Kérdése van?
Telefonon rendelne?
 • +36 20/432-0222
  (Munkanapokon: 8:00-17:00)
 • info@mokshacseppek.info

Hogyan aktiváljuk szervezetünk rejtett tartalékait, és szabaduljunk meg a betegségektől?

Egy különleges találmány, amelynek már emberek ezrei tulajdonítják a gyógyulásukat.

Kattintson a videóra és nézze végig!

 • Ha belefáradt már a betegség okozta szenvedésbe…
 • Ha nem használ sem gyógyszer, sem kezelés…
 • Ha fáradt, gyenge, vagy hamar kimerül…
 • Ha szorong, vagy depressziósnak érzi magát…
 • Ha figyelmetlen, vagy nem tud koncentrálni…
 • Ha nem tud elszakadni a múlttól, vagy csak szeretné
  végre jól érezni magát a bőrében…

Szerezze vissza egészségét!

Ugye egyetértünk abban, hogy az egészség az egyik legnagyobb kincsünk? Sajnos, erre legtöbbször akkor döbbenünk igazán rá, amikor már elveszítettük. Amikor valakit utolér a betegség, egyszerre veszítjük el testi és lelki harmóniánkat. A kívülállók gyakran elképzelni sem tudják, hogy milyen érzés lehet, amikor a fájdalom, az életünket megkeserítő szenvedés, napról-napra elszívja az energiánkat és megfosztja örömeitől a mindennapjainkat. Sajnos akkor sem jobb helyzet, ha a szeretteink közül betegszik meg valaki, és nekünk tehetetlenül kell néznünk a szenvedését. Mit tehetünk?

Ha érdekli egy olyan megoldás, amelyik a bajok gyökerénél hat, és nemcsak a fizikai dolgainkat, hanem a gondolatainkat és a lelkünket is képes a helyes irányba terelni, akkor figyelmesen olvassa végig ezt az oldalt!

Miben segíthet a Móksha Csepp?

A Móksha Csepp segíthet helyreállítani a szervezet természetes egyensúlyát, amely így sikerrel veheti fel a harcot a betegséggel szemben. Használata során rendkívül pozitív visszajelzések érkeztek.

Jelentős állapot javulásról számoltak be többek között:

depresszió,

szorongás,

alvászavar,

kimerültség,

fejfájás,

izületi gyulladások,

bőrproblémák,

ekcéma,

allergia,

asztma,

hiperaktivitás,

tanulási nehézségek

esetén is.

Mivel a cseppeket sikeresen alkalmazták állatokon és növényeken is. Eszerint még hinni sem szükséges benne, hiszen az állatgyógyászatban is gyönyörű sikerek születnek a szer használata során.

Tudta?

hogy gyakran már 1 hét használat után jelentős eredmény érezhető?

Hogyan hat?

Dr. Domján László (belgyógyász, reumatológus, az orvostudományok kandidátusa, agykontroll oktató) szerint is a krónikus betegségek hátterében szinte mindig meghúzódik valami feldolgozatlan, „megemésztetlen” lelki trauma is. Legtöbbször a rosszul kezelt vagy elfojtott lelki gondok borítják fel a lelki-testi egyensúlyt, s járulnak hozzá ilyen-olyan krónikus betegségek kifejlődéséhez. Ezek az elfojtott érzelmek ugyanis állandó, levezetetlen stresszben tartanak minket. A krónikus stressz az orvostudomány mai állása szerint egészségünk legnagyobb ellensége. Ezért kulcsfontosságú annak megtalálása és érzelmi „kifésülése”

A Móksha Csepp a tudatalattira hatva feloldja ezeket a lelki blokkokat, így életünk teljesebbé, egészségesebbé, harmonikusabbá és gazdagabbá válhat. Szedése kedvezően hathat az immunrendszer működésére, támogathatja a szervezet ellenálló képességét, így az könnyebben küzd meg a betegséggel. Meggyőződésem, hogy a Móksha Csepp nagyon sok embernek segíthet, ezért szeretném, hogy minél többen tudjanak arról, hogy ez a szer létezik.

azoknak ajánljuk, akik…

hajlandók mindent megtenni a gyógyulásuk érdekében. Akik hajlandók arra, hogy változtassanak az életükön és megszabaduljanak a lelki problémáiktól is. Olyan embereknek, akik betartják az orvos utasításait, ugyanakkor hajlandók nyitottan, előítéletek nélkül megvizsgálni az egyéb lehetőségeket is.

Fontos megjegyeznünk, hogy a Móksha Cseppet nem a hagyományos orvoslás helyett ajánljuk, hanem annak kiegészítéseként, az elérhető orvosi gyógymódok mellé kínáljuk.

Tudta?

hogy a homeopátia több mint 200 éve változatlan formában létező gyógymód?

Kinek érdemes szedni a Móksha Cseppet?

Valójában mindenkinek jót tesz, hiszen kinek ne lenne kisebb-nagyobb, feldolgozatlan lelki gondja? Ha úgy érzi, hogy Ön fáradt, gyenge, kimerült, úgy érzi, élete egy “taposómalom”, vagy pesszimista, bátortalan, esetleg figyelmetlen, szétszórt, koncentrációs problémái vannak szintén érdemes kipróbálnia a Móksha Cseppet. Akkor is, ha nem tud elszakadni a múlttól, legyen az szép emlék, vagy fájó érzés, gyász, vagy netán a fizikai tüneteire eddig nem sikerült magyarázatot találnia.

Azt azonban hangsúlyozzuk, hogy a Móksha Csepp nem gyógyszer, viszont bármilyen gyógyszer mellett szedhető, csodálatos kiegészítő.

Miért érdemes a Moksha cseppet választania?

 • Nem alakít ki függőséget és nem kábít
 • Nem csak a depressziót kezeli, hanem a szervezet egészét
 • Nincs benne vegyi anyag, csak természetes anyagokat tartalmaz
 • A Móksha nem egy nyugtató, senki nem szégyelli a szedését
 • Ráadásul még hinnie sem kell benne, akkor is használ. Ugyanis a cseppeket sikerrel alkalmazták már állatokon és növényeken is.

Tudta?

hogy az Európai Unióban 45.000 homeopata orvos működik?

Hogyan használjuk?

Felnőtteknek, naponta egyszer tíz csepp elfogyasztása ajánlott 1 dl vízben, gyümölcslében, teában feloldva, étkezés előtt. 14 év alatti gyermeknél 5-7 cseppet, 10 év alatti gyermeknél 5 csepp fogyasztását javasoljuk.1 üveg Móksha Csepp egy felnőtt embernek kb. 1 hónapra elegendő mennyiség.

Az Csepp C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő csepp kizárólag természetes összetevőkből áll, minden adalékanyagtól, technológiai segédanyagtól mentes. Szedése kedvezően hat az immunrendszer működésére. Támogatja a szervezet ellenálló képességét. Elősegíti a jó közérzet helyreállítását és nincsenek ismert, káros mellékhatásai.

Több ezer valódi tapasztalat

A Moksha csepp nem újkeletű készítmény. Az elmúlt években sok-sok ezer ember fogyasztotta Magyarországon, és a világ 28 másik országában. Mi az elmúlt két és fél évben több ezer pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól.

Minden állítás, amely a videón, vagy írásban szerepel, valódi, létező személy visszajelzése, amelynek hitelességét igazolni tudjuk. Ők azért osztják meg a cseppekkel kapcsolatos tapasztalataikat, mert úgy gondolják, hogy ezzel másoknak is segíthetnek.

Tudta?

hogy Svájcban, Németországban, Nagy-Britanniában és Ausztriában a társadalombiztosítás finanszírozza a homeopátiát?

Mennyibe kerül?

Mennyit érne Önnek egyetlen nap, amit újra szenvedés nélkül, egészségesen élhetne? Menyit jelentene, ha nem kellene annyit gyógyszerekre, vagy különböző kezelésekre költenie?

Érdemes ezeket átgondolnia, mikor az árat mérlegeli…

Egy üveg Móksha Csepp nagyjából 330 cseppet tartalmaz, ami egy felnőtt embernek egy havi adagja. Egy üveg árát a gyártó cég 23 Euroban határozta meg. Mi most kedvezményesenz 6900 Ft-ért kínáljuk, vagyis nagyjából napi 230Ft-ba, azaz kb. egy kávé árába kerül egy napi adag.

Hogyan juthat hozzá a Móksha Csepphez?

Kattintson, a piros “Ezt kérem” gombra, töltse ki az adatokat, és a futár 2 napon belül házhoz viszi a csomagot. Most nem kell semmit fizetnie, 2 nap múlva a futárnak tud készpénzben. Rendeljen 2db-ot és ingyen kiszállítjuk!

1db Móksha csepp

Ár: 7 190 Ft

2db Móksha csepp

Ingyenes szállítással

Ár: 14 380 Ft

4+1db Móksha csepp

Ingyenes szállítással

Ár: 28 760 Ft

Miért hallgatna rám?

Mert egy cipőben járunk… Néhány hónappal ezelőtt még én is ugyanolyan bizalmatlan és kételkedő, voltam mint Ön. Nem hittem már sem az orvosokban, sem a természetgyógyászokban. Már rengeteg pénzt kifizettünk különböző kezelésekre, gyógyszerekre és vitaminokra, de érdemi eredményt egyik sem hozott. Azonban néhány hónappal ezelőtt olyasmi történt, ami megváltoztatta az életünket, és arra indított, hogy másokkal is megismertessem a történetünket.

Dr. Domján Lászlótól hallottam először a Móksha Cseppről. Úgy gondoltam, hogy ő, aki az orvostudományok kandidátusa, országszerte ismert agykontroll oktató, biztosan nem fog olyat ajánlani senkinek, aminek a hasznosságáról ne lenne meggyőződve. Az Ő ajánlása révén ismertünk meg egy olyan szert, amellyel nem csak a betegségtől szabadulhatunk meg, hanem az azt kiváltó okokat is megszünteti.

Egy utolsó megjegyzés…

Tudom, hogy vannak kételyei. Nekem is voltak. Első hallásra nagyon szokatlanul hangzik ez az egész…

De nálunk, a családunkban, szükségünk volt valamilyen segítségre. Ezért úgy döntöttünk, hogy hajlandók vagyunk kipróbálni a Móksha Cseppet. Bár nem ígértek gyors javulást, így nem is vártunk ilyesmit. De az eredmények önmagukért beszéltek. A lányunk tanulási problémái már a negyedik napon lényegesen enyhültek, először oldotta meg egyedül, hibátlanul a matekleckéjét. Ráadásul egyre életvidámabb is lett. A feleségem krónikus fáradtsága és depressziója 3 nap után megszűnt. Bár Ő akkor  még nem vett észre különösebb változást, nekem már feltűnt, hogy újra énekel főzés közben…

Én magam úgy érzem, hogy jobban bírom a stresszt, a nehéz helyzeteket. Esténként pedig újra és újra meglepődök azon, hogy ismét van türelmem egy nehéz nap után együtt tanulni a lányommal.

Ezért merem Önnek ajánlani a Móksha Cseppet.

Tudta?

hogy a világon 500 millió ember használ homeopátiás gyógyszereket?