Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Ízületi gyulladás és bőrbetegségek.

ízületi gyulladásUgye, ez két nagyon különböző betegség? Első ránézésre semmi közös nincs bennük. Vagy mégis? Egy többéves magyar kutatás során rendkívül érdekes dolgokra bukkantak.  

Egy szenzációs magyar felfedezés:

 

A Semmelweis Egyetem Élettani Intézetének munkatársai nemrégiben felfedezték, hogy a szervezetben található Src fehérjecsalád tagjai kulcsfontosságúak számos gyulladásos betegség (például ízületi gyulladás, vagy bőrbetegségek) létrejöttében is. Ugyanez a fehérjecsalád létfontosságú elem a daganatos megbetegedések kialakulásában is.

 

A kutatócsoport vezetője úgy véli, fontos, központi elemét találták meg a gyulladásos betegségek kialakulásának. Az Src-típusú fehérjék nem elindítói a gyulladásnak, de a gyulladás kialakulásához vezető láncreakció kulcsfontosságú elemei. Ez a tény pedig hosszú távon akár egy új terápiás módszer alapja is lehet.

 

Miért érdekes ez még inkább a számunkra?

 

A Móksha csepp felhasználóitól nagyon sok pozitív visszajelzés érkezik folyamatosan. De amíg az egyik ember arról számolt be, hogy a bőrbetegsége, ekcémája múlt el, addig a másik az ízületi gyulladás megszűnésén örvendezik. Mi a baj ezzel?

 

Általában az emberek úgy vélik, hogy az a gyógyszer, ami “mindenre jó”, az nem jó semmire. Ezért sokan elég szkeptikusan állnak az amúgy szenzációs eredményekkel szemben.

De ezek a kutatások igazolják, hogy van egy közös pont, amely felelős a gyulladásos bőrbetegségek, az ízületi gyulladások, és a daganatos megbetegedések kialakulásában. Ha pedig ezt a pontot megszüntetjük, akkor az ilyen típusú betegségek kialakulásának folyamata megállhat.

 

Ezek szerint létezhet olyan szer, amely egyszerre hat az ízületi gyulladások és a bőrbetegségek esetén is? Úgy látszik. Vagy talán több ilyen betegség is van?

 

Ha szeretne többet tudni erről a szerről akkor kattintson a linkre:

Érdekel a Móksha csepp!

 

Ha szeretné megrendelni a Móksha cseppet, akkor kattintson az alábbi linkre:

Megrendelés

 

(A teljes egészében Magyarországon végzett többéves kutatómunka eredményeiről a Journal of Experimental Medicine  számolt be, amely a kísérletes immunológia egyik legrangosabb nemzetközi folyóirata.)

Forrás: https://www.origo.hu/egeszseg/20141001-az-src-feherjecsalad-tagjai-kulcsfontossaguak-szamos-gyulladasos-betegseg-letrejotteben.html

Érdekel a véleménye. Mondja el itt a kommentek között!

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: