Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Egészséges karácsonyi nevetés

23Elmúlt a Karácsony. Voltak, akik boldogan vették birtokba a rég áhított ajándékot, és biztos olyanok is voltak, akik nem tudtak maradéktalanul örülni. Így van ez minden karácsonykor. Az egyik kedves ügyfelünk S. Klára küldte ezt a kis történetet:

 

“A mi családunk felnőtt tagjai már régóta azt a gyakorlatot követi, hogy megkérdezzük, ki mit szeretne? Persze, általában ez inkább csak jelképes, nem nagy összegű ajándék. Aztán mikor a kérdezett nem tud, vagy nem akar nyilatkozni, akkor jön a fejtörés. Haszontalanságokat nem akarunk. Akkor mi lehet az az ajándék, aminek örül aki kapja, és az én költségvetésembe is belefér?

 

Kisebbik lányom nehéz éven van túl. Hosszan elhúzódó, fájdalmas betegség tette próbára. Szerencsére, az orvosa, és az Ő kitartásának köszönhetően már jól érzi magát. De azért ez az év lelkiekben is megviselte. Sokat gondolkodtam, hogy milyen ajándék lehet, aminek örülne, és még az egészségét is megtámogatná?

 

Én már több hónapja szedem a Móksha cseppeket, és érzem áldásos hatását. Ezt Ő is látja, tapasztalja. Szerette volna ő is elkezdeni a fogyasztását, de hát ugye egy hosszú betegség nem csak fizikailag, lelkileg, hanem anyagilag is megviseli az ember lányát. Ezért aztán úgy döntöttem, meglepem egy üveggel.

 

Jött a karácsony este. Bár felnőttek vagyunk, a karácsonyi mese is már a múlté, de azért mindig van egy kis izgalom, mikor a csomagot bontogatjuk. Hiszen jól esik adni, és jól esik kapni is. A lányom őszinte örömmel nevetett fel az ajándék Móksha csepp láttán.

 

 

 

De mit gondolnak, vajon mi volt az én csomagomban? Bizony, bizony, ott is egy Móksha csepp 🙂

Hónapok óta látta, hogy mennyire jó hatással vannak rám a cseppek. Ezért úgy döntött, hogy ő is meglep engem. Tudta, hogy ennek biztosan örülni fogok. Így is lett. Jóízűt nevettünk a meglepetésen.

 

Így nem csak ajándék került a fa alá, hanem egészséges, boldog nevetés is. 🙂

 

Ha szeretne többet tudni a Móksha cseppről, kattintson a linkre:
Móksha csepp

Ha Móksha cseppet szeretne rendelni, kattintson az alábbi linkre:
Móksha csepp megrendelés

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: