Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

A legjobb ajándék – Wellness, ekcéma nélkül

Az idén a Moksa cseppektől kaptam a legszuperebb ajándékot a házassági évfordulónkra. Ugyanis, néhány hete volt 15 éve, hogy összeházasodtunk a feleségemmel. Már jó előre megterveztünk mindent. Elhatároztuk, hogy ezt az évfordulót egy wellness hotelben fogjuk megünnepelni. Hetekig tartott, mire mindent megszerveztünk. Sikerült a nagymamát is rávennünk, hogy egész hétvégén vigyázzon a gyerekekre. Ám az utazás előtt néhány nappal úgy tűnt, mégis dugába dől az egész.

 

Egy váratlan probléma adódott

 

Az utazás előtti vasárnap ekcémás foltok jelentek meg rajtam. A két könyökömön, az oldalamon és a lábfejemen tűntek fel a viszkető, piros foltok. Egyszerűen nem hittem a szememnek…

 

Milyen érzés ekcémásnak lenni?

 

Eddig el sem tudtam képzelni, milyen érzés, amikor az embernek a bőrén megjelennek ezek a piros ekcémás foltok. Nemcsak csúnya, hanem viszket is, mint a veszett fene. Ráadásul elég visszataszító látvány. Mivel eddig még sosem volt ilyen problémám, egészen elkeseredtem. Hogy fogok így wellnesselni? Hogy menjek így fürdőbe, vagy szaunába? Hiszen én sem szeretném, ha egy piros foltos, vakarózó ember ülne mellettem a szaunában… Már attól rosszul voltam, ha valamelyik családtagom szeme megakadt valamelyik foltomon. De mit tegyek?

 

Vajon mindenki ilyen tanácstalan ekcéma ügyben?

 

Kipróbáltam néhány kenőcsöt, amit a gyógyszertárban ajánlottak. Volt olyan, amelyik a viszketést csillapította, de azt is csak rövid időre. Hiába próbáltam utána olvasni az interneten, nem találtam olyan megoldást, ami azt ígérte volna, hogy néhány nap alatt megszabadít ettől a kellemetlen problémától. Órákig olvasgattam, de annyiféle módszert hirdetnek, hogy hónapokig tartott volna kipróbálni őket.

 

Többen javasolták azt is, hogy cseréljem le az általam használt szépészeti és tisztálkodási termékeket. De én évtizedek óta csak babaszappant használok, semmi mást. Mire cseréljem le?

 

A kényszerűség váratlan megoldást hozott

 

A testemen látható ekcémás foltok továbbra is rettenetesen viszkedtek. Végső elkeseredésemben kezembe vettem a Moksa cseppet, és az ujjam hegyére cseppentettem belőle. Azután az ekcémás foltokat gyengéden bedörzsöltem vele. Vagyis inkább csak eloszlattam a foltok felületén a Moksa cseppet.

 

Mi lett az eredmény?

 

Az égő viszkető érzést már az első néhány csepp azonnal csillapította. Ezért, néhány órával később megismételtem a Moksa cseppes kezelést. Másnap reggelre a foltok halványodtak, de ahogy a cipő, vagy a ruha dörzsölni kezdte, rövidesen ismét kivörösödtek és viszketni kezdtek.

 

Én azonban újra és újra benedvesítettem a Moksa cseppel. A következő napra viszketés teljesen megszűnt és a foltok mindenhol halványodni kezdtek. Mire pénteken elindultunk, már csak néhány alig észrevehető, halvány folt jelezte az ekcémás területeket. Azóta sem jött vissza egyik helyen sem.

 

Milyen volt a hétvége ekcéma nélkül?

 

A hétvégénk csodálatosan sikerült. Remekül éreztük magunkat. Nyugodtan tudtuk élvezni a fürdőt és a szaunát is. A legfontosabb azonban az volt, hogy sehol sem kellett takargatnom magam, és szégyenkezés nélkül ülhettem fürdőnadrágban a többi ember között. Ez pedig nekem nagyon sokat jelentett.

 

Tudom, hogy nem így kell használni a Moksa cseppet.

 

Én magam is évek óta fogyasztom úgy, ahogy elő van írva: tíz cseppet, napi egy deciliter folyadékban feloldva. Sőt, teljesen elégedett voltam a hatásával is. Sokkal derűsebb, kiegyensúlyozottabb lettem általa, és a köszvény sem kínoz már évek óta. De ebben az esetben nem csak a megszokott módon alkalmaztam a cseppeket. Bíztam benne, hogy a bennük található alkohol legalább a viszketést enyhíti. A hatás azonban minden várakozásomat felülmúlta. Néhány nap alatt teljesen eltűntek az ekcémás foltjaim. Mivel nem hallottam arról, hogy valaki így használta a Moksa cseppet, úgy gondoltam, hogy megosztom másokkal is a tapasztalatom. remélem valakinek hasznára válik!

 

Ha szeretné Ön is kipróbálni a Moksa cseppet, kattintson a linkre és rendelje meg itt:

 

Kipróbálom

 

Ha szeretne többet tudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre!

 

Moksa csepp

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: