Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Kezdődő depresszió tüneteinek kezelése

3Ahol a depresszió megjelenik, abból a családból eltűnik az élet öröme. Ez a probléma megkeseríti a beteg és családtagjai életét, szétzilálja emberi kapcsolataikat. A beteget megfosztja önbecsülésétől. Ez az állapot pedig hosszú ideig fennállhat, mert egy súlyosan depressziós beteg kezelése évekig is eltarthat.

Kevesen tudják, hogy a depresszió kezelésére kapott gyógyszerek hosszú ideig tartó függőséget okozhatnak, miközben egyáltalán nem garantálják, hogy a lelki sötétségből valóban gyógyultan fogják visszavezetni a beteget. Ezért is érdemes figyelni az árulkodó jelekre. A szervezet öngyógyítását segítő módszerekkel megakadályozhatjuk, lassíthatjuk a betegség kialakulását, akár el is kerülhetjük családtagunk gyógyszeres kezelését.

A depresszió nem egy múló rosszkedvűség, mely néhány jó szóval, segítő szándékkal helyre hozható. A depressziós beteg olyan, mintha elvesztette volna az élni akarását. Rosszkedve el nem múlasztható, nem látja célját az életének, s nincs semmi, ami ebből az állapotból őt kirántani képes lenne.

A mély depresszió kialakulásának a jelei azonban időben felismerhetők és vannak módszerek arra, hogy ebből az állapotból a kitörni készülő betegség még akár vissza is fordítható legyen.

 

A depresszió tünetei – soha el nem múló rosszkedv

Felnőtté válásunk során megtanuljuk kezelni az érzelmeinket a számunkra súlyos, kedvezőtlen események során is. Ahogy felnövünk, megismerjük és megéljük a gyász, a veszteség érzését, megtanuljuk uralni haragunkat, feldolgozni levertségünket. Időről-időre meg kell élnünk a belső tűz elvesztésének érzését is. Van, aki egy súlyos veszteség, csalódás után szembesül ezzel az érzéssel, másnak egy esős, szürke hétfő reggel is elég ahhoz, hogy úgy érezze, minden életerő elszállt belőle és képtelen szembe nézni az aznapi valós problémákkal.

Ezeknek az élethelyzeteknek azért közös jellemzője, hogy elmúlnak. Semmilyen rosszkedv sem tart tovább néhány napnál. A bennünk dolgozó életösztön nem engedi, hogy tartósan elveszítsük mozgató energiáinkat.

 

A depresszió az az állapot, amikor ez a természetes életösztön nem akar működni. Amikor ez a hangulati nyomottság nem akar elmúlni: az alvászavar, állandó rosszkedv, fáradtság érzése, a szorongás állandósul. A depressziós embert nem érdekli semmi, nem akar csinálni semmit, állandóan szomorú, semmivel nem lehet tartósan felkelteni az érdeklődését.

Szakemberek azt mondják, hogy akkor kell depresszióról beszélnünk, ha ezek közül a tünetek közül több is felismerhető, és azok legalább két héten keresztül folyamatosan fennállnak. Ez már az az állapot, amikor indokoltnak látják a beteg orvosi, gyógyszeres kezelését, mert saját erejéből már nem fog tudni felkapaszkodni erről a mélypontról.

 

A depresszió megelőzése lenne a legfontosabb

A tartós levertség, érdektelenség, az ambíciók elvesztése biztos jele annak, hogy családtagunk a depresszió felé sodródik. Ez még talán nem az az állapot, amikor az orvosi beavatkozás sürgető és indokolt lenne, de ha nem teszünk semmit, akkor nem tudjuk megakadályozni a helyzet súlyosbodását.

A depressziót nem lehet csak úgy elhessegetni. A „gyere, ne szenvedj már egyedül!” ebben a helyzetben nem elég. A szervezetnek külső segítségre van szüksége, mert kimerülő belső erőforrásai nem képesek kezelni a depresszió okozta érzelmi összeomlást.

A depresszió kialakulását minden olyan hatás lassíthatja, ami a szervezet aktivizálását segíti. Új élmények, elsősorban a fizikai aktivitás növelése önmagában is gyógyító hatású lehet. A fizikai munka, a sport, de akár néhány kellemes séta is lassíthatja, meg is állíthatja a betegség megjelenését. Ugyanakkor a betegség egyik fő jellemzője, hogy minden apró tennivaló óriási erőfeszítésbe kerül. Ezért fontos, hogy találjunk olyan segítséget, amely nem igényel túl nagy erőfeszítést a betegtől.

 

A Moksa csepp a szervezet belső erőforrásait növeli

A szervezet öngyógyító képességének erősödéséhez más segítséget is adhatunk. A Moksa csepp nem gyógyszer. Elsősorban abban tud segíteni, hogy oldja a lelki blokkokat, amelyek akadályozzák az energia áramlását bennünk. Ezáltal plusz erőforrást, többlet üzemanyagot adjunk vele a szervezetünknek. Ennek következtében beindítja a szervezetünk öngyógyító képességét. Mindeközben nem igényel plusz erőfeszítést, hiszen naponta fél percben, egy deci vízben bevehető.

A Moksa cseppek szedése nem jár mellékhatásokkal és nem okoz semmilyen függőséget vagy más tünetet sem. A gyógyszerek kémiai úton beavatkoznak a szervezet működésébe. A depresszió kezelésére adott szerek egyenesen a idegsejtek működését befolyásolják. A Moksa ezzel szemben a szervezet saját, belső erőforrásait igyekszik aktivizálni, hogy az gyógyszerek segítsége nélkül, saját maga is képes legyen ellenállni az eluralkodó betegségnek.

Eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a Moksa cseppek szedése olyan érzelmi erősödést hozhat, mellyel a depresszió határára sodródó ember saját öngyógyító erejére támaszkodva is képes lehet visszafordulni ezen az úton. Adja meg magának, vagy depressziós családtagjának ezt az esélyt.

 

Rendelje meg most akciósan!

Megrendelés

Ha szeretne többet tudni a Moka cseppről, kattintson a linkre:

Móksha csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: