Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Férfiember nem változik – vagy mégis?

Gyakran látom az interneten, a Moksa  csepphez hozzászólók hitetlenkedését. Nem hiszik el, amit a tapasztalatokban olvasnak. Sokan azt gondolják, hogy ezek csak olyan “kitalált tanmesék”. Pedig valamennyi történet igaz, és a szereplők maguk mondják el nekünk. A kétkedés azonban érthető. A legtöbben nem nagyon tudják elképzelni, hogyan tudja valaki életét megváltoztatni néhány csepp, egy pohár vízben. Az alábbi tapasztalat ezt a folyamatot mutatja be.
“Sajnos én az édesapám kemény fejét és indulatos természetét örököltem. Ennek azonban egész életemben éreztem a hátrányát. Mivel mindig kiálltam az igazamért, gyakran keveredtem vitákba, konfliktusokba. Ezért aztán az átlagnál gyakrabban változtattam munkahelyemet, és a hétköznapokban is sok konfliktussal kellett megküzdenem. Néha már úgy éreztem, hogy csupa rosszindulatú és ostoba ember vesz körül.

 

A családomban is én voltam a szigorúbb. Bár fizikailag nem bántottam a gyermekeimet, gyorsan elfogyott a türelmem, és olyankor hamar megemelkedett a hangom. Ilyenkor persze a lányok szaladtak az anyjukhoz, hogy “apa megint ordítozik”.

 

A Moksa cseppet a feleségemnek vettük meg először, aki kimerültséggel és depresszióval küzdött. A cseppek néhány hét alatt, olyan látványosan javítottak az állapotán, hogy magam is úgy döntöttem, kipróbálom. Bár nem voltam beteg, és nem is gondoltam, hogy bármilyen fizikai problémámra gyógyírt jelenthet. Őszintén szólva nem nagyon hittem sem a gyógyszerekben, sem a természetgyógyászatban. Az egyetlen ok, amiért elkezdtem a cseppeket fogyasztani, az engem minden nap érő stressz hatásának csökkentése volt.

 

Mert már éreztem, hogy előbb-utóbb nem lesz jó vége az állandó vitáknak és konfliktusoknak. Mert lehet, hogy igazam van, de ez nem vigasztal, ha rövidesen szívroham, vagy agyvérzés végez velem. Mivel szerettem volna megérni, hogy a gyerekeim felnőnek, ezért elkezdtem én is szedni a cseppeket.

 

Az első egy-két hónapban semmit nem vettem észre. Aztán a legelső dolog, ami feltűnt, hogy sokkal kreatívabb lettem. Egyre több ötletem lett, és az agyam egyre könnyebben oldotta meg a feladatokat.  Nem csak a munkával járó feladatokat, hanem a magánéletben előforduló problémákra is sokkal könnyebben találtam meg a megoldást.

 

Azután mintha elkezdtek volna megváltozni az emberek. Persze az is lehet, hogy egyszerűen kezdett feloldódni bennem az állandó feszültség, ami évek óta mérgezte az életemet. Egy idő után úgy tűnt, mintha barátságosabbak lennének az emberek, akikkel találkozok. Kevesebb lett a vita, és több a mosoly. Ezt pedig meg lehet szokni 🙂

 

Igazából ez is úgy tűnt fel, hogy egyik délután megint kezdtem úgy érezni, hogy csupa csúnya, buta, és rosszindulatú ember vesz körül. Az érzés ismerős volt, de egy jó ideje nem éreztem már. Ahogy elgondolkodtam azon, hogy mi változott aznap, beugrott a megoldás:

 

Elfelejtettem bevenni a cseppeket.

 

Amikor végiggondoltam az elmúlt hetek történéseit, rájöttem, hogy valószínűleg a cseppek hatása miatt lett egyre kevesebb a konfliktus az életemben. Azt mondják, hogy a veszekedés is úgy kezdődik, hogy “valaki visszaüt”. Mikor a cseppek feloldották  bennem a feszültséget, így már nem olyan harciasan reagáltam a környezetemben előforduló problémákra. Ahogy a jóllakott oroszlán sem olyan támadó, mint az éhes.

 

Azt is véletlenül vettem észre, hogy a köszvényem sem jelentkezett, mióta a cseppeket fogyasztom. Pedig már régóta nem szedem a gyógyszert és húst is fogyasztok rendszeresen. Bár a duzzanat megmaradt az ízületemen, a gyulladás nem jelentkezett azóta.

 

Az otthonom is megváltozott

 

Ma már a családomban is kevesebbet kiabálok. Rájöttem, hogy nem akarnak az őrületbe kergetni, csak nem úgy látják a világot, ahogy én. De ez nem is baj, sőt… Most már egyre gyakrabban rácsodálkozok a gyermekeimre, hogy milyen csodálatosak. Én pedig mennyire szerencsés vagyok miattuk.

 

A cseppeket már ők is fogyasztják. Eleinte tiltakoztak, de amikor észrevették, hogy könnyebben megy tőle a tanulás, ez abbamaradt. Már a felelésnél  sem izgulnak annyira. Ez aztán a tanulmányi eredményükön is meglátszik.

 

Szóval megváltozott a világ körülöttem. Vagy talán nem is világ változott meg?

 

Mindenesetre elégedett vagyok ezzel a változással. Ahogy édesanyám mondja (aki szintén szedi a cseppeket), valahogy derűsebbek lettek a napjaim. Napról napra egyre több lehetőséget találok és egyre több szépséget fedezek fel. Befejezésül, azt a gondolatot idézném, amit az Önök oldalán láttam:

 

Márpedig csodák léteznek! Az aki megtapasztalta a cseppek kedvező hatását, esetleg egy olyan élethelyzetben, egy olyan betegségre, amiben nem is gondolta, hogy segíteni fog – ezek a csodák. Ezek a hétköznapi csodák, ezt kívánom mindenkinek!

 

– Dr. Csenár Márton Ják”

 

Ha szeretne Ön is szeretné megtapasztalni a Moksa csepp pozitív hatását, akkor rendelje meg a cseppeket itt:

 

Megrendelés

 

Ha szeretne többet tudni a Moksa cseppről, akkor kattintson az alábbi linkre:

 

Moksa csepp

 

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: