Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Érzelmek egy vállalkozásban?

Egy üzleti vállalkozás felépítése, beindítása, végül megtartása és annak sikerre vitele bizony rengeteg stresszel jár. A vállalkozás működtetése során azonban együtt kell működnünk más emberekkel, és a stressz bizony alaposan megnehezítheti ezt az együttműködést. A sok stressz néha sajnos képes szélsőséges vitákba átcsapni, esetleg a családi problémákban is megnyilvánulni. Ez azonban nem feltétlenül törvényszerű, és nem is biztos, hogy így kellene megélni ezt a helyzetet. Mit tehetünk annak érdekében, hogy mentesüljünk az említett terhektől?

 

Amikor elkezdünk megvalósítani egy egyedi ötletet, majd abba jelentős mennyiségű pénzt forgatunk, hogy azzal álmainkat megvalósíthassuk, akkor az energiánk is jelentős mértékben képes csökkenni. Ez azt jelenti, hogy hajlamosak vagyunk szétesni, letérni a fókuszról és ezáltal konfliktust generálni szeretteink, önmagunk és a környezetünk között. Mondhatni azt is, hogy ez egy természetes folyamat, de ha tudatosan indulunk neki ennek az útnak, akkor tehetünk annyit saját magunkért, hogy a megfelelő odafigyeléssel elkerüljük a vállalkozás ránk nehezedő terheinek negatív hozadékait.

 

Itt elsősorban nem is arról van szó, hogy jobban odafigyelünk saját magunkra és egészségesen táplálkozunk, rendszeresen mozgunk, hogy energikusabbak legyünk, hanem sokkal inkább a gondolatainkat szükséges átirányítani egy másik irányba, ami mindenkit pozitívan emel.

 

Nem csak az rebeghet szemünk előtt, hogy mi a legjobb nekünk, hiszen könnyen elképzelhető az üzleti partnerünknek az egyáltalán nem kedvez. A közös nevező a legfontosabb tényező, hiszen csak úgy juthatunk egyről a kettőre teljes elégedettséggel, ha az adott szituációból mindenki nyertesen lép tovább.

 

A Moksa már ezt is bizonyította

A példának kedvéért érdemes megemlíteni egy neves üzletasszony történetét, aki üzleti partnerének hozzáállásával jó ideje nem volt megelégedve. Végül, sajnos ez akkora konfliktust is okozott, ami bíróságra vezetett, és a vállalkozás végét is jelentette egyben. Azonban a fentebb említett nyertes szituációra gondolva elhatározta, hogy mivel életminősége jelentős mértékben javult a Moksacseppek szedése óta, ezért békejobbként megajándékozza partnerét néhány üvegcsével, afféle búcsú- és köszönet ajándékként az eddig nyújtott együttműködésért.

 

Két hónapnyi rendszeres fogyasztás után a bírósági eljárás kezdeményezését az üzleti partner visszavonta és mindkét fél számára egy nagyon előnyös megoldás született. Az elégedetlen partner a Moksa szedése után új emberként tért vissza az üzleti életbe, aki azóta megtalálta önmaga boldogságát és a pénzügyi siker a megoldással is együtt született meg.

 

Csak az élheti meg, aki vállalkozással rendelkezik?

Egy terv kidolgozása, egy vágy konkrét megvalósítása sűrűn hoz magával nehézségeket, ami könnyen elakadásokba is torkollhat. Ez nem jelenti azt, hogy nem vagyunk a saját utunkon, sokkal inkább értendő ezalatt az, hogy maga az elakadás csak egy feladat, amit meg kell oldani, meg kell érteni ahhoz, hogy a megvalósítás sikerre emelése megtörténhessen.

 

A Moksa cseppeket tehát egy ilyen helyzetben nem csak azoknak érdemes fogyasztani, akik üzleti vállalkozással rendelkeznek, hiszen elakadás mindannyiunk életében előfordulhat. A cseppek azonban a bennük lévő rezgések által képesek úgymond megmutatni a megfelelő megoldást. Intelligens formulájának köszönhetően sejtszinten hatol be a tudatba, de még inkább a tudat alattiba, ahol a legtöbb elakadásnak a blokkja található. A cseppek jótékony hatásának köszönhetően jobban élvezhetjük azt az életet, könnyebben megvalósíthatjuk, amit megálmodtunk magunknak és mindezt korlátok, elakadások és konfliktusok nélkül, pozitív élettérben.

 

RENDELJE MEG A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: