Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Hová lett a köszvényem?

köszvényA minap édesanyámnál jártam, aki megkérdezte tőlem, hogy nincs-e kedvem kipróbálni a TV-ben reklámozott XY nevű ízületi problémákra ajánlott szert.
– Miért tenném? – kérdeztem tőle.
– Hát a köszvényedre. Láttam a reklámban, hogy az ízületekre mennyire jó hatással van. Te pedig régóta kínlódsz a köszvénnyel.

 

Valóban, már évek óta keserítette meg az életemet a köszvény. Egy-egy kiadó húsos-falatozás után napokig sántikáltam. Mintha tűz égett volna a cipőmben, annyira fájt a lábam gyulladt, vörösre duzzadt ízülete.

 

De közben valami történt.

 

Most, hogy szóba került a köszvény, akkor döbbentem rá, hogy hónapok óta egyáltalán eszembe sem jutott.  Pedig szilveszterkor is főtt füstölt csülköt ettünk, nem beszélve az ünnepek alatti kulináris tobzódásról. A köszvénynek azonban se híre, se hamva. Kutatni kezdtem az emlékezetemben, hogy mióta nem jelentkezett. Az ősszel biztosan nem, sőt a nyáron sem, mert a strandon is állandóan futkároztam a gyerekek után.

 

 

Talán a tavasszal, vagy az év elején. De  mi történhetett akkor?

 

Végre leesett a tantusz. Valamikor március körül kezdtem el én is szedni a Moksa cseppet. Mivel pedig a köszvény ellenére én nem tartottam betegnek magam, nem vártam drámai állapotjavulást. Azt észrevettem, hogy mentálisan sokkal jobban vagyok, jobban bírom a stresszt, jobban alszom, és sokkal kreatívabb, lazább vagyok. De az fel sem tűnt, hogy rendbe jött a vérnyomásom, és a köszvényemnek nyoma sincs.

 

AJÁNLOTT CIKK: Nagypapám és a köszvény

 

Mi a tanulság?

 

A Moksa tanácsadók rendszeresen beszámolnak egy érdekes dologról: Általában  észrevesszük, amikor valamelyik testrészünk fájni kezd, de azt már nem biztos, amikor a fájdalom elmúlik. Úgy látszik, még én sem…

 

Sebaj, tegnapelőtt (,hogy biztos legyek a dolgomban) megküzdöttem egy hatalmas adag babfőzelékkel és füstölt oldalassal. A teszt sikerült, a köszvénynek továbbra sincs nyoma.

 

Persze ettől még nem állítom, hogy a Moksa csepp gyógyszer a köszvényre. De az biztos, hogy sokan vannak, akiknek valamilyen érthetetlen módon javult az állapota. Ha pedig valaki megszabadul a fájdalomtól, akkor neki inkább az eredmény számít.

Tudom, számtalan módszer létezik már arra, hogy a rossz dolgokat eltávolítsuk magunkból. Használhatunk agykontrollt, kineziológiát, reikit, és sok minden egyéb módszert is. De én csak egy dolgot ismerek, amely az időben visszafele haladva fokozatosan feloldja a tudatalattinkban keletkezett blokkokat. Ráadásul úgy, hogy közben a fizikai problémáim is megszűnnek, és egyre jobban érzem magam tőle.

 

Én ezért használom a Moksa cseppet.

 

RENDELJE MEG A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

 

 

 

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: