Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Mi a legfontosabb életünkben? – Ön már tudja?

A legfontosabb életünkbenGyakran vagyunk úgy, hogy akkor kezdünk értékelni valamit, amikor már elveszítjük. Akkor döbbenünk rá, hogy mennyire fontos számunkra az adott élőlény, tárgy vagy tevékenység, amikor már örökre búcsút kell vennünk tőle. Még az egészségünket is akkor értékeljük igazán, amikor már nincs meg. Ezért aztán gyakran egy betegség az, ami megváltoztatja az életünket, és a nézőpontunkat. Így történt ez Edinával is, akinek alaposan megváltozott az élete, pedig nem is ő betegedett meg.

 

 

 

Az elismerésre mindenki vágyik, de a sikerért sokszor túl nagy árat kell fizetni.

 

Edina ügyvédként dolgozik Budapesten.

Hozzá van szokva a pörgős élethez, hiszen eddig minden napja feszített tempóban telt, mindig a tudása legjavát kellett nyújtania. Otthon is igyekezett helyt állni, de a munka állandóan közbeszólt. Így lassanként eltávolodott a családjától, már alig beszélgettek, szinte csak a közös ünnepek alkalmával találkoztak.

Edina érezte, hogy nem jó ez így, de nem tudott már beszélni az érzéseiről, hanem a munkába temetkezett, ami csak rontott a helyzeten. Folyamatos fej- és hátfájás kínozta, magába zárkózott, magányosnak és boldogtalannak érezte magát.

 

Egyetlen társa, Berci a kutyus

 

Ezekben az időkben csak az idősödő kutyája, Berci volt a vigasza – ő mindig várta otthon, bármilyen napja is volt, neki mindent elmondhatott, figyelmesen hallgatta a gazdáját. De Berci sajnos megbetegedett. Mivel már 11 éves múlt, természetesnek tűnt, hogy fáradékony, ám egy állatorvosi vizsgálat során kiderült, hogy komolyabb a baj.

 

Edina tudta, hogy Bercinek is eljön majd az ideje, de szerette volna, a hátralévő hónapokat megkönnyíteni számára. Ezért, barátnője tanácsára, Moksa cseppet kezdett adagolni a kutyus ételébe.

 

És megtörtént a csoda!

 

Pár hét múlva a kutya sokkal jobban lett! Már vidáman szaladt elé esténként és az étvágya is visszatért. Edina boldog volt, igyekezett, hogy minden több boldog percet tölthessenek együtt. Nagyokat sétáltak, amit jól bírt a kutya és az állatorvos szerint a betegségnek már nyoma sem volt.

 

Edina nem tudta mivel magyarázni a dolgot, csak azzal, hogy a Moksa csepp tényleg hatott. Itt ugyanis nem fordulhatott elő placebo hatás. Hiszen a kutya nem tudja, hogy kapja, így nem lehet a gyógyulásba vetett hite a javulás oka.

 

Felbuzdulva a kutyusnál elért eredményen, Edina is elkezdte szedni a Moksa cseppeket és lassanként megváltozott az élete: elmúltak a fej- és hátfájdalmai, sokkal kipihentebben ébredt, mert az alvása nyugodtabbá vált.

 

Hamarosan lelkileg is stabilabbnak érezte magát és elhatározta, hogy változtat az életén. A megbízásai egy részét átadta egy kollégájának, így kevesebb stressz érte.

De a Bercivel történtek hatására felülvizsgálta eddigi életét. Ő is rájött, hogy mi a legfontosabb az életében. Elkezdte rendszeresen látogatni a szüleit, amivel boldoggá tette nemcsak saját magát, de őket is.

Most pedig, 1,5 év elteltével még egy kiegyensúlyozott párkapcsolattal is megajándékozta az élet.

 

Vagy ő volt, aki megajándékozta saját magát?

 

Akkor vagyunk igazán szerencsések, ha még időben felfedezzük mindazt, ami fontos nekünk. Innen ugyanis már csak egy lépés a boldog élet. Ugyanis ha tudatában vagyunk, minden nap hálát is tudunk adni mindazért, amink van. Ez pedig már néhány hét alatt is képes pozitívan változtatni az életünkön.

 

Sokszor nem látjuk meg, mindezt. Pedig a szeretet, a család, a valakihez tartozás, az egyensúly megtalálása az életünkben mindennél előbbre való. Hiszen csak úgy leszünk boldogok, ha ki tudunk teljesedni az élet több területén is, megtartva az ésszerű határokat. 

Ha nem érezzük az egyensúlyt és a harmóniát életünkben, akkor is még tehetünk valamit azért, hogy visszatereljük a jó vágányra az életünke.

A Moksa csepp egy biztos pont, ami erőt ad, hogy eredményesen vegyük fel a harcot akár önmagunkkal szemben is. Mert magunkat legyőzni sokszor nehezebb, mint az egész világgal szembeszállni.

 

Ha Önnek is segítségre van szüksége, hogy elérje a testi-lelki egyensúlyt, akkor kattintson a linkre és próbálja ki a Moksa cseppet!

 

Megrendelés

 

Ha szeretne többet tudni a Moksa cseppről, akkor kattintson ide:

 

Moksa csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: