Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Hogyan éljük túl a szerelmi bánatot?

szerelmi bánatEgy barátom juttatta el hozzám az alábbi írást. Sokat gondolkodtam azon, hogy közreadjam-e. Bár a Moksa cseppekkel kapcsolatos tapasztalatról ír, de  meglehetősen személyes dolgokat. Végül is úgy döntöttem, hogy megosztom másokkal, hiszen nem ő az egyetlen, akit szerelmi bánat ért. Remélem másnak is hasznára válhat…

“Az elmúlt hetekben jobbára
üveges szemmel néztem magam elé és ugyanazokat a kérdéseket tettem fel századszor is. Hogyan történhetett ? Hogy lehet, hogy elhagyott, mikor úgy szerettem mint senki mást az életemben ? Hogy lehet, hogy sok év után véget ért a varázs, a csoda, melynél szebbet még nem éltem át, pedig már nem a húszas éveimet taposom.

Elhagyott és itt maradtam mérhetetlen bánatommal. A mellkasomban az égető érzés folyamatosan emlékeztet a hiányára.

Megpróbálkoztam mindennel, hogy elviselhetőbb legyen a helyzet. Segítő beszélgetés egy-két bizalmas baráttal, látogatás az ajánlott pszichológusnál, racionális törekvés az elfogadásra, munkába fordulás, különböző programokon való részvétel. De semmi sem segített, legfeljebb átmenetileg elterelte a figyelmemet.

Azt mondják, hogy aki menni akar, annak ajtót kell nyitni. És hogy ne fuss olyan szekér után, mely nem vesz fel.  Igaz, de mégsem könnyű, sőt pokoli nehéz együtt élni azzal a gondolattal, hogy az imádott kedvesünk elutasított és ezzel lezárult az életünk egy csodálatos szakasza.

Nem megy az alvás, rám törnek lépten-nyomon a vele kapcsolatos emlékek. Hallom a hangját, látom magam előtt az arcát, a kezét, eszembe jutnak kedves szavai, gondolatai melyeket nekem címzett. Mindehhez folyamatos fájdalom társul.

Meddig fog tartani ez a szenvedés, az önmarcangolás időszaka ? Meg fogok-e tudni békélni valaha a helyzettel ? Találok-e még valaha hozzá fogható, méltó társat ? Megannyi kérdés, melyek zakatolnak az agyamban és kimerítenek.

 

Eszembe villant, hogy nemrég hallottam egy előadáson, hogy létezik egy Moksa Csepp nevű szer, mely az ember hangulatát javíthatja természetes módon gyász, veszteség, bánat esetén. Azt mesélték, hogy úgy hat, mint egy természetes antidepresszáns, de mellékhatások és a függőség kialakulásának veszélye nélkül. Miért ne próbálnám meg, hátha jobb lesz ?

Az első nap reggelén beveszek 10 cseppet és már aznap valamelyest jobban érzem magam, egy kis megkönnyebbülést hoz. 3 nappal később már határozottan érzem, hogy változás történik bennem, nem feszít már annyira a keserűség. A negyedik napon kipihenten ébredek – több mint egy hónapja először. Valami megmagyarázhatatlan eredetű nyugalom és béke van bennem, melyet hosszú ideje nem éreztem. Tulajdonképpen nem találok rá magyarázatot, hiszen nincs rá okom, hogy jól érezzem magam. Nem változott semmi körülöttem, de talán bennem igen. Magam számára is hihetetlen, hogy még el is nevetem magam a nap során. Egyfolytában rácsodálkozom arra, hogy 4 nap alatt ilyen gyökeres változáson mentem keresztül. El se merem hinni, hogy mennyivel jobban vagyok.

Bízni akarok benne, hogy most már így is marad, ha folytatom a cseppek szedését, hogy segítsenek megtartani a visszaszerzett belső egyensúlyomat. (folytatás lejjebb)

A szerelmi bánat az egyik legfájdalmasabb érzés az életben. Aki nem tapasztalta még, annak fogalma sem lehet róla. Meg kell gyászolnunk a veszteséget, ezt semmilyen módon nem lehet és nem is szabad megspórolni. Azonban bármennyire is érezzük úgy, hogy eljött számunkra a világvége és nem tudunk tovább élni elveszített kedvesünk nélkül, az élet mégis halad tovább. Meg kell tennünk mindent, hogy tovább tudjunk lépni. Mindenkinek más tud ebben segítségére lenni. De jó tudni azt, hogy van egy olyan gyengéd, a virágszirmok információit tartalmazó szer, mely bármikor kéznél van és enyhülést hozhat megsebzett lelkünk számára.”

 

Ennyi az írás.

 

Én magam is az elmúlt időben sokszor találkoztam olyan esetekkel, amikor valaki elveszített egy számára fontos személyt. Ilyenkor a Moksa csepp segíthet feldolgozni a veszteséget, és visszatalálni az életbe. De nem csak óriási lelki traumák esetén érdemes használni. Hiszen a mindennapjainkban is szükség van arra, hogy egy kicsit támogassuk a lelki egészségünket, és egy kis derűt csepegtessünk az életünkbe. Sokan ezért használjuk a Moksa cseppet.

 

RENDELJE MEG A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: