Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Ha inkább az orvosnak hisz…

A gyógyulásokkal kapcsolatosan megoszlanak a vélemények. Van aki az orvosokban bízik, van aki pedig a természetes gyógymódokat részesíti előnyben. A két tábor között pedig nem nagyon találunk átmenetet.

Mégis az utóbbi időben egyre több orvos fordul a természetes gyógymódok felé. Egyre többen kezdenek használni természetes gyógymódokat, kiegészítve velük a hagyományos kezeléseket.

A Moksa cseppel kapcsolatban is nagyon sokszor felmerül a kérdés, hogy mit mondanak róla az orvosok?

Az Echo TV műsorában dr. Tihanyi Katalintól megalapozott véleményt hallhatunk.

(Kattintson a videóra!)

 

Néhány érdekes információ, amit kevesen tudnak:

WHO (Egészségügyi Világszervezet) szerint a CAM (alternatív gyógymódok) harminchét betegségcsoportnál használható eljárás, és több olyan van, melynél bizonyítottan hatásos.

Az orvosi meghatározás szerint alapvető különbség azonban, hogy a CAM (alternatív gyógymódok) nem materialista, s így metafizikai okokat is elfogad betegségi okként.

Magyarországon már jó ideje működik a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület, amelynek tagjai un. holisztikus szemlélet alapján próbálják gyógyítani pácienseiket.

Azt pedig, hogy a videóban a Moksa cseppel kapcsolatban mennyire nem egyedi véleményről van szó, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy ma már mintegy 50 orvos ajánlja rendszeresen betegeinek a Moksa cseppet.

 

RENDELJE MEG ÖN IS A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: