Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Kinek kell a Moksha csepp?

kerdojelBizonyára sokan felteszik maguknak ezt a kérdést és valljuk be, talán jogosan. Vajon kinek ér meg ez az aprócska üveg, a benne levő néhány alkoholos oldat, havi 7000 FT-ot, és miért? Ha megvizsgáljuk, hogy jelenleg kik fogyasztják a cseppeket, rendkívül érdekes információkra bukkanhatunk.
Kollégáimmal több ezer emberrel tartjuk a kapcsolatot minden hónapban. Nem csak eljuttatjuk nekik a cseppeket, hanem kikérdezzük állapotukról, problémáikról, tanácsokat adunk a fogyasztással kapcsolatban, és utánajárunk a kérdéseiknek.

 

Azt tapasztaltuk, hogy a Moksha fogyasztók az alábbi csoportokból kerülnek ki:

Betegek – Olyan személyek, akik valamilyen krónikus betegségtől szenvednek. A legtöbb ilyen esetben a hagyományos orvosi kezelések nem hoztak elég eredményt, ezért kiegészítésként Moksha cseppet kezdtek el fogyasztani. Nekik a tapasztalatok szerint, gyakran hihetetlen eredményeket sikerül elérniük. Csodálatos gyógyulásokról, visszatérő életerőről, és megmagyarázhatatlan vizsgálati eredményekről számolnak be telefonon, vagy írásban. Mivel azonban a Moksha csepp nem gyógyszer, sokan közülük nem képesek kivárni, amíg a szervezet elvégzi a dolgát, hanem egy-két hónap után abbahagyják a cseppek szedését.

 

Lelki problémák – Olyan emberek, akik hajlandók voltak szembenézni azzal, hogy vannak bizonyos lelki problémáik, amelyek megnehezítik az életüket. Az esetek többségében itt is jelentkezik állapotjavulás, de időre nekik is szükségük van. Hiszen gyakran gyermekkorunk óta hordozunk magunkkal különböző sérüléseket, bántásokat, rossz szokásokat. Ahhoz, hogy ezek megváltozzanak, gyakran több idő kell, mint a fizikai problémák rendeződéséhez.

 

Veszteségek – Olyan személyek, aki jelentős veszteséget éltek át, és nem tudták megfelelően feldolgozni azt. Lehet egy szeretett személy halála, párkapcsolati szakítás, de akár egy nagyon komoly üzleti veszteség is képes komoly rombolást végezni bennünk. Mivel ezeknél az eseteknél nagyon hamar látható a különbség, Ők szinte kivétel nélkül, elégedettek a cseppek szedésének eredményével. Gyakran elmondják, hogy a cseppek nélkül talán nem is tudták volna túlélni a csapást, ami érte őket.

 

Védekezés – Vannak, akik odafigyelnek magukra. Akiknek nem csak a környezet számít, nemcsak a fizikai állapotuk, hanem a saját belső világuk is. Akik tudják, hogy a nap-mint nap minket érő rengeteg káros hatás, a ránk zúduló töménytelen információ, a romboló stressz, nem múlik el nyomtalanul. Ha nem védekezünk ellenük, folyamatosan rombolják fizikai és lelki egészségünket. Akik erre rájönnek, azt is meglátják, hogy kevés olyan dolog létezik, amelyik egyszerre táplálja a testünket és a lelkünket. Olyan pedig, amelyre napi 1 perc elég, még kevesebb. Ezért tudatosan döntenek a Moksha csepp mellett, és nem várnak gyors eredményt. Ők azok, akik hosszú távon is kitartanak és a Moksha az életük részévé válik.

 

Vagyis kinek való a Moksha csepp?

Én mindenkinek ajánlanám, aki krónikus betegséggel küzd, vagy feldolgozatlan lelki problémák nehezítik az életét, esetleg olyan veszteség érte, amit nehezen tud feldolgozni. Azt mindenki maga is tudja eldönteni, hogy neki megéri-e a csepp az árát.

Mégpedig nagyon egyszerűen:
Vizsgálja meg, hogy az életében van-e olyan probléma, amelytől szívesen megszabadulna! Ha igen, akkor csak az a kérdés, hogy Önnek megér-e 7000 Ft-ot havonta, hogy jobban érezze magát, vagy inkább együtt él a problémájával?

 

Mert egyvalami mindenképp közös ezekben az emberekben:

Az a több ezer ember, aki hajlandó minden hónapban megvásárolni a Moksha cseppet, nem tűri tétlenül azt, ha az életében rosszul mennek a dolgok, hanem megpróbál tenni ellene. Akár betegségről, akár lelki problémákról, vagy veszteség feldolgozásáról van szó, ezek az emberek nem csak várják a csodát, hanem tesznek azért, hogy jobb életük legyen. És mi látjuk azt is, hogy a kitartás meghozza jutalmát.
Én magam is ezért fogyasztom rendszeresen a Moksha cseppet.

 

Ha szeretne Móksha Cseppet rendelni, kattintson ide:

Megrendelés

Ha szeretne többet tudni a Moksha cseppről, kattintson a linkre:

Moksha csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: