Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Kutya baj

Minden háztartásban használnak természetes gyógymódokat. A legtöbben, kapásból tudnának mondani néhány természetes alapú készítményt, amelyet sikerrel alkalmaztak valamilyen problémájukra. A szkeptikusok véleménye azonban többnyire csak addig jutott el, hogy ezekben hinni is kell. Most egy olyan történetet szeretnénk elmesélni, ahol a hit teljes mértékben kizárható, hiszen a gyógyult alany, egy kutya.

A Moksát fogyasztók tapasztalatai között sok esetben elmeséltük már, hogy végső elkeseredésükben kezdték csak fogyasztani a cseppeket. Emberek vagyunk, így hajlamosak is arra, hogy kételkedjünk a természet gyógyító erejében, ahogyan az a homeopátiás készítmények körüli hatalmas vitában is megmutatkozott az utóbbi időszakban. A kételkedés valamennyire természetes is, hiszen ha valaminek nem értjük, a működését, nem is nagyon tudjuk elfogadni a hatását.

Azt is elmeséltük már több alkalommal, hogy a Moksa nem gyógyszer, ráadásul a homeopátia kategóriába sem sorolható. Egyedi, különleges készítmény, (ahogy mi magunk is azok vagyunk) amelynek alapja a rezgésterápia. A természet azon csodája, amely hit és akarás nélkül ott fejti ki a hatását, ahol éppen szükség van rá, hiszen az érintett problémára hat a benne lévő információk valamelyikével.

 

Mit adtak a cseppek?

A Moksacseppek számtalanszor be is bizonyították, hogy rendszeres fogyasztásuk életminőségbeli pozitív változásokat voltak képesek elérni. Fogyasztói is néha értetlenül álltak az változások előtt, de mindegyik egyöntetűen jelentette ki, hogy semmi egyéb nem használt problémájára, viszont a cseppek fogyasztása után lényegesen jobban érezték magukat.

Ugyanez volt elmondható a növényeknél alkalmazva. A Moksa képes volt helyreállítani és visszafordítani a pusztuló szobanövényeket, de olyan információnk is van, hogy a mezőgazdaságban tudatosan használják a bő termés elérése érdekében igen jó eredményekkel. A növények esetében nem lehet elmondani, hogy hit szükségeltetik a gyógyulásokhoz, mégis ugyanúgy sok pozitív tapasztalatról számoltak be, ahogyan az embernél.

 

Az ember legjobb barátjának mi a tapasztalata?

A növényekkel kapcsolatos poziítv tapasztalatokon felindulva kezdte el adni tudatosan az egyik rendszeres Moksa fogyasztónk kutyájának műtétje után a cseppeket. Egy 14 éves ebről van szó, aki rengeteg betegséget megélt és több műtéten is átesett már. Gazdája nem nyugodott bele, hogy négylábú kedvencének a felépülése hónapokba telik, ezért ivóvízébe Moksát csepegtetett.

Az állatorvos szakvéleménye szerint a kutya felépülése legalább két hónapig fog húzódni az általa felírt gyógyszerek rendszeres szedésével. A gazda erre alaposan rácáfolt, ugyanis a kutya két hét után már nem csak felállt és arrébb sétált néhány métert, hanem már a postást is vidáman ugatta meg a gazdi legnagyobb örömére. A harmadik hét után már szaladni is képes volt és a negyedik hét végére tökéletesen fel is épült.

Az állatorvosnál tett kontrollvizsgálat során megkérdezte az orvos, hogy: “Mit csinált a kutyájával, hogy fele annyi idő alatt meggyógyult? Azt hittem, hogy a még járni sem tud, most meg kutya baja?”

A válasz egyszerű volt: “Moksát adtam neki.”

 

Az elménk racionálisabb fele, mindig magyarázatot keres. Előfordul azonban, hogy nem kell mindent értenünk. Néha csak annyira van szükség, hogy pozitívan álljunk az új lehetőségekhez, és hagyjuk, hogy a természet ereje kifejtse hatását.

Használjuk ki a lehetőséget!

 

RENDELJE MEG ÖN IS A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: