Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Fáradtság, vagy betegség?

FáradtságMindenkivel előfordul, hogy fáradtnak érzi magát. A munkánk, a családunk, de még a kapcsolataink is néha annyi tennivalót raknak ránk, hogy kimerülünk, elfogy az energiánk. De mi van akkor, ha ez a fáradtság nap-nap után jelen van az életünkben? Ráadásul nem magyarázható a kevés alvással, és a sok tennivalóval?

 

 

Fáradtság = betegség?

 

A legtöbben még nem is hallottak a Krónikus kimerültség-szindróma (CFS) nevű betegségről. Az amerikai kutatók által leírt betegséget valójában több mint száz éve ismerik, sokáig azonban csak ideggyengeségnek, neuraszténiának tekintették.

 

Az utóbbi időben került a figyelem középpontjába, amikor is elfogadták , hogy valóban létező, komoly betegségről van szó. Egyúttal arra is felfigyeltek a kutatók, hogy a betegség milyen gyorsan terjed a lakosság, elsősorban a nők körében. A betegek száma ma már ugyanolyan ütemben növekszik, mint az allergiásoké.

 

A krónikus fáradtság-tünetcsoport sajátossága, hogy tartósan vagy szakaszosan jelentkezik. Általában tovább tart fél évnél, ami idő alatt az érintett teljesítőképessége csaknem a felére csökken. A test minden részét terheli. Általában koncentrációs problémákat, és ízületi fájdalmakat is okoz.

 

Mi a krónikus fáradtság ellenszere?

 

Sajnos, egyelőre még nincs egyetértés abban sem, hogy mi okozza a Krónikus fáradtság-szindrómát. Így az ellene való védekezésre sincs egységes javaslat. Az alvással, vitaminokkal, mozgással sokat javíthat állapotán.

 

Hogyan sikerült nekünk, a családunkban megküzdenünk a betegséggel? Nézze meg az alábbi videón!

 

 

A történethez hozzátartozik az is, hogy az elmúlt években mi számtalan lehetőséget próbáltunk ki. Megvásároltunk különböző vitaminokat, étrendkiegészítőket. Vettünk Magnézium tartalmú tablettákat, és flavonoidokat tartalmazó készítményeket. Kipróbáltuk az agykontrolt, és különböző energetizáló kezeléseket. Bár előfordult, hogy tapasztaltunk némi pozitív hatást, végül semmi nem hozott érdemi eredményt.

 

Ezek után vásároltuk meg a Moksa cseppet, amely néhány hónap alatt látványos javulást hozott a feleségem állapotában. Ezután próbáltuk ki a lányomnál, majd édesanyámnál. Így jutottunk el oda, hogy ma már a családunk minden tagja fogyasztja a Moksa cseppet.

 

Természetesen azóta sem szűnt meg egyszerre minden problémánk. De észrevehetően javult az egészségi állapotunk, derűsebbek lettünk, és sokkal jobban viseljük a hétköznapi terheket. Vagyis nálunk bevált. Ezért használjuk ma is rendszeresen a Moksa cseppet.

 

RENDELJE MEG A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

 

 


Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: