Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

A kamaszokat is megszelidítheti a Moksa csepp

kamaszA tinédzsereket nevelők számára bizonyára ismerős helyzet, amikor szinte egyik napról a másikra válik a gyerek kezelhetetlenné. A szülők megnyugodhatnak, ugyanis kiderült, hogy a családi  harmónia itt is helyrehozható. Nemrégiben az egyik vásárlónk arról számolt be, hogy kamasz fiát a Moksa csepp szinte megszelídítette!

 

– Egyre sűrűsödtek a veszekedések,

szinte állandóvá vált otthon a hangos szó – fog a történetébe Klára. – Semmi különösre nem  kell gondolni, csak kamaszodik a gyerek… A velem egy cipőben járó szülők értik, miről beszélek,  ha azt mondom, egy ártatlan kérdésből is akkora vita kerekedhet, hogy zeng a ház tőle. A férjem és én régóta szedjük a cseppeket, így első kézből ismerjük a fizikai javulás mellett a lelki pozitívumokat is. Egy nagyobb, ajtócsapkodással véget érő szóváltás után a férjem fejéből pattant ki, hogy  talán a fiunk problémáin is segítene a készítmény. Másnap reggel a gyerek bűnbánóan kért bocsánatot az előző nap történtek miatt, ami egy jó alkalom volt arra, hogy rábeszéljük a Moksa cseppre. Korábban ugyanis valamiért idegenkedett ettől, de úgy tűnik, a lelkiismeret-furdalás megtette a kellő hatást, ő is elkezdte fogyasztani.

 

Klára beszámolója szerint az első pár hétben nem történt számottevő változás, aztán a pozitívumok egyre csak sűrűsödtek. A lázadó tinédzser egyre kevesebbszer volt dühös a világra, és ennek egyre kevesebbszer is adott hangot. A család legnagyobb ámulatára a kamaszfiú szinte megszelídült.

 

– Nincsen nagyobb kincs annál, hogy otthon nyugalom van, megszűnt a stressz. Ha kizárólag ebben segített volna csak a Moksa csepp, már ettől örök életre elkötelezett vásárlóvá tesz. A szó legjobb értelmében vett sokk azonban az esedékes szülői értekezleten ért. Csak azt tudtam, hogy a fiam otthon kezelhetőbb, hallgat a jó szóra, de abban szinte biztos voltam, ugyanez nem mondható el róla az iskolában. A barátok miatt könnyen kapható a csínyekre, és bizony nem áll távol tőle a visszabeszélés sem. Így indultam el szülőire, emlékszem, az úton egymás után gyártottam a kifogásokat, mentegetőzést. A legnagyobb döbbenetet azonban az okozta mikor az orrom elé tolták a naplót! A fiam jobb jegyeket szerzett, mint korábban bármikor, sőt, az addigi mumusból, a fizika-kémia-matek trióból is javított. Az osztályfőnök kiemelte azt is, hogy mostanában mintha kicserélték volna… Mondanom sem kell, a föld felett jártam tíz centivel örömömben!

 

Klára hozzátette az elmondottakhoz azt is, hogy nem egyedi az esete: barátnője hasonló gondokkal küzdött, mint ők. A másik családnál is hasonló változások mentek végbe. A barátnője kamasz fia is pozitív spirálba került: az idegei lenyugodtak, nem vette el az energiáját az állandó düh, jobban tudott koncentrálni, javultak az iskolai eredményei.

 

– A legnagyobb visszacsatolás az volt a számomra, mikor elfogyott a csepp, és a fiam pár napig nem szedte. Ő magától mondta: anya, tudsz még hozni abból a cseppből, azt hiszem, kezdek megint meghülyülni…

 

Ha az Ön családjában, baráti körében is hasonló probléma ütötte fel a fejét, ne habozzon, már most megrendelheti. Van nagyobb ajándék a békességnél?

 

RENDELJE MEG A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: