az időben visszafele haladva fokozatosan feloldja a tudatalattinkban keletkezett blokkokat. Ráadásul úgy, hogy közben egyre jobban is érzem magam tőle.

Én ezért használom a Móksha cseppet.

 

Ha szeretne többet tudni a Moksha cseppről kattintson ide:

Moksha csepp

 

Ha szeretne Moksha cseppet rendelni, kattintson a linkre!

Megrendelés

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: