Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Kullancsok és Moksa csepp?

Végre itt a nyár, a szünidő, a szabadágolások és a kánikula időszaka. Számtalan lehetőséget kínál számunkra a kikapcsolódásra. Viszont ugyanannyi veszélyt is rejt a természetben eltöltött idő, amire szerencsére könnyen fel tudunk készülni. Ez azonban nemcsak azt jelenti, hogy a napvédő krémet készítsük be a táskánkba.

 

Talán a két legkellemesebb időtöltés ebben az időszakban az erdők sűrűjében sétálni a hegytetőre feljutva és élvezni a magaslati levegőt és a hűsítő szellőt. Vagy éppen a vízparton fekve érezni a napsütést egy hideg itallal a kezünkben. Mindkettőben az a közös, hogy a fűben megbújó kis rovar, a kullancs pontosan erre vár és észrevétlenül képes felkapaszkodni ránk, majd belefúrni magát testünk egy pontján.

 

Az utóbbi években túlságosan is elszaporodtak ezek a rovarok. Sok közülük az agyvelőgyulladást, és a rettegett Lyme-kórt is magukban hordozza. Az agyhártyagyulladással járó betegséget azonban azok az emberek képesek könnyebben megkapni, akiknek immunrendszere valamilyen oknál fogva legyengült. Ez leginkább egy nagyon erős külső nyomás hatására történik meg, ahol intenzív mentális munka folyt a közelmúltban. Ezt kíséri továbbá egy belső gyengeség is, amit a lappangó düh érzete követhet. Ez nemcsak további betegségek kialakulásához vezethet, hanem egyéb negatív dolgokat eredményezhet.

 

Miben segíthet a Moksa?

Egy rendszeres fogyasztónk arról számolt be, hogy minden egyes kirándulása alkalmával 3-4 kullancs vendégeskedett a testén mire hazaért. Egy idő után elkezdte foglalkoztatni a dolog, hogy miért pont őt találják meg és a barátai miért nem szednek össze egyet sem. A választ hamar megtalálta, ugyanis pontosan az a dühvel megtöltött belső gyengeség árasztotta el, amiről a fentebb említett sorokban is beszámoltunk.

 

Badarság lenne kijelenteni, hogy a kullancsok ezt megérezték, de hogy az illető erősen sugározta magából tudat alatt ezt az energiát az kétségtelen. Érdekes módon a felismerése után elkezdte szedni a cseppeket és a további túrák alkalmával már nem vitt haza magával potyautasokat.

 

A beszámoló személy, közérzetének javulását és az állandó kullancsmentességet azért tulajdonítja a Moksa cseppeknek, mert addig hiába próbált ki számtalan kullancsrisztót, hogy a túraszenvedélyének hódolhasson, és elkerülje a vérszívókat, azok csak akkor tűntek el környezetéből, amikor már rendszeresen szedte a cseppeket.

 

Mi lehet a magyarázat?

A történet megtapasztalójának esete szépen bemutatja, ahogyan a rezgésterápia működésbe lendül. Ugyanis belső gyengeségének negatív rezgései és az ehhez kapcsolódó körülményei is akkor tűntek el, amikor a Moksa pozitív rezgései bekerültek szervezetébe. Ugyanis a rezgésterápiának pont az a lényege, hogy ott fejtse ki hatását ott, ahol éppen szükség van rá. A természet intelligenciájának köszönhetően nincs szükség diagnosztizálni egy adott problémát, hiszen azonnal az okot képes megszüntetni, amivel a vegyszerek mellékhatásai könnyen elkerülhetőek.

 

Az ember is a természet része. A testével, az energiájával, és a rezgéseivel együtt. Márpedig a természet, a környezet is másképp viszonyul egy olyan személyhez, aki kívül-belül harmóniában van. Az alábbi történet és a hozzá kapcsolódó magyarázat is alátámaszthatja, hogy a Moksa cseppet nyáron is érdemes fogyasztanunk. Mert minél tovább vizsgáljuk, annál inkább kiderül, hogy sokkal több rejlik benne, mint ahogy gondoltuk. Nemcsak “Vitamin a léleknek és életerő a testnek”. Használja ön is egész évben, télen-nyáron!

 

RENDELJE MEG A MOKSA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: