Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Ha a gyógyszer nem gyógyít!

Mi emberek hajlamosak vagyunk a legkisebb problémákat is rögtön gyógyszerrel kezelni. Egy kisebb nátha, fejfájás vagy egyéb tünetek és már rohanunk is a gyógyszertárba. Sokan bele sem gondolnak abba, hogy más lehetőségek is vannak a világon a betegségek ellen, nemcsak a gyógyszerek. Ez akkor jutott eszembe, amikor néhány héttel ezelőtt felhívott egy hölgy az ügyfélszolgálaton, aki egy szívszorító sztorit mesélt el a lányáról. Ennek a történetnek több pozitív tanulsága is van, úgyhogy érdemes elolvasni.

 

Egy lány szenvedései

 

,Az édesanya elmesélte, hogy a lányának lelki problémái voltak, rosszul érezte magát. Az orvosok személyiségzavart állapítottak meg  nála, és gyógyszerekkel próbálták kezelni. Azonban a gyógyszerek nem váltották be a hozzá fűzött reményeket, sőt,  egyre rosszabbodott az állapota. Többszor is hirtelen elájult az utcán. Innentől kezdve csak kísérővel tudott mindenhova menni. Ezután jött a remegés. Szinte az egész teste remegett, amit rettenetesen szégyellt. De ennél is jött rosszabb: Amit a legjobban szégyellt, azok a vizelettartási problémái voltak. Gyakran minden előjel nélkül bepisilt. A vége az lett, hogy nem mert emberek közé menni.

 

Az édesanya egészsége sem volt tökéletes

 

Az édesanya  szív-és érrendszeri problémákkal küzdött, mint például a magas vérnyomás.  Hasonlóan a lányához, ő is szedett gyógyszereket, és sajnos ő sem tapasztalt javulást.  Nem bírta már tovább nézni lánya szenvedését és  ő is meg akart szabadulni az éveken át tartó sokszori fejfájás, szédülés, és a néhai homályos látástól. Elkezdett más lehetőségek után nézni az interneten. Vajon létezik e olyan megoldás a gyógyszereken kívül, ami tényleg segít?

 

Gyógyszer helyett más lehetőség a gyógyulásért

 

Sokáig keresgélt, míg végül rátalált a Moksa cseppre az interneten. Annyira el volt már keseredve, hogy szinte bármilyen megoldásnak örült volna. Belevágott és néhány hónapon belül pozitív élményeket tapasztalt. Az édesanya állandó magas vérnyomása megszűnt, ezért az orvos azt mondta neki, hogy 2 gyógyszert elhagyhat, nincs már rá szüksége. Végre elmúlt a szinte mindennapos fejfájás, szédülés. Felkeltette a reményt, hogy ez a szer, talán a lányán is tud segíteni. Az anyuka megtette az első lépést és rendelt a lányának is egy üveg Moksa cseppet.

 

 

Hatalmas pozitív változások

 

Azóta eltelt 3 hónap és az édesanya most jelentkezett nálunk.  Felhívta telefonon az ügyfélszolgálatot és nagy örömmel mesélte,  hogy hihetetlen változás történt mindkettőjük egészségi állapotában. Ahogy mesélte, a szokásos 10 cseppet fogyasztottak naponta anya és  lánya is.

 

Látványosan javult a lányának is az állapota. Először megszűntek a remegései, azután az ájulásos tünetei és már nincs probléma a vizelettartással sem.   Fokozatosan megszabadult a félelemtől és a remegéstől, amiket akkor érzett, amikor kilépett a kapun.  Már újra jár emberek közé, még ha kísérővel is. Lelki állapota még nem tökéletes, de már látható az eddig elért eredmény. Az édesanya alig tudta szavakba önteni az érzéseit, amikor telefonált, annyira boldog volt!

 

A gyógyszeres kezelés sajnos nem segített

 

Pedig az elmúlt években is mindent elkövettek a gyógyulásért. A lányon összesen 10 féle gyógyszert próbáltak ki, (persze nem egyszerre) de hiába. A tünetek nem javultak és a lány egyre rosszabbul érezte magát a sokféle gyógyszertől. A szervezete teljesen kikészült az ártalmas anyagoktól. Most azonban végre van reményük egy másfajta életre.

 

Számomra az esetnek van több tanulsága is. Az egyik az, hogy bármilyen kilátástalannak tűnik néha az élet, mégis van kiút. A másik pedig az, hogy nem mindig a gyógyszer az egyetlen megoldás. Ezt pedig már az említett két hölgy is igazolja!

 

RENDELJE MEG ÖN IS MOST AKCIÓS ÁRON! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Moksa csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: