Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Homeopátia, a felhasználó szemével

homeopátiaNéha úgy érzem, hogy utóbbi időben az egész világon összehangolt támadás folyna a homeopátia ellen. Ezért egy nemrégiben történt esemény tapasztalatait szeretném megosztani itt. Mivel nem vagyok szakember, csak a felhasználó szemszögéből mondhatom el a véleményemet. Előre bocsájtom, hogy nem vagyok megrögzött gyógyszerellenző, sem pedig az alternatív gyógymódok ellensége.

Az történt, hogy a minap egy orvosi vizsgálaton vettünk részt a kislányommal. A vizsgáló orvos már találkozott vele néhány évvel ezelőtt. Akkor ugyanis a kislányom, egy kötelező védőoltás beadása után, másnap reggel, teljesen katatón állapotba került. Nem tudott megszólalni, és nem ismerte meg a családját sem. Az orvos, aki homeopatás szakember is, akkor is vizsgálta és kezelte őt. Időközben azonban mi elköltöztünk a településről. A doktornő látva, hogy milyen sokat javult a lányka állapota, rákérdezett, hogy ,milyen szert, vagy kezelést alkalmaztunk. Miután közöltük, hogy az elmúlt években már csak Moksha cseppet kapott, a meglepetés legkisebb jele nélkül rábólintott:

– Az jó. Ne is hagyják abba ezután sem.

Elmondtuk azonban, hogy a kislányom az utóbbi időben mindössze egy-két órát tud aludni. Minden nap éjfél után még fent van, de néha még hajnalban is. Nem csoda hát, hogy nagyon feszült, indulatos. Lehet, hogy a kezdődő kamaszkor is az oka, de mostanában alaposan megnehezítette az életünket. A doktornő néhány kérdést tett fel, majd felírt néhány homeopátiás szert.

Otthon elővettük a kis üvegcséket és egy kiskanálban beadtuk a kislányomnak a homeopátiás golyócskákat. Ő aki semmilyen gyógyszert nem hajlandó lenyelni, az édes tejcukros golyócskákat gond nélkül a szájába vette és lenyelte.

Legnagyobb meglepetésünkre a kislányom 10 órakor (minden kérlelés nélkül) bevonult a szobájába, és rövidesen már aludt is. A következő néhány napban ez újra és újra megtörtént.

Azóta mindössze egy hét telt el. Vége lett a kiabálásnak, az állandó feszültségnek. A kislányom ismét néha odabújik az anyukája ölébe, és nyoma sincs az agresszivitásának.

Mi köze ennek a homeopátia elleni támadásokhoz?

Nekem, felhasználónak semmit nem jelent az, hogy a homeopátia hatásmechanizmusa ismert vagy nem. Nem foglalkoztatnak a gyógyszergyárak gazdasági érdekei. Nem érdekelnek a tesztek és nyilatkozatok sem. Persze, lehet az is, hogy földhözragadt, egyszerű férfiember vagyok… De egyetlen dolog számít nekem ilyenkor, az EREDMÉNY.

Az apró homeopátiás golyócskák ugyanis ebben az esetben is tökéletesen működtek. Mégpedig nem placebo hatásról beszélhetünk, ugyanis a kislányom azt sem tudta, hogy mit kapott a kiskanálban. Ő csak egy kis édességként vette a szájába, a szer azonban meghozta a kívánt hatást.

Természetesen mi is használunk gyógyszereket. Egy fertőzés, vagy akut probléma esetén legtöbbször elfogadjuk az orvos által felírt gyógyszert. Ha azonban van olyan megoldás, amely mellékhatások nélkül, bizonyítottan működik nekünk, akkor inkább azt használjuk.

Ezért fogyasztja az egész családom a Moksha cseppet is.

 

A legtöbben Magyarországon csak akkor fordulnak orvoshoz, ha már komoly problémájuk van. Amit aztán egyre több gyógyszer szedésével próbálnak megoldani.
Vannak azonban olyanok is, akik felelősségteljesen figyelmet fordítanak a megelőzésre, a testi-lelki harmóniára, és az életük minőségére is.

Nekik ajánljuk a Moksa cseppet

 

Ha szeretne Moksa cseppet rendelni, kattintson ide:

Moksha csepp megrendelés

 

Ha szeretne többet tudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Moksha csepp

 

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: