Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Kiút a gödörből

Az életünk során, mindannyian éltünk már meg magaslatokat és mélypontokat is. Azonban a hullámvölgy megtapasztalásából még nem törvényszerű, hogy megrekedjünk az élet időszakos gödrében. Sokan vannak mégis, akik nem találják a megoldást, vagy nincs erejük a megvalósításához, ezért hosszabb rövidebb időre elakadnak egy-egy élethelyzetben. Pedig mindig van kiút a megrekedt állapotból, amiben a rezgésterápia nagyban segíthet.

 

Családon belüli konfliktus, munkahelyi nehézségek, anyagi gondok, egészségügyi problémák és az újabb fizetési felszólítás. Erre mondják azt, hogy minden összejött. Viharfelhők gyűltek össze a fejünk felett, amiből nincs kiút. Teljes a csőd…

 

Ilyen esetekben hajlamos az ember még jobban beszűkülni és még tovább rontani saját helyzetén ahelyett, hogy tudatosan mászna ki saját maga gödréből. Ez az állapot tudattalanul tör elő a felszínre, aminek következménye egy újabb balszerencse vagy nem várt esemény, hiszen mindig a fókuszunknak megfelelő dolog valósul meg életünkben. És ezzel már el is indított egy újonnan gerjesztett negatív hullámot, ami rövid időn belül megtapasztalás formájában vissza is érkezik hozzá.

 

Megjelenik a depresszió

Ilyenkor, gyakran újabb betegségek és nehézségek generálódnak, magyarul teljesen kicsúszik lába alól a talaj. Alvásproblémák, esetleg rémálmok jelennek meg, állandósul a krónikus fáradtság, koncentrációs zavarok lépnek fel, valamint egy állandó szomorúság és szorongás tölti ki mindennapjait. Ezek bizony a depresszió kellemetlen tünetei, amit ha nem veszünk észre időben, akkor igen komoly konfliktust képes okozni a test és a lélek harmóniája között.

 

A helyzet megoldásához vagy kezeléséhez a tudatos döntések sorozatai jelenthetik a megoldást és nem az orvosok által felírt antidepresszánsok. A bennük lévő toxikus kemikáliák csak egyéb méreganyagokkal bővítik a szervezetet és egy ilyen esetben pont a blokkok feloldása, a pozitív felismerések és a mérgek kitakarítása lenne a járható út a megoldás irányában.

 

Hogyan támogatható a felépülés ilyen esetekben?

Az egyensúlytalan állapotban lévő ember rendkívül sebezhető. Az ő támogatásuk talán a legfontosabb ebben az időszakban, ahol különbséget kell tenni sajnálkozás és valós probléma között. A mondás is úgy tartja, hogy: „Bajban ismerszik meg az igaz barát”.

 

Egy barát pedig a legegyszerűbb és valóban működő megoldást ajánlja annak, akinek szüksége van a segítségre. A felvázolt helyzet megköveteli, hogy az állapotból kikívánkozó ember szervezetét megerősítsük és gondolkodását is pozitív, önmegvalósító célra összpontosítsuk, amiben jelen van a felelősségvállalás.

 

A Moksa cseppek pedig pontosan ebben képesek nyújtani nagy támogatást, mert lehetővé teszik a gyenge állapot egyre szilárdabb megnyilvánulását. Az egyedi összetevőknek köszönhetően, a virágszirmok esszenciáiban jelenlévő információk a természet erejével hatnak arra a lelki problémára, aminek oka lerakódott már valahol a szervezetben.

 

Így tehát a barátunk barátja a mi barátunk is, aki jelen esetben a Moksa. Helyettünk gondolkodva fejti ki ott a hatását, ahol a legnagyobb szükség van rá. És egy egyensúlytalan állapot megoldása nem is lehet egyszerűbb, mint a természet esszenciáit napi rendszerességgel fogyasztani. Hiszen, azt az egy percet bárki képes rászánni, amíg egy deci vízbe belecsepegteti, és megissza a cseppeket.

 

Sokan számoltak be arról, hogy a Moksát használva menekültek meg egy depresszív állapotból és megmagyarázhatatlan hirtelenséggel múlt el a betegséggel járó szuicid gondolatokkal megtöltött negatív szorongásuk is. A természet ezen cseppjei nem csupán egészségessé, de stabil és határozott, kiegyensúlyozott embert faragtak belőle. Hiszen ami vitamin a léleknek, az életerő a testnek.

 

RENDELJE MEG A MOKSA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: