Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

A gyári munka nem csak fizikai terhet jelent

Azt hiszem abban egyetértünk, hogy a legtöbb gyári munka eléggé megterhelő. Akadnak olyan vállalatok, akik nem csak a haszon növelésére, hanem munkavállalóik megtartására és megbecsülésére is törekednek. Azonban a többség sajnos nem ebbe a kategóriába tartozik. A 2-3 műszakos, vagy a folyamatos munkarend a szervezetet annyira képes leamortizálni, hogy annak jó szerrel maradandó károsodásai lesznek. A szalag mellett lévő egész napos monotónia, a gondolatok nélküli robot nem csak ízületi problémák kialakulásához vezet, de komoly kimerültséget is eredményez, aminek évek alatt, szintén súlyos következményei lehetnek.

 

Hasonló a helyzet a nagyüzemben végzett raktári tevékenységről, ahol időre kell összekészíteni az árut a megrendelőnek, hogy azt késés nélkül kiszállíthassák és sok esetben ezek a termékek meghaladják a 30-50 kilogrammot is. Egy erősebb fizikumú embert is megvisel napi nyolc órában ez a tevékenység, hozzátéve azt is, hogy 12-15 kilométert is lesétál a munkavállaló az üzem területén.

 

A munkavédelmi előírásoknak megfelelően a munkavédelmi bakancs kötelező használata is komoly szerepet játszik a történetben, hiszen hiába megvédi az ember lábát az esetlegesen rázuhanó dolgoktól, de kialakítása miatt a nap végére komoly, sugárzó fájdalmat okozhat viselőjének.. Ebből gerincbántalmak, keringési zavarok, derék- és csigolyaproblémák, lumbágó is szóba jöhet a megerőltetést követően.

 

Meddig lehet ezt bírni?

Az érintett munkáltatók jó megélhetést ígérnek, csábító ajánlattal kecsegtetnek, de amint belekezdenek a munkavállalók a feladat elvégzésébe, nagyon hamar véget is ér számukra a gyári karrier. Napjainkban sajnos a globális trend az ipari létesítményekbe tökéletesen beágyazta magát, így inkább ipari robotokként kezelik az embereket. A megbecsülés is gyakran hiányzik, a „nem kötelező itt dolgozni” kijelentések is mindennaposak. A műszakvezetők idegileg ronccsá válnak, hiszen ők csak a számokat nézik, amit felsőbb utasításokra hozni kell. Persze tisztában vannak vele, hogy sokat kérnek, de nekik is van családjuk, pozíciójuk megtartása érdekében teljesítik a rájuk bízott feladatot.

 

Az idegrendszert teljesen felőröli a szünetek be nem tartása, ami jár ugyan, de gondolkodni kell, hogy abban a kapott tíz percben mosdóba menjen a munkavállaló vagy megegyen egy szendvicset. A lakhely és a munkahely közötti út megtétele is plusz óra, ami azt jelenti hiába kel az illető hajnalban vagy ér haza éjszaka, egy biztos: szeretteit csak jó esetben látja heti néhány alkalommal pár órára.

 

A csarnokokban télen-nyáron ugyanazok a fényviszonyok vannak, így az idegrendszert is komoly megpróbáltatás éri, amit nagyjából három hónap után ingerültség és indokolatlan stressz is követ.

 

Mi az, ami segíthet?

A család és a megélhetés érdekében sokszor elvállalunk olyan dolgokat, amihez nem sok kedvünk van. Ha egy gyári munkát tudunk elvállalni és végezni, akkor rendkívül fontos szervezetünk megerősítése, valamint a rendszeres, kiegyensúlyozott és vitaminokban gazdag, egészséges táplálkozás. Ezt szükség szerint érdemes megtámogatni táplálék-kiegészítőkkel, valamint olyan intelligens formulával, ami éppen a felsorolt problémák megelőzését jelentheti.

 

A Moksa cseppekkel az a legnagyobb szerencsénk, hogy tartalmaz olyan információkat, amelyek rendszeres fogyasztásával hosszú távon is képesek lehetünk bírni egy hasonló fizikai, szellemi és idegi megterhelést. Így konfliktus mentesen és komoly betegségek kialakulása nélkül folytathatjuk addig a munkát, ameddig szükséges. Addig is, amíg elérjük a célt, a Moksa cseppek napi szintű fogyasztása nem csak szinten képes tartani minket, hanem kitartásunkat, a harmóniánkat és egészségünket is képes magasabb szintre emelni, ami a legfontosabb mindannyiunk életében.

 

RENDELJE MEG A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: