Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Ön is érzékenyebb az átlagnál?

Életem során megtapasztaltam, hogy néhány hasznos információ óriási változást hozhat az életünkbe. Különösen, ha olyan információról van szó, ami közelebb visz ahhoz, hogy jobban megismerjük, megértsük önmagunkat, Ezért, ha olyasmivel találkozom, ami segíthet az emberek életét jobbá tenni, szívesen megosztom másokkal. A minap a kezembe került Elaine N. Aron “Szuper-érzékeny vagyok?” című könyve. Rendkívül érdekes dolgokat olvastam benne.

Mit jelent a szuperérzékenység?

 

A könyv írója egy amerikai pszichológus. A tapasztalatai szerint a lakosság 15-20%-a jóval érzékenyebb az átlagnál. Ők az úgynevezett szuper-érzékenyek. Nem csak nőkről van szó, hiszen a tapasztalatok szerint ugyanúgy találhatók köztük férfiak is. Ők azok az érzékeny emberek, akiket a környezeti hatások sokkal jobban megviselnek. Akiket elfárasztanak a zajok, és az erős fények. Akiknek a nyugalom éppolyan fontos lenne, mint a betevő falat. Akiket sokkal jobban megviselnek az olyan “fölösleges dolgok”, mint a más emberek érzelmei vagy reakciói.

 

Milyen az élete egy ilyen érzékeny embernek?

 

Ezek az emberek gyakran érzik úgy, hogy idegenek ebben a világban. A környezetük többnyire nagy nyomás alatt tartja őket, mert nem érti a gondolkodásukat, a működésmódjukat. Gyakran a kezdetektől azt érzik, hogy “velük nem stimmel valami”. Pedig “csak” bizonyos területeken mások: finomabb idegrendszerrel és intenzívebb belső világgal rendelkeznek. Mivel pedig ez alkati adottság, kevés esély van ennek a megváltoztatására.

 

Milyenek a kapcsolataik?

 

Az ilyen embereket egy toleráns, spirituálisan gondolkodó kultúrában elismernék és tisztelnék. De a mi rohanó, versengő világunkban, gyakran még a saját családjuk sem érti őket. Számukra érthetetlen, hogy “miért problémázik lényegtelen dolgok miatt”. Így aztán nem csoda hát, hogy gyakran az egész életük tele van konfliktusokkal, stresszel, szorongással, negatív érzésekkel. Enne pedig egy idő után következményei vannak.

 

Amikor felborul a lelki egyensúly

 

Az elfojtott érzelmek állandó, levezetetlen stresszben tartanak minket. Legtöbbször pedig ezek a rosszul kezelt vagy elfojtott lelki gondok borítják fel a lelki-testi egyensúlyt, s járulnak hozzá valamilyen krónikus betegség kifejlődéséhez. Innentől pedig irány az orvos, aki a legtöbb esetben valamilyen gyógyszeres kezelést javasol. Az antidepresszánsok azonban nem oldják meg a problémát, csak továbbiakat generálnak.

 

Mi a megoldás?

 

A szuper érzékeny embereknek maguknak kell a saját megoldásukat megtalálni. A könyv írója több módszert is bemutat, amelyek segítségével harmóniát hozhatunk harsány világunkba. Érdemes hát elolvasni, és szemezgetni közülük. Segítségükkel nemcsak jobb lehet az életünk, hanem olyan belső értékekre bukkanhatunk, amelyek megváltoztathatják önértékelésünket és világképünket is.
AJÁNLOTT CIKK: Nehéz az élet? – Tehet azért, hogy könnyebb legyen

 

Az én módszerem

 

Magam is a szuper-érzékenyek csoportjába tartozok. Már jó ideje feltűnt, hogy mennyire nem bírom a zajt és a veszekedést, és tíz perc alatt rosszul vagyok a bevásárlóközpontokban, az erős fényektől és a tömegtől. Jó érzés volt azt olvasni, hogy nem csak én vagyok ilyen “defektes”, hanem rajtam kívül még nagyon sokan szenvednek az érzékenység különböző típusaitól.

 

Nekem, ugyanúgy mint sok sorstársamnak, meg kellett találnom a megoldásokat, amelyekkel a saját világomat élhetővé alakítottam. Amikkel elviselhetővé tesszük a sok-sok apró konfliktust, ami mindennap ér bennünket ebben az “ellenséges” világban. Én ezért már jó ideje nyitott vagyok az új módszerekre, és lehetőségekre, mert lehet, hogy egy jobb élethez segítenek hozzá. Ezért is kezdtem el használni a Moksa cseppet. Ez a csepp feloldja bennem a feszültségeket, így életem harmonikusabbá, egészségesebbé,  teljesebbé és gazdagabbá vált. Ahogy a könyv elolvasását, a Moksa cseppet is ajánlom mindenkinek.

 

 

RENDELJE MEG ÖN IS MOST AKCIÓS ÁRON! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Moksa csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: