Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Az igazi karácsonyi ajándék…

1 (1)A karácsony a szeretet ünnepe. Ilyenkor mindenki megajándékozza a szeretteit. Mindannyian olyat szeretnénk adni, amivel örömet okozhatunk és kifejezhetjük, hogy mennyire fontos számunkra a másik. Emberek tömegei rohannak áruházról áruházra, hogy megtalálják a tökéletes ajándékot. Óriási összegeket költünk olyan tárgyakra, amik gyakran csak néhány perces élményt adnak.

Nem lenne jobb valami olyasmit adni, ami valóban segít abban, hogy derűt, harmóniát vigyünk a másik ember életébe?

 

Az egész éves gürcölés méltó lezárása a karácsony előtti nagy hajrá: szinte egymást taposva tolongunk az áruházakban, hogy a fa alá tehessük a kiszemelt ajándékot. Pénzt, energiát, időt nem kímélve hajtjuk ki magunkból az utolsó szuszt, hogy minden tökéletes legyen az ünnepekor. Mire elérkezik ajándékozás, a fa körül kifacsarva állunk: fáradtan, ingerülten vezényeljük le az ünnepet. Csak az nyújt vígaszt, hogy a fáradságos munkával felkutatott ajándékoknak örültek a szeretteink. De biztos így volt? Elolvassa a könyvet? Tényleg hordani fogja a sálat?

 

De akkor milyen a jó karácsonyi ajándék?

 

Nem nehéz mellélőni a nagy ajándék utáni hajszában. Mindenkinek más az ízlése, az érdeklődési köre. Ember legyen a talpán, aki mindent megjegyez. Egy dolog azonban közös: az egészség és a harmónia, mindenki számára egyformán fontos.

 

Lehet karácsonyi ajándék a Moksa csepp?

 

A Moksa csepp olyan ajándék, ami az ajándékozottnak azt üzeni: fontos vagy nekem, törődök veled! Valójában mindenkinek jól jöhet, hiszen kinek ne lenne valamilyen földolgozatlan lelki vagy egészségügyi problémája. De nem csak ezért jó ajándék…

 

Aki Moksa cseppet ad szerettének, sokkal többet ad, mint azt elsőre gondolná. Aki idős rokonát lepi meg a készítménnyel, az egyben boldog, fájdalmaktól mentes időskort is a karácsonyfa alá tesz.

 

ízület

 

Aki hajtós párjának ajándékozza, az a stressz romboló hatásától is megszabadítja partnerét. A cseppek abban is segíthetnek, hogy a feszültséggel teli munka után valóban relaxáló legyen a pihenés.

 

ált3

 

 

Aki gyermeknek készül Moksa cseppet ajándékozni, az felhőtlen, játszással teli órákat is ad. Könnyebb beilleszkedést az oviban, vagy az iskolában, hiszen a rohanó világunk őket is kihívások elé állítja. Adjuk vissza a gyermekkor derűjét a legkisebb családtagnak!

 

ált5

 

Aki Moksa cseppet tesz a fa alá, törődést, odafigyelést és gondoskodást is ad. Nincs szebb ajándék az egészségnél, a derűnél és a harmóniánál.

Ajándékozzon Moksa cseppet karácsonyra!

 

RENDELJE MEG A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: