Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Gyógyszer, vagy Moksa csepp?

moksha
A minap Győrbe szállítottam ki Moksa cseppet, az egyik vásárlónknak. Ismerős volt a férje, aki helyette vette át a csomagot, így váltottunk néhány szót. Amikor rákérdeztem, hogyan érzi magát a kedves felesége, azt felelte: Ne is kérdezze… Az új gyógyszerétől olyan rosszul van, hogy alig tud járni. Úgy mozog, mint a részegek…

 

Egyből eszembe jutott a történet, amit egyik szombaton Dr. Konta Ildikótól hallottam. A hölgy, aki klinikai szakpszichológus, és pszichoterapeuta meglehetősen elkeseredetten beszélt arról, amit utóbbi időben tapasztalt: Állítása szerint, az orvosok egyre gyakrabban írnak fel erős gyógyszereket szorongásos, depressziós panaszokra. Nem csak az eddig ismert F…-t és X…-ot, hanem új, még erősebb szereket.

 

Azt azonban tudnunk kell, hogy ezek a gyógyszerek nem oldják meg a problémát kiváltó okokat. Mindössze annyi történik, hogy a tüneteket csökkentik, elfedik. A gyanútlan páciens pedig miután elkezdte szedni ezeket gyógyszereket, minimum kettő, óriási veszéllyel találja szemben magát:

 

Az egyik a hozzászokás, amely már néhány héten belül kialakulhat. Innentől a problémát  már az is kiválthatja, ha a páciens nem jut a gyógyszeréhez. Vagyis megjelennek az elvonási tünetek. Majd, fokozatosan egyre nagyobb és nagyobb mennyiségre lesz szüksége a gyógyszerből, hogy ugyanazt a hatást elérje.

 

A másik veszély a mellékhatások. Ezeknél az erős gyógyszereknél erős mellékhatásokra számíthatunk. Nem csak szédülés, hányinger, vagy levertség, hanem akár sokkal komolyabb mellékhatások is előfordulhatnak. Számomra is megdöbbentő volt, ahogy a pszichológus elmesélte, hogy az egyik páciensénél Parkinson kóros remegés jött elő a szorongásos gyógyszer mellékhatásaként. Erre egy másik gyógyszert írt fel az orvosa, majd egy harmadikat. A mellékhatások pedig halmozódtak. Mindössze néhány hónap alatt a tizenkilenc éves lányból zombi lett, akit pelenkázni kellett, mert már a székletét sem tudta szabályozni.

 

Miért írtam le mindezt?

 

Azt látom, hogy egyre többen szenvednek különböző szorongásos, vagy depressziós tünetektől. A rohanó életmód, a ránk zúduló rengeteg információ, az elmagányosodás megteszi a hatását. Talán nincs is olyan ember, akit elkerülne ez lélekromboló cunami…

 

De a megoldást nem biztos, hogy egyből a gyógyszerek jelentik.

 

Vannak szelídebb gyógymódok. Például, a Bach virág cseppek, vagy bizonyos gyógyteák is segíthetnek. Emellett pedig rengeteg egyéb módszer segíthet abban, hogy a kiváltó okokat feltárjuk és ezáltal szüntessük meg a problémát. Használhatunk kineziológiát, agykontrollt, pszichoterápiát és sok minden mást is.

Én az elmúlt évek tapasztalatai miatt biztosan elfogult vagyok. Ezért mindezek mellé, sőt a gyógyszerek mellé is a Moksa cseppet ajánlom.

 

RENDELJE MEG A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: