Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Legyőzhető az agresszivitás? – Ön mit tenne?

idegessGyakran tapasztalom, hogy manapság minden betegséget gyógyszeres kezeléssel próbálnak megoldani. Pedig sok esetben más, szelídebb mód is lehet a probléma megoldására. Ilyen például az Egyesült Államokból indult ADHD, vagyis a hiperaktivitás, és figyelemzavar, amelynek egyik legfőbb tünete az agresszivitás.

Ennek a betegségnek a tüneteit, külföldön is (pl. Hollandiában) gyógyszerekkel kezelik. Nemrég kaptam egy levelet egyik ügyfelünktől, akinek a párja elképesztő változáson ment keresztül. Íme:

 

„Hollandiában az ADHD (koncentrációhiányos hiperaktivitású) gyerekeket amfetamin tartalmú gyógyszerekkel próbálják nyugton tartani.

Páromnál is alkalmazták, akinek a kezdetektől nehéz természete volt, Ha valami nem úgy alakult, ahogy ő akarta, akkor kiakadt és agresszívvá vált, nem bírtak vele a szülei sem és intézetbe adtak 11 évesen.

Mindenki eltolta magától előbb utóbb, de én nem adtam fel és addig próbálkoztam különböző természetes dolgokkal, amíg rátaláltam a Moksa cseppekre. Amíg orvosok gyógyszerekkel 30 év alatt nem tudtak kezelni, addig a Moksa cseppek már az első pár napban meghozták a pozitív eredményt: Teljesen nyugodt, minden nap! (eddig kb. 2-3 nap nyugodt nap majd egyik pillanatról a másikra elborult az agya és veszekedett a semmin is, agresszív lett, nem csak szavakkal, de fizikálisan is bántott embereket) Most kipihentebb, mert jól alszik, tele van energiával, még futni is voltunk nemrég és szexuálisan is aktívabb!

Kedves, szeretetteljes énje van jelen minden nap, akivel jövőt is lehet tervezni! Felszabadultan nevetünk és beszélgetünk, amíg eddig elég negatív volt, csak a rosszat látta meg a dolgokban. Nagyon sok pozitív változást hozott az életünkbe a Moksa cseppek, örök hálám érte! Köszönöm a lehetőséget hogy megoszthatom a történetünket, reményt adva másoknak is, akik majdnem feladták a szeretteikkel való törődést a nehéz természetük miatt, ezért bárcsak hamarabb kapta volna a párom a Moksa cseppeket és akkor sokkal másabb élete lett volna, de majd most bepótoljuk.

Köszönettel és tisztelettel: Judit és Maarten”

 

Miért írtam le mindezt?

Az agresszivitás állandóan jelen van az életünkben. Ez az alapvetően természetes ösztön emberek millióinak keseríti meg az életét. Családok és életek mennek tönkre, mert egyre többen nem tudják kezelni az indulataikat. A többiek, akik szenvednek emiatt, pedig nem tudják kezelni az agresszív személyt, csak gyógyszerrel, vagy kiközösítéssel.

Pedig léteznek egyéb megoldások is, és még hinni sem kell bennük.
Mert jómagam is több ügyfelünktől halottam, hogy valamelyik indulatos, agresszív családtagjuknak titokban adagolták a Moksha cseppet. Akik, bár nem tudtak erről, lassan, de biztosan megszelídültek, Ahogy egy budapesti hölgy fogalmazott a férjével kapcsolatban, “kiszállt belőle az ördög”.

De a legfontosabb tanulság a számomra az, hogy igenis van természetes módja annak, hogy meggyógyítsuk testünket, lelkünket, csak merni kell lépni, merni kell változtatni! De a megoldást nem biztos, hogy egyből a gyógyszerek jelentik. A rengeteg különböző gyógyszer akár méreg is lehet egyben, amely lassan, de biztosan tönkre teszi a szervezetet.

 

Ha szeretne Móksha Cseppet rendelni, kattintson ide:

Megrendelés

Ha szeretne többet tudni a Moksha cseppről, kattintson a linkre:

Moksha csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: