Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Gyógyulást, de azonnal! –  Vagy különben, inkább szenvedek tovább!

Gyakran mondják, hogy a mai, felgyorsult kor embere annyira el van kényeztetve, hogy már nem tud várni semmire. Hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy minden igényünket gyorsan elégítsük ki, ezért mindent azonnal akarunk megkapni. Márpedig bizonyos dolgokhoz időre van szükség. Ilyen például egy növény fejlődése, a gyermek növekedése, vagy a gyógyulás folyamata. Ez jutott eszembe, amikor a minap egy érdekes sztorit hallottam.

 

A gyógyulás természetes igénye

 

Az egyik régi Moksa csepp ajánló ismerősöm mesélte a napokban, hogy egy barátnőjével beszélgetett a Moksa cseppről. Az eset attól volt érdekes, mert ez a barátnője, (akit nevezzünk Krisztinának,) már régebben is megkérdezte őt, hogy mit gondol az egészségi problémájával kapcsolatban. Ő pedig már akkor beszélt neki a Moksa cseppről.

 

A betegség lelki okai

 

Krisztina azért fordult hozzá először is, mert az orvosok nem találtak a problémájára megoldást. Abban egyetértettek, hogy valószínűleg lelki okok húzódnak meg a betegség hátterében, de hatásos gyógymódot nem tudtak ajánlani neki. Az esetet az tette még érdekesebbé, hogy Krisztina édesanyja is évek óta ugyanettől a problémától szenvedett, és ő sem talált hatásos megoldást rá.

 

A megkérdezett Moksa ajánló hölgy őszintén elmondta a barátnőjének, hogy a Moksa csepp nem gyógyszer. Nem olyan készítmény, amit bevéve, holnapra megszűnnek a panaszok. De a tapasztalatai alapján a Moksa csepp segíthet helyreállítani a szervezete egyensúlyát, amely így sikerrel veheti fel a harcot a betegséggel is. Azonban azt is tudnia kell, hogy ez egy olyan folyamat, ami nem egy-két nap alatt zajlik le. Egy ismert szabály alapján, legalább annyi hónapig kellene fogyasztania a cseppeket, amennyi éve a betegsége fennáll. Mivel a

 

De a lassú javulás lehetősége nem volt túl kapós…

 

Sajnos Krisztina nem reagált pozitívan a lehetőségre. Racionális gondolkodású ügyvédként, valami gyorsabb megoldást szeretett volna. Egyszerűen elképzelhetetlennek tartotta, hogy ő hónapokig fogyassza a cseppeket, és közben várja, hogy jobban legyen. Ezért úgy döntött, hogy inkább valami más megoldást keres.

 

Azonban Krisztina édesanyja nyitottnak bizonyult a Moksa irányába. Úgy döntött, hogy ad esélyt a cseppeknek. Elkezdte fogyasztani a cseppeket, és hamarosan már kezdte jobban érezni magát. Nemcsak derűsebb lett, hanem a fájdalmai is csökkentek. Hamarosan lelkileg, és fizikailag is sokat javult az állapota.

 

Közben eltelt két év

 

Az elmúlt időben Krisztina állapota tovább romlott. Ma már csak nagyon nehezen tud mozogni, és állandó fájdalmai vannak. Édesanyja azonban lényegesen jobb állapotban van, mint ő. Sokat segít a lányának, és az elmúlt években számtalanszor ajánlotta neki a Moksa cseppeket. Így került sor a múltkori beszélgetésre is.

A Moksát ajánló hölgy ismét elmondta, a tapasztalatait és véleményét a Moksa cseppről. Elmondta Krisztinának, hogy meggyőződése szerint a cseppek, segíthetnek feloldani a lelkünkben keletkezett blokkokat, és beindíthatják a szervezet öngyógyító képességét. De mivel minden ember egyedi, ez a folyamat emberenként változó lehet. És ismét előkerült az időtényező. Vagyis az, hogy ehhez bizony idő kell. Minimum 6 hónap, de Krisztinánál akár két évre is szükség lehet. Krisztina pedig ismét nemet mondott. Hiába az érvek, és az édesanyja tapasztalata. Ő nem akar ennyi ideig várni arra, hogy jobban legyen.

 

Mi a tanulság mindebből?

 

Nekem sikerült néhány érdekes tanulságot leszűrnöm mindebből.

 

  1. Úgy tűnik, hogy sokszor annyira ragaszkodunk a fejünkben levő elvárásokhoz, hogy nem látjuk meg az előttünk lévő lehetőséget.
  2. Hozzászoktunk, hogy mindent azonnal akarunk, és nem szánunk elég időt, még a legfontosabb dolgokra sem.
  3. Nem lehet mindenkin segíteni. Meggyőződésem, hogy a Moksa csepp csak annak való, aki valóban megérett rá, és a változásra is.

 

Azt gondolom, hogy a gyógyulásnak is meg kell adni az időt. Hiszen, ami évek, vagy évtizedek alatt romlott el, azt nem lehet néhány hét alatt rendbehozni. Az évek alatt felgyülemlett lelki terheket nem tudjuk egyszerre kidobni.

Tudom, hogy számtalan módszer létezik már arra, hogy a rossz dolgokat eltávolítsuk magunkból. Használhatunk agykontrollt, kineziológiát, reikit, és sok minden egyéb módszert is. Fordulhatunk pszichológushoz, vagy más szakemberhez is…

 

De én csak egy dolgot ismerek, amely az időben visszafele haladva fokozatosan feloldja a tudatalattinkban keletkezett blokkokat. Ráadásul úgy, hogy közben egyre jobban is érzem magam tőle.

 

 

Én ezért használom a Moksa cseppet.

 

Ha szeretné Ön is kipróbálni a Moksa cseppet, kattintson a linkre és rendelje meg itt:

Kipróbálom

Ha szeretne többet tudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre!

Moksa csepp

 

 

 

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: